Žehlička Tefal FV9848E0 Ultimate Pure, modrá

85,90 €

71,58 € DPH bez

Skladom
TEFAL848E0

Naparovacia žehlička Tefal FV9848E0 Ultimate Pure s parným rázom 260 g/min. Žehliaca plocha Durilium AirGlide Autoclean. Filtrácia vodného kameňa s technológiou Micro Calc.

mohlo by sa vám páčiť

Parná žehlička Ultimate Pure

Žehlička Ultimate Pure od Tefalu je tu vždy, keď už kôš s čistým prádlom preteká. Vyžehlí celú kopu prádla po veľkom praní a ani sa pritom nezapotí. Vysoký príkon 3200 W ju rýchlo zahreje a pomôže jej vyrovnať každý neodbytný záhyb na oblečení. Parný ráz 260 g/min s výtlakom 60 g/min zvládne narovnať akýkoľvek záhyb, ktorý aj po opakovanom prechádzaní drží a drží. Žehliaca plocha Durilium AirGlide Autoclean redukuje trenie na minimum a žehlenie je vďaka nej veľmi jednoduché. Navyše je samočistiaca a vhodná pre jemné odevy. Filtračná technológia Micro Calc zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa a funkcia Anti-Drip bráni kvapkaniu vody počas žehlenia, takže na prádle sa vám nebudú objavovať žiadne nežiaduce škvrny.

Žehlička disponuje objemom nádržky na vodu vo veľkosti 350 ml. Voda menená na paru prechádza filtračným systémom Micro Calc, ktorý funguje ako zberač vodného kameňa. Všetok je tak zachytený v sitku a neprechádza ďalej do parných otvorov. Nazbieraný vodný kameň je možné zo žehličky ľahko vysypať vybratím zásobníka Micro Calc von. Baktérie a vírusy nebudú mať pred žehličkou žiadny úkryt. Pri žehlení zlikviduje žehlička Tefal až 99,99 % týchto nežiaducich votrelcov. So žehličkou je možné žehliť aj vertikálne. Funkcia Automatic Steam za vás automaticky prispôsobí optimálne množstvo pary podľa nastavenej teploty.

Ak vás od žehlenia často niečo vyrušuje, so žehličkou Tefal nemusíte mať obavy, keď sa niekde zapoviete. V horizontálnej polohe sa žehlička vypne ihneď po 30 sekundách nečinnosti, vo vertikálnej po ôsmich minútach.

Tefal si za svojimi výrobkami stojí. Ak by sa vám s nimi predsa niečo stalo, garantuje Tefal ich opraviteľnosť po 15 rokov.

Ultimate Pure

Ultimate Pure

Ultimate Pure

Ultimate Pure

TEFAL848E0

Dátový hárok

Farba
Modrá
Délka kabelu
2,5
Příkon
3200 W
Hmotnosť
1,45
Automatické vypnutie
Áno
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password