Žehlička Russell Hobbs 20630

43,90 €

36,58 € DPH bez

Skladom
20630RUSSHOB

Naparovacia žehlička Russell Hobbs Power Steam Ultra Iron 20630 s parným rázom 210 g/min. Žehliaca keramická plocha.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Parová žehlička Power Steam Ultra

Žehlička Russell Hobbs 20630 je navrhnutá tak, aby vyhovela všetkým požiadavkám, ktoré oblečenie môže klásť. S výkonným 3100 W motorom a keramickou žehliacou plochou, žehlička zaručuje nielen vynikajúcu klznosť na rôznych typoch tkanín, ale aj efektívny výkon. Parový ráz až 210g/min spolu so stálym výstupom pary 45g/min zaisťuje hladké a pohodlné žehlenie bez námahy. Po dlhšej dobe nepoužívania sa žehlička sama vypne.

Nádržka na vodu pojme 350 ml, takže nemusíte vodu len tak dolejvať. Technológia AntiDrip zabraňuje odkvapkávaniu vody, vaše oblečenie a prádlo je tak po žehlení stále krásne čisté. Aby dobre sedela do ruky, je žehlička vybavená ergonomicky tvarovanou rukoväťou. Väčšiu slobodu pohybu ponúka 3m kábel.

RUHZN009-03_1.png

RUHZN009-02_1.png

Funkcia vertikálneho napařovania umožňuje efektívne žehlenie záclon, závesov aj oblečenia na ramienku. Unikátna špička žehličky uľahčuje prácu v ťažko prístupných miestach, ako sú gombíky a manžety. Čerešničkou na torte je potom funkcia odvápňovania, kedy žehlička vykonáva sama automatickú odvápňovaciu údržbu.

Vlastnosti

  • příkon 3100 W
  • samočistiaca, funkcia automatického odvápnenia
  • technológia Anti Drip proti odkvapkávaniu
  • parový ráz 210 g/min
  • parový výkon 45 g/min
  • keramický žehliaci povrch
  • nádržka s objemom 350 ml

Upozornenie: Je možné, že v zásobníku žehličky nájdete zvyšky vodných kvapiek, ktoré tam ostali po kontrolnom testovaní kvality od výrobcu. Neznamená to, že by žehličku používal niekto pred vami.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Délka kabelu: 3
Příkon: 3100 W
Hmotnosť: 1,9
Automatické vypnutie: Áno

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password