Žehlička Tefal FV9845E0

93,70 €

78,08 € DPH bez

Skladom
TEFAL845E0

Napařovací žehlička Tefal FV9845E0 Ultimate Pure s parním rázem 260 g/min. Žehlící plocha Durilium AirGlide Autoclean. Filtrace vodního kamene, aby vaše prádlo bylo po žehlení stále beze skvrn.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Napařovací žehlička Ultimate Pure

Žehlička od Tefalu FV9845E0 je momentálně jedna z nejvýkonnějších, které má Tefal na trhu. Vysoký výkon s parním rázem 260 g/min a výtlakem 60 g/min zvládne narovnat jakýkoliv tvrdohlavý záhyb na prádle. Ubrusy, košile, kalhoty i závěsy budou dokonale hladké. Žehlící plocha Durilium AirGlide Autoclean redukuje tření na minimum a žehlení je díky ní velmi snadné. Špičkový filtrační systém předchází usazování vodního kamene na žehlící ploše a průduchách pro páru. Po zapnutí žehličky se tak nebude na prádlo sypat usazený vodní kámen, ani vznikat nehezké skvrny.

Žehlička disponuje objemem nádržky na vodu ve velikosti 350 ml. Voda měněná na páru prochází filtračním systémem, aby se odstranil vodní kámen a zabránilo se jeho usazování na žehlící ploše. Filtr jde kdykoliv vyndat a vyčistit. Bakterie a viry nebudou mít před žehličkou žádný úkryt. Při žehlení zlikviduje žehlička Tefal až 99,99 % těchto nežádoucích vetřelců. Optimální výdej páry zajišťuje funkce Automatic Steam, která přizpůsobuje výdej nastavené teplotě.

Pokud vás od žehlení často něco vyrušuje, s žehličkou Tefal nemusíte mít obavy, když se někde zapovídáte. V horizontální poloze se žehlička vypne ihned po 30 vteřinách nečinnost, ve vertikální po osmi minutách. Bát se nemusíte ani odkapávající vody ze srážené páry díky technologii Anti-drip.

Tefal si za svými výrobky stojí. Pokud by se vám s nimi něco přece je stalo, garantuje Tefal jejich opravitelnost po 15 let.

Vlastnosti produktu

Farba: Zlatá
Délka kabelu: 2,5
Příkon: 3200 W
Hmotnosť: 1,8
Automatické vypnutie: Áno
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password