• Novinka

Naparovač odevov Russell Hobbs Steam Genie 2in1 28370-56

53,36 €

44,47 € DPH bez

Skladom
2837056RUSSHOB

Naparovač odevov Russell Hobbs Steam Genie 2in1 28370-56 s parným výstupom 20 g/min. 150ml zásobník na vodu. Žehlia a čistí.

mohlo by sa vám páčiť

Ručný naparovač odevov pre žehlenie aj čistenie

Naparovač odevov je praktickým pomocníkom na rýchle vyhladenie záhybov na šatách, košeliach a sakách. Aby ste sa ich zbavili, nemusíte vytiahnuť žehliacu dosku, naplniť žehličku a potom všetko zase upratovať, keď vás pritom tlačí čas. Naparovač žehlí pomocou pary aj vo vertikálnej polohe, takže stačí košeľu vytiahnuť zo skrine a ešte na ramienku ju prežehliť. Vďaka praktickým rozmerom sa ľahko skladuje aj prenáša, takže si ho môžete pribaliť na cesty.

Naparovač je pripravený na použitie už za 60 sekúnd. Keramická žehliaca plocha zabezpečuje skvelú kĺzavosť. Stály výstup pary 20 g/min sa postará o vyrovnanie záhybov aj o dezinfekciu povrchu. S nastavovaním teploty si nemusíte robiť starosti, naparovač má jednu teplotu, ktorá postačuje na všetky odevy vhodné na žehlenie.

Steam Genie

Steam Genie

S naparovačom môžete normálne žehliť aj v horizontálnej polohe. Stačí, keď oblečenie položíte na najbližší rovný povrch, ako je posteľ, gauč alebo stôl. Naparovač možno využiť aj na žehlenie záclon, čalúnenia alebo príslušných kobercov. Para rovná a zároveň dezinfikuje naparovaný povrch. Ničí až 99,9 % baktérií. Dezinfikovať tak môžete aj postele, kreslá a pohovky. Nádobka s objemom 150 ml vydrží na 7 minút nepretržitého používania.

Vlastnosti

  • príkon 1700 W
  • rýchle nahriatie za 1 minútu
  • dezinfikuje - ničí až 99,9 % baktérií
  • parný výkon 20 g/min
  • keramický žehliaci povrch
  • nádržka s objemom 150 ml

Upozornenie: Je možné, že v zásobníku žehličky nájdete zvyšky vodných kvapiek, ktoré zostali po kontrolnom testovaní kvality od výrobcu. Neznamená to, že by žehličku niekto používal pred vami.

2837056RUSSHOB

Dátový hárok

Farba
Čierna
Délka kabelu
3
Příkon
1700 W
Hmotnosť
1,2
Automatické vypnutie
Áno
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password