Fén na vlasy REMINGTON D6077 One Dry & Style

59,50 €

49,58 € DPH bez

Skladom
D6077

Fén na vlasy značky Remington D6077 One Dry & Style s ionizátorom a studeným vzduchom. Výkon 2000 W.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Dry & Style

Fén na vlasy Remington D6077 ONE Dry & Style je perfektnou voľbou pre každodennú starostlivosť o vlasy vďaka svojej všestrannosti a výkonu. Tento fén disponuje motorom s výkonom 2000 W a rýchlosťou prúdenia vzduchu až 120 km/h, čo umožňuje rýchle a efektívne vysúšanie. Senzor Thermacare vo vnútri fénu nepretržite reguluje teplotu vzduchu, čím chráni vlasy pred poškodením spôsobeným extrémnym teplom. Vďaka dvojitej ionizácii, ktorá na vlasy počas fénovania uvoľňuje až 80 miliónov iónov, získajú vaše vlasy hladký a lesklý vzhľad bez krepatenia a poletovania.

D6077

Fén je vybavený niekoľkými nadstavcami pre rôzne štýly úpravy vlasov. Úzky koncentrátor umožňuje precízny styling, zatiaľ čo difuzér na jemné vysúšanie je ideálny pre urýchlenie prirodzeného sušenia kučeravých alebo vlnitých vlasov. S nadstavcom na skrotenie poletujúcich vlasov účes dokonale uhladíte a vytvoríte hladký vodopád splývavých vlasov. Fén ponúka 4 nastavenia teploty a 2 rýchlosti pre vysúšanie, čo vám umožní prispôsobiť starostlivosť o vlasy presne podľa vašich potrieb.

D6077

Moderný vzhľad fénu s nízkou hmotnosťou zaručuje pohodlné používanie bez zbytočnej záťaže na ruky a zápästia. Fén je vybavený pútkom na zavesenie, integrovaným úložným priestorom pre kábel a praktickým puzdrom na uloženie. Funkcia Cool shot umožňuje rýchle zafixovanie účesu studeným vzduchom, čo zaistí, že váš účes vydrží po celý deň.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Příkon: 2000 W
Napájení: 230 V DC
Ionizátor: Ano
Počet úrovní: 2
Difúzer: Ano
Počet teplôt: 4
Studený vzduch: Áno
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password