Fén na vlasy REMINGTON AC8820 Keratin Protect

47,61 €

39,68 € DPH bez

Skladom
AC8820

Fén na vlasy značky Remington AC8820 Keratín Protect s ionizátorom a mriežkou napustenou keratínom na ochranu vašich vlasov. Výkon 2200 W.

mohlo by sa vám páčiť

Keratin Protect

Máte pocit, že sa vaše vlasy vysúšaním ničia? Fén Remington Keratin Protect AC8820 bol stvorený presne preto, aby sa s touto ťažkou úlohou popasoval. Unikátna mriežka napustená keratínom a mandľovým olejom sa stará o to, aby vaše vlasy boli počas stylingu vyživené a chránené. Keratín posilňuje vlasy, zatiaľ čo mandľový olej im dodáva hebkosť a zdravý lesk. Tento fén je výkonný a elegantný pomocník pre každodennú starostlivosť o vaše vlasy. S príkonom 2200 W ponúka rýchle a efektívne vysúšanie, ktoré šetrí váš čas ale zároveň o vaše vlasy starostlivo pečuje.

AC8820

Fén je všestranným pomocníkom pre rôzne typy účesov. Vďaka trom teplotným nastaveniam a dvom rýchlostiam si môžete ľahko upraviť fúkanie podľa svojich potrieb. Súčasťou balenia sú tiež dva rôzne koncentrátory a difuzér, ktoré vám umožnia vytvoriť ako objemné vlny, tak hladký, rovný vzhľad. Studená vlna potom slúži na fixáciu účesu, aby vydržal celý deň. Ionizátor navyše vytvára o 90 % viac iónov, čo zabezpečuje lesklé vlasy bez nežiadúceho krepatenia.

AC8820

S trojmetrovým káblom máte dostatok voľnosti pohybu pri manipulácii s prístrojom. Očko na kábli vám umožní fén zavesiť na vešiak, keď ho nepoužívate. Odnímateľná mriežka umožňuje ľahké čistenie a údržbu fénu, čím predlžuje jeho životnosť. Fén je navyše vybavený AC motorom, ktorý je známy svojou dlhou životnosťou a vysokým výkonom. S týmto fénom si môžete byť istí, že vaše vlasy budú vždy vyzerať skvele a zdravo, nech už si vyberiete akýkoľvek štýl.

AC8820

Dátový hárok

Farba
Čierna
Příkon
2200 W
Napájení
230 V DC
Ionizátor
Ano
Počet úrovní
2
Difúzer
Ano
Počet teplôt
3
Studený vzduch
Áno
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password