ORAL-B Pro Series 1, eletrická zubná kefka, růžový

:
expand_more
Full view
44,77 €

37,31 € DPH bez

Skladom
ORALPRO1PINK

Elektrický rotační zubní kartáček ORAL-B Pro Series 1 pro efektivní odstranění plaku a zubního kamene. Senzor tlaku, časovač, 3 režimy čištění.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Rotačný kefka pre zdravší úsmev

Zubná kefka Pro Series 1 je elektrická kefka s rotačnou technológiou čistenia. Predstavuje inovatívny nástroj navrhnutý tak, aby poskytoval dokonalejšiu účinnosť čistenia oproti bežnej manuálnej zubnej kefke. Okrúhle oscilačné hlavice kefky obklopia dokonale zub a odstránia 100% usadeného povlaku. Štetinky preniknú aj do medzizubných priestorov. S 3 režimy čistenia - jemný, bieliaci, každodenný - si vyberiete ten najvhodnejší pre vás. Tlakový senzor vás vizuálne upozorní, ak na kefku príliš tlačíte. Vaše ďasná sú tak v bezpečí. S časovačom 2 minúty si budete vždy čistiť zuby ideálnu dobu, ktorú udávajú zubárovi. Časovač je dokonca rozdelený do štyroch úsekov po 30 sekundách, aby ste vedeli, ako dlho sa venujete každému kvadrantu úst.

V balení nájdete aj dobíjaciu základňu. S plne nabitou baterkou vydrží kefka až 10 dní čistenia.

Mäkké štetiny hlavice sú vhodné aj pre citlivejšie ďasná. Špeciálne navrhnutá hlavica Cross Action sa dostane aj do medzizubných priestorov. Jej vlákna pri používaní postupne menia farbu, takže ľahko spoznáte, kedy je treba hlavicu vymeniť za novú. Ako sa zelené štetiny zžltú, viete, že je čas na zmenu. Väčšinou sa tak deje po troch mesiacoch, ale závisí na individuálnom spôsobe používania.

Pro Series 1
Pro Series 1
Pro Series 1

Obsah balenia

  • 1x telo kefky
  • 1x hlavica Cross Action
  • 1x nabíjačka
  • 1x puzdro

Vlastnosti produktu

Farba: Ružová
Funkce: Časovač
Maximální výdrž baterie: 10 dní
Počet režimů: 3
Doba nabíjení: 5 h
Napájení: Li-ion
Počet úrovní: 1

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password