Žehlička na vlasy Revlon Pro Collection Copper Smooth™ RVST2175

31,94 €

26,62 € DPH bez

Skladom
REVRVST2175

Žehlička na vlasy na vyrovnávanie vlasov aj ich zvlnenie. Medené 3X keramické doštičky s veľkou plochou na rýchlu úpravu.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Žehlička na vlasy s displejom

Žehlika na vlasy disponuje extra veľkými žehliacimi doskami. S dĺžkou 125 mm pojme na jeden záťah prameň vlasov so šírkou až 8 cm. Medené 3X keramické doštičky sa zároveň starajú o vlasy a chránia ich proti poškodeniu. Hladký účes vám vydrží až 24 h. Nastaviteľná teplota v 30 krokoch sa prispôsobí všetkým typom vlasov. Z celkového rozsahu 0...235 °C určite nájdete tú najlepšiu teplotu práve pre svoje vlasy. Pri prvom zapnutí sa žehlička automaticky nastaví na teplotu 80 °C, ale pri ďalšom sa vždy nastaví na poslednú použitú teplotu. Skvele si tak pamätá vašu obľúbenú teplotu. Nahriato môžete mať už za 15 sekúnd v závislosti od zvolenej teploty. Kým na displeji číslo teploty bliká, žehlička sa nahrieva, akonáhle blikať prestane, môžete sa vrhnúť do práce. Zaguľatené hrany žehliacich plôch sú vhodné aj na vytváranie vlnitých účesov.

Pri nepoužívaní žehličky môžete plochy uzamknúť pri sebe, aby sa žehlička dobre skladovala. Ak by ste snáď žehličku niekedy zabudli vypnúť, po jednej veľa nepoužívania sa automaticky vypne sama.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Materiál nahrievacích plôch: Měď
Napájení: 230 V DC
Ionizátor: Ne
Udržanie teploty: Áno
Displej: Áno
Počet teplôt: 30
Rozsah nastavenia teploty: 0...230 °C
Automatické vypnutie: Áno
Teplu odolné púzdro: Nie
Chladná špička: á
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password