Kulma Revlon Long Lasting Curls RVIR1159E

17,99 €

14,99 € DPH bez

Skladom
REVRVIR1159E

Kulma Revlon Long Lasting Curls s povrchovou technológiou Rose Gold, nahriatím za 30 sekúnd, 20 stupňami teploty a integrovaným stojanom.

mohlo by sa vám páčiť

Lokne ako z rozprávky

Kulma Long Lasting Curls vám na hlave behom pár minút vyčaruje očarujúce lokne či vlny s dlhotrvajúcim efektom. Technológia Rose Gold - povrch opatrený zliatinou zlata a medi - zaisťuje nielen luxusný vzhľad kulmy, ale aj jej výnimočnú efektivitu. Špeciálny povrch sa stará o rovnomernú distribúciu tepla, rýchle nahriatie za 30 sekúnd a ochranu vašich vlasov pred poškodením. Ohrevný valec má priemer 32 mm, ktorý je ideálny na tvorbu bohatých vĺn a lokien rôznych veľkostí. S 20 teplotnými nastaveniami až do 200 °C je kulma perfektným nástrojom pre všetky typy vlasov a stylingové preferencie. Či už ide o jemné alebo husté vlasy, môžete ľahko nastaviť ideálnu teplotu na dosiahnutie dokonalého vzhľadu bez rizika poškodenia vlasov.

Ergonomická pogumovaná rukoväť a otočné pripevnenie napájacieho kábla zaisťujú maximálny komfort pri manipulácii s kulmou a jednoduchú prácu z akéhokoľvek uhla. Vďaka stojanu na kulme môžete bezpečne odložiť zariadenie počas používania. Chladná špička kulmy potom chráni vaše prsty pred popálením, čo je užitočné pri tvorbe zložitejších účesov.

"Long<p

Long Lasting Curls

REVRVIR1159E

Dátový hárok

Farba
Čierna
Materiál nahrievacích plôch
Slitina mědi a zlata
Napájení
230 V DC
Udržanie teploty
Áno
Displej
Nie
Počet teplôt
20
Rozsah nastavenia teploty
140...200 °C
Automatické vypnutie
Nie
Teplu odolné púzdro
Nie
Chladná špička
á
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password