Žehlička na vlasy Revlon SmoothStay Coconut Oil RVST2211PE

29,37 €

24,48 € DPH bez

Skladom
REVRVST2211PE

Žehlička na vlasy na vyrovnávanie vlasov aj ich zvlnenie. Keramický turmalínový povrch žehliacich plôch je ošetrený kokosovým olejom na ochranu vlasov.

mohlo by sa vám páčiť

Žehlička na vlasy s cestovným puzdrom

Objavte žehličku na vlasy Revlon Smoothstay Coconut Oil RVST2211PE, s ktorou si budete po každej úprave vlasov pripadať ako po návšteve profesionálneho kaderníka. S 10 teplotnými úrovňami od 80 °C do 235 °C sa žehlička správne postará o rôzne typy vlasov. Či už máte jemné alebo hrubé vlasy, ľahko nájdete ideálnu teplotu, ktorá zabezpečí efektívny styling bez poškodenia. Rýchly ohrev za 45 sekúnd vám ušetrí čas a skráti čas potrebný na úpravu. Keramické doštičky o šírke 25 mm sú obohatené turmalínovým antistatickým materiálom a kokosovým olejom, čo zaručuje hladký sklz po vlasoch a zanecháva ich žiarivo lesklé. Integrovaný ionizátor minimalizuje statickú elektrinu a spoločne s plávajúcimi doskami chráni vlasy pred presušením a poškodením. Žehlička vlasy nielen rovná, ale vytvoríte s ňou aj bohaté vlny.

Žehlička disponuje funkciou automatického vypnutia a svetelnou signalizáciou prevádzky. Dlhý flexibilný kábel s dĺžkou 1,8 m poskytuje veľkú slobodu pohybu pri stylingu. Vďaka pútku žehličku môžete zavesiť na háčik v kúpeľni. Žehliace plochy je možné zamknúť, aby sa žehlička ľahko skladovala. V balení nájdete aj cestovné puzdro, v ktorom je možné žehličku pohodlne prenášať.

REVRVST2211PE

Dátový hárok

Farba
Čierna
Materiál nahrievacích plôch
Keramika
Délka kabelu
1,8
Napájení
230 V DC
Ionizátor
Ano
Udržanie teploty
Áno
Displej
Nie
Počet teplôt
10
Rozsah nastavenia teploty
80...235 °C
Automatické vypnutie
Áno
Teplu odolné púzdro
Áno
Chladná špička
á
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password