Xiaomi Outdoor Camera BW500

82,46 €

68,72 € DPH bez

Skladem
CAMBW500XI

IP outdoorová bezdrôtová kamera, najvyššie rozlíšenie 2,5K 2560×1440 obrazových bodov. Uhol objektívu 136°. Ohnisková vzdialenosť je 1.6 mm. Rozhranie: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n/2,4 GHz. Detekcia pohybu. Obojsmerná komunikácia. Interná pamäť 8 GB.

mohlo by sa vám páčiť

Vonkajšia bezdrôtová kamera BW500

Vonkajšia bezpečnostná kamera od Xiaomi s bezdrôtovým párovaním sa dá jednoducho nainštalovať kdekoľvek. Integrovaná batéria s kapacitou 10000 mAh udrží kameru v prevádzke po niekoľko mesiacov, než ju budete musieť dobiť. Žiadne vŕtanie do stien domu pre vedenie káblov však nie je potrebné. Kameru je možné umiestniť von aj dnu, na chodbu kancelárií, na dvor, ku garáži, jednoducho kamkoľvek. Využitie kamery je vysoko univerzálne. Kamera sa dá párovať priamo s aplikáciou Mi Home alebo s domácou jednotkou Xiaomi Outdoor Camera Base Station, ktorá dokáže spravovať až 4 kamery naraz. Interná pamäť 8 GB umožňuje ukladanie záznamov priamo do pamäte kamery. Je tak viac samostatná než model BW300.

Outdoor Camera BW500

IP67 - prachuvzdorná a vodeodolná

Stabilná a spoľahlivá za každého počasia

Outdoor Camera BW500

136° zorný uhol objektívu

Zachytávanie širšieho uhla v 2,5K rozlíšení

Outdoor Camera BW500

Až 6 mesiacov na batériu

Automaticky nahráva abnormálne aktivity, kapacita 10000 mAh

Outdoor Camera BW500

Detekcia človeka

7m vzdialenosť pre zaznamenanie a rozpoznanie prítomnosti človeka, odošle upozornenie na váš telefón

Outdoor Camera BW500

Detailný obraz

Kamera disponuje rozlíšením 2,5K, teda 2560×1440 px. Objektív so šiestimi šošovkami zaberá priestor pred sebou pod uhlom 136°, minimalizuje tak slepý uhol a zachytí všetko v ostrých detailoch. Clona f1.6 prepúšťa viac svetla, takže aj pri zotmení sníma kamera jasne a čisto.

Outdoor Camera BW500

Vidí aj v noci

Ani v noci kamere nič neunikne. Kamera si priestor pred sebou vie osvietiť LED svetlom, takže vám aj v noci poskytne farebný obraz. V kombinácii s infračerveným prisvietením dokáže rozpoznať pohyb aj v tých najtmavších kútoch. Prepínať medzi oboma režimami môžete ručne v aplikácii. Kamera vidí na 10 m dopredu.

Čiernobiely obraz

Outdoor Camera BW500

Farebné snímanie

Outdoor Camera BW500

Až štyri kamery naraz

K jednej vnútornej jednotke je možné pripojiť až štyri kamery. So štyrmi kamerami nahrávajúcimi súčasne sa úplne eliminuje možnosť slepého miesta. Budete tak mať úplne pokrytý každý roh a každé slabé miestečko. Na svojom smartfóne si kedykoľvek môžete zobraziť zábery zo všetkých kamier súčasne. Kľudne, aj keď ste mimo domova.

Vybavená pre bezpečnosť

Kamera je vybavená 10000mAh batériou pre dlhé mesiace výdrže. Celková výdrž sa odvíja od počtu spustených nahrávaní za deň. Ak by sa kamera spúšťala maximálne dvadsaťkrát za deň na desaťsekundové videá, vydrží na jedno nabitie fungovať až 180 dní. Pre čo najlepšiu úsporu energie je vybavená lokálnym algoritmom pre úsporu energie, ktorý optimalizuje spotrebu a predlžuje výdrž batérie. Dokúpiť ku kamere môžete aj malý 5W solárny panel, ktorý ju bude napájať zo slnečných lúčov. Čip MJA1 sa stará o bezpečný a zašifrovaný prenos dát, zatiaľ čo 8GB interná eMMC pamäť umožňuje ukladať záznamy priamo do kamery. Na spätné prezeranie záznamov tak máte až 40 dní.

Outdoor Camera BW500

Za dažďa aj za slnka

Kamera je odolná voči rozmarom počasia, takže sa o ňu takmer vôbec nemusíte starať. S krytím IP67 odolá piesku, prachu aj vode.

Outdoor Camera BW500

Mikrofón

Kamera umožňuje obojsmernú komunikáciu vďaka integrovanému mikrofónu s reproduktorom. Mikrofón dokáže snímať zvuk z okolia až 7 m, pričom sa sústredí na ľudský hlas a redukuje okolité šumy.

Outdoor Camera BW500
Outdoor Camera BW500

AI detekcia ľudského pohybu

Kamera je vybavená pokročilým AI výpočtovým čipom s výkonom 1.2 TOPS, ktorý umožňuje neuveriteľných 1,2 bilióna operácií za sekundu. Vďaka tomu ponúka bezkonkurenčnú rýchlosť, presnosť a efektivitu. Dokáže presne rozpoznať osoby, vozidlá, zvieratá a balíčky a inteligentne filtruje falošné poplachy spôsobené drobnými pohybmi. Poskytuje vám tak pokoj a istotu bez nutnosti neustáleho sledovania.

Mi Home

Kameru možno pripojiť do inteligentnej domácnosti Xiaomi v aplikácii Mi Home. Po spárovaní si potom môžete ľubovoľne prehliadať záznamy, nech ste kdekoľvek, a dostávate hlásenia o nezvyčajnom pohybe. Kamera taktiež komunikuje s hlasovými asistentmi Google a Alexa. Ak si ku kamere dokúpite ešte Xiaomi Outdoor Camera Base Station, do ktorej možno umiestniť SD pamäťovú kartu, môžete si záznamy ukladať do stanice a mať tak viac priestoru pre archív záznamov.

Outdoor Camera BW500

Outdoor Camera BW500

Outdoor Camera BW500

Outdoor Camera BW500

Outdoor Camera BW500


Vlastnosti

  • Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz
  • Kapacita batérie 10000 mAh
  • Výdrž až 180 dní pri menej ako 10 detekciách pohybu za deň
  • Výdrž 120 dní pri menej ako 20 detekciách pohybu za deň
  • Výdrž batérie možno zvýšiť dokúpením solárneho panelu s výkonom 5 W
  • Svetelnosť F 1.6
  • Rozmery: 70 × 155 × 70 mm
  • Hmotnosť: 350 g

Obsah balenia

  • Kamera
  • Nálepka na stenu
  • Držiak
  • 4 skrutky
  • 4 hmoždinky
  • Nabíjací kábel
  • Užívateľský manuál a ďalšia dokumentácia

Upozorňujeme, že kamera je samostatne nefunkčná. Pre prevádzku je nutné ju spárovať s už vlastneným vnútorným prijímačom.

CAMBW500XI

Dátový hárok

Farba
biela
Mikrofon
Ano
Typ připojení
Bezdrátové
Funkce
Hlasový asistent
Stupeň krytí
IP67
Úhel záběru
135°
Maximální rozlišení videa
2560 × 1440
Snímková frekvencia [FPS]
20 Fps
Mobilní aplikace
Mi Home
Interní paměť [GB]
8
Kapacita baterie [mAh]
10 000 mAh
--------Bez názvu--------
Android, iOS
Napájení
Integrovaná baterie
Rotace
Nie
Noční vidění
Áno
Komprese videa
H.265
Rozhraní
Wi-Fi
Slot pro paměťovou kartu
Ne
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password