Xiaomi Roidmi EVE MAX White - Robotický vysávač

:
expand_more
Full view
378,99 €

315,83 € DPH bez

Skladom
EVEMAXROIDWHT

Roidmi EVE MAX je čistiaci robot s funkciou vibračného vytierania, ktorý je vďaka vysokému saciemu výkonu 5000 Pa a celému radu senzorov dokonalý ako domáci vysávač. Výkonný procesor okamžite spracováva dáta získané zo senzorov vďaka pokročilým algoritmom a vytvára presnú mapu okolia. Robot Roidmi EVE MAX je možné diaľkovo ovládať z mobilnej aplikácie.

Popis produktu

porovnani_evee_1.png

Robotický vysávač Roidmi EVE MAX vysaje aj vytre, prach zo seba sám vysype a vodu si sám naberie. Vy sa tak musíte postarať len o zadanie rozvrhu jeho upratovania. Veľká stanica na vyprázdňovanie pojme až 3 l prachu. Prach je vo stanici zhromažďovaný do vymeniteľného vrecka, ktoré vydrží až 75 dní. Vďaka sofistikovanej laserovej navigácii a saciemu tlaku až 5000 Pa si poradí s upratovaním celej rady povrchov, vrátane tvrdých podláh a kobercov. Vysokokapacitná 5200 mAh Li-Ion baterka vystačí na upratovanie až 250 m2. To by malo s prehľadom vystačiť na upratovanie celého bytu aj s mopovaním.

EVE MAX

Automatické vysypávanie nazbieraného prachu

Nabíjacia stanica Roidmi EVE MAX vám poslúži nielen na nabíjanie robota, ale aj na automatické vysypávanie nádobky s prachom do objemného 3l odpadového vrecka vnútri stanice. Jednorazové vrecko na nečistoty vnútri stanice vydrží až 75 dní, takže sa až dva mesiace nemusíte starať o vysypávanie prachu. Až sa konečne naplní, upozorní vás mobilná aplikácia, že je čas na výmenu. Stanica je navyše nově vybavená funkciou deodorant a antibakteriál, keď čistí prechádzajúci vzduch.

EVE MAX

Výkonná  navigácia

Špičková laserová navigácia LDS Lidar mapuje priestor a pomáha sa vyhnúť všetkým nečakaným prekážkam. Vytvára a ukladá mapy vášho domu, aby ste si mohli nastaviť, kde a kedy má upratovať, a akým priestorom v miestnosti sa má vyhnúť. Vysávač sa dokáže flexibilne prešmyknúť aj okolo rozhádzaných hračiek a zvoliť najefektívnejšiu metódu upratovania.

EVE MAX

Funkcia mopovania

Roidmi EVE MAX zvládne vysávanie a mokré vytieranie zároveň. Vysávač disponuje nádobkou na vodu s objemom 250 ml a elektronicky riadeným čerpadlom, u ktorého si možno nastaviť až 3 úrovne prietoku vody. Vodu do vysávača musíte dodať ručne, stanica na dobíjanie vody nie je určená. Mop však nie je po podlahe len ťahaný, ale je s ním vibrované vo frekvencii 320 pohybov/minúta. Vibračný pohyb najlepšie pripomína ručné stieranie zaschnutých škvŕn, takže účinne odstráni aj zaschnuté škvrny od ranného kávy v kuchyni.

roid_mi_EVE_plus_popisek_3.png

Efektívne vysávanie

Vysávač vysáva silou 5000 Pa a vďaka vylepšenému gumovému kartáču zbiera všetko smetie a prach, aniž by sa na kartáč namotal jediný vlas či zvierací chlp. Bočný kartáčik všetku špinu účinne ženie pod vysávač, aby sa nasala do nádobky.


EVE MAX

Zdvíhanie mopu

Vysávač je vhodný pre všetky druhy povrchov. Pri nájazde na koberec dokáže zdvihnúť mopovaciu časť o 7 mm, aby sa nedotýkala koberca a nenamočila ho. Mop sa tiež zdvihne pri nájazde do stanice. Presné senzory vo vysávači dokážu rozpoznať, aký povrch vysávač práve upratuje a automaticky zdvihnú v prípade potreby mopovaciu časť.

EVE MAX

Vysoká výdrž

Vysávač zvládne na jedno nabitie upratovať až 250 minút. S takto dlhou výdržou dokáže na jeden záťah upratať aj veľké priestory a plochy bez potreby sa ísť dobiť. Nie je teda ničím zdržovaný a upratovanie zvládne rýchlejšie než iné robotické vysávače. 

EVE MAX

Vlastnosti produktu

Farba: biela
Maximální výdrž baterie: 250 min
Ovládání: přes telefon
Mobilní aplikace: Ano
Kapacita baterie [mAh]: 5200
Výška [mm]: 98
Šířka [mm]: 350
Hloubka [mm]: 350
Navigace: LDS Laser
Max. plocha pokrytí: 250 m²
Hlučnosť: 78 dB
Hmotnosť: 4
Možnost mopování: Ano
Zásobník na vodu: Ano
Objem odpadní nádoby: 0,17 l
Objem zásobníku na vodu: 0,25 l
Filtrace: HEPA filtr
Podporované typy povrchů: všechny
Načasování úklidu: Ano
Funkce magnetické pásky: Ne
Sacia sila: 5000 Pa
Výška prekážky: 2 cm

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password