Robotický vysavač Roidmi EVE CC, bílá

240,00 €

200,00 € DPH bez

Skladom
EVECCROIDWHT

Roidmi EVE CC je robotický vysávač s funkciou vytierania. S výkonom 3800 Pa a celým radom senzorov je dokonalý ako domáci pomocník pre všestranné upratovanie. Zberná stanica na nabíjanie aj automatické vyprázdňovanie.

mohlo by sa vám páčiť

Nohy nahoru, knížku do ruky, sklenku na stůl, dneska uklízí EVE CC - sám a bez pomoci. Vysaje každý kout, vytře každou skvrnu a nahromaděné nečistoty dojede vysypat do sběrné stanice. Se sacím výkonem 3800 Pa nezůstane na podlaze ani smýtko. Vysokokapacitní 3200 mAh Li-Ion baterie vystačí na úklid až 150 m2, což je rovno době úklidu 180 minut. V případě, že Roidmi EVE Plus nezvládne uklidit celý prostor, tak si sám zajede načerpat energii do nabíjecí stanice a následně bude pokračovat v místě, kde s úklidem přestal.

Automatické vysypávání sběrného koše

Nabíjecí stanice slouží nejen k nabíjení robota, ale také k automatickému vysypávání sběrné nádobky do velkokapacitního sáčku uvnitř stanice. Vůbec tak nepřijdete do kontaktu s nečistotami a alergeny. Nasávání prachu do sáčku je navíc velmi rychlé, stačí 15 vteřin a vysavač je zase připraven vrátit se do akce. Sáček je velký 2,5 l a potrvá alespoň 2 měsíce, než je budete muset vyměnit.

autonomní vysypávání

sáček 2,5 l

Ideální do velkých prostor

Vysavač je vhodný do velkých prostor bytů i domů. Je vhodný na všechny druhy podlah, vysaje koberce i parkety. Díky funkci mopování vytře souběžně s vysáváním i všechny prostory. Pomocí laserové navigace si zmapuje celý prostor a vytvoří si jasný plán úklidu. V mobilní aplikaci mu pak vy sami můžete nastavit zakázané zóny, rozvrh úklidu a další.

navigace

zakázané oblasti


Obsah balení

  • vysavač
  • nabíjecí stanice
  • kabel
  • odpadní nádobka 2v1 na prach a vodu
  • čistící nástroj
  • 3x odpadní sáček do stanice
  • návod
EVECCROIDWHT

Dátový hárok

Farba
biela
Kapacita baterie [mAh]
3200
Výška [mm]
97
Šířka [mm]
320
Hloubka [mm]
320
Navigace
LDS Laser
Max. plocha pokrytí
150 m²
Hlučnosť
76 dB
Hmotnosť
3,6
Doba provozu
až 180 min.
Možnost mopování
Ano
Zásobník na vodu
Ano
Objem odpadní nádoby
0,26 l
Objem zásobníku na vodu
0,3 l
Filtrace
HEPA filtr
Podporované typy povrchů
všechny
Načasování úklidu
Ano
Funkce magnetické pásky
Ano
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password