Xiaomi Mi Body Composition Scale S400, osobná váha

20,00 €

16,67 € DPH bez

Skladom
BODYSCALES400XI

Vysoko presná osobná váha S400 na meranie hmotnosti osôb i predmetov. Váhu je možné spárovať s mobilnou aplikáciou. Umožňuje vážiť aj malé deti v náručí a miláčikov. Presnosť váhy 0,1 kg. Meria 25 fyzických ukazovateľov.

mohlo by sa vám páčiť

Váha na meranie 25 zdravotných ukazovateľov

Presná osobná váha okrem hmotnosti meria aj ďalšie telesné ukazovatele vášho zdravia. Na zistenie telesného tuku, svalovej hmoty, srdcového tepu, percenta vody a ďalších sa stačí len postaviť na váhu a nechať ju vykonať vašu diagnostiku. Pri Bluetooth párovaní s vaším telefónom si namerané údaje môžete uložiť do kompatibilnej aplikácie. Okrem vašej hmotnosti váha zváži aj hmotnosť vášho dieťaťa v náručí, domácich miláčikov alebo predmetov, ktoré na váhu postavíte. Váha identifikuje "skryté faktory" a pomôže vám v úsilí o udržanie správnej hmotnosti.

Scale S400

DVOJFREKVENČNÉ MERANIE BIOELEKTRICKEJ IMPEDANCIE

Pomocou vysokofrekvenčných a nízkofrekvenčných striedavých prúdov, ktoré prenikajú bunkovými membránami, možno presne merať hodnoty elektrickej impedancie intracelulárnych a extracelulárnych tekutín a získať tak fyzikálne údaje, ako je telesný tuk, obsah vody a svalová hmota.

Scale S400

Scale S400

VYSOKO PRESNÉ MERANIE

Metóda DEXA je všeobecne uznávaná ako zlatý štandard pre meranie zloženia tela. Čím viac sa korelačný koeficient blíži hodnote 1, tým presnejšie sú namerané údaje. Váha Xiaomi S400, porovnávaná s prístrojom DEXA, sa môže pochváliť korelačným koeficientom ≥0,93* pre kľúčové údaje, ako je percento telesného tuku a hmotnosť tuku, čo zaisťuje presnejšie a spoľahlivejšie údaje. Môžete sa tak spoľahnúť, že namerané údaje skutočne zodpovedajú realite.

NAMERIA 25 FAKTOROV

Jedno meranie vám poskytne hĺbkový pohľad do vášho telesného a zdravotného stavu a pomôže lepšie porozumieť vášmu telu. Okrem hmotnosti meria váha tiež srdcový tep, BMI index, svalovú a tukovú hmotu a ich percentuálny podiel a ďalšie. Váha je tiež schopná posúdiť rizikové faktory vedúce k možnej obezite.

Scale S400

Scale S400

PRE CELÚ RODINU

Váha je určená na váženie a meranie celej rodiny. Pre každého člena je možné vytvoriť samostatný profil s ohľadom na jeho vek (od 6 do 80 rokov). Celkom je váha schopná si zapamätať až 36 profilov. Zváži ale aj vášho hosťa, bez toho, aby si zapamätala jeho údaje.

VIAC REŽIMOV

Váha váži v niekoľkých režimoch, medzi ktorými môžete rýchlo prepínať v aplikácii Mi Home. Vážiť môžete seba, seba s bábätkom, predmety, alebo vykonávať balančný test. Presnosť váhy je 0,1 kg a dokáže vážiť do 150 kg.

Scale S400

Scale S400

JEDNODUCHÝ DIZAJN

Povrch váhy je tvorený odolným sklom, pod ktorým sa skrýva nenápadný, ale stále prehľadný a dobre viditeľný displej. Jednotky váhy a zobrazované údaje si môžete upraviť v aplikácii Mi Home, ku ktorej váhu prepojíte cez Bluetooth. Silikónové nožičky zabraňujú kĺzaniu váhy po podlahe.

Vlastnosti

  • max váživosť 150 kg
  • jednotky kg / lb
  • materiály temperované sklo a ABS plast
  • 3x AAA batérie 1,5 V
  • výdrž batérie cca 180 dní
  • Bluetooth 5.0
  • presnosť váženia 0,1 kg
  • hmotnosť 1,45 kg
  • rozmery 280×280×22 mm

Obsah balenia

  • Váha
  • Návod
BODYSCALES400XI

Dátový hárok

Farba
biela
Funkce
Vážení předmětů
Ovládání
dotykové
Mobilní aplikace
Ano
Výška [mm]
24,55
Šířka [mm]
300
Hloubka [mm]
300
--------Bez názvu--------
Android, iOS
Ano
Ne
Hmotnosť
1,45
Napájení
AAA baterie
Limity váhy
150 kg
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password