Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor Pro

19,96 €

16,63 € DPH bez

Skladom
TEMPHUMXIMONPRO

Chytrý monitor teploty a vlhkosti s Bluetooth vzdialeným prístupom. Pripojenie do aplikácie Mi Home. E-ink na zobrazenie hodnôt.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Chytrý monitor teploty a vlhkosti pre komfortnejšiu domácnosť

Inteligentný monitor teploty a vlhkosti fungujúci zároveň ako ukazovateľ času. Vysoko presné čidlo monitoruje priestorovú teplotu a vlhkosť. Zaznamená už veľmi malé zmeny vďaka presnému švajčiarskemu čipu. Cez Bluetooth pripojenie ho možno spárovať s aplikáciou Mi Home vo vašom telefóne. Namerané hodnoty môžete sledovať ako na integrovanom E-ink displeji, tak na vašom mobilnom zariadení, ak je v dosahu Bluetooth pripojenia. Ďalej ide monitor zapojiť do rodiny chytrých zariadení pre domácnosti od Xiaomi spárovaním s riadiacou jednotkou Xiaomi Home Hub.

Monitor spoločne s aplikáciou účinne vytvára ideálne prostredie aj pre tých najmenších. Je ideálny do miestností s vyššou intenzitou výskytu. Keďže sú teplota a vlhkosť úzko spojené s respiračnými ochoreniami, alergiami, ochoreniami pokožky a ďalšími chorobami, je potrebné kontrolovať v miestnostiach správne podmienky, aby sme sa týmto problémom vyhli. Monitor je preto vhodné umiestniť do škôlok, detských izieb, obývacích izieb, spální a ďalších miestností, kde sa často vyskytujú náchylnejší členovia rodiny. Použiť ho ale môžete aj v skleníku a zimnej záhrade, aby vám pomohol nastaviť lepšie prostredie pre vaše rastliny.

65b82b28593a37258df630f6798caee8.png

3ebece8a77d9d548706f96b3a34affba.png

Pri spárovaní s domácou riadiacou jednotkou Xiaomi Home Hub bude monitor kontrolovať stav vlhkosti a teploty vašej domácnosti a akonáhle dôjde k vychýleniu z medzí, informuje o tom riadiacu jednotku. Tá vykoná príslušné potrebné úpravy, aby zjednala nápravu. Všetko si v pokoji nastavíte vo svojom mobilnom telefóne v aplikácii Mi Home. Pri zaznamenaní zmeny teploty môže monitor spustiť klimatizáciu či kúrenie. V prípade zmeny vlhkosti, spustí pripojený zvlhčovač. Mobilná aplikácia je tiež schopná si pamätať namerané hodnoty až 6 mesiacov späť a zobraziť ich v prehľadnom krivkovom grafe.

Umiestnenie monitoru má veľmi široké možnosti. Môžete ho postaviť na stôl či komodu, prichytiť na stenu, alebo pricvaknúť na chladničku. Malý stojan umožňuje jeho pohodlné postavenie na akúkoľvek rovnú plochu. Na chladničku ho zase umiestnite vďaka magnetu. V balení nájdete ako magnet, tak stojan, tak aj sadu pre montáž na stenu.

Bez názvu-2.png

233c7e60f4c8b79cad75c2942558ee19.png

Oproti predchádzajúcej verzii prešiel monitor zmenou v dizajne. Je tenší, plochší a štýlovejší. Novo využíva displej so zobrazovacou technológiou E-Ink, ktorá je nielen veľmi dobre viditeľná zo všetkých uhlov, ale tiež spotrebováva len minimum energie. Monitor tiež novo ukazuje čas, ktorý zaberá väčšinu displeja. Pod ním potom nájdete namerané hodnoty vlhkosti a teploty. Výbornou vychytávkou sú symboly úrovne pohodlia vo forme jednoduchých emotikonov zobrazených vpravo od teploty. Aj keby vám zobrazené dáta nič nehovorili, emotikon vám jasne povie, či je prostredie komfortné či nie.

Vlastnosti

  • Napájanie na batérie 2ks C2032 DC 2,5-3 V (nie sú súčasťou balenia)
  • Bluetooth 5.0
  • Rozsah teploty 0...60 °C
  • Rozsah vlhkosti  0...99% RH
  • Presnosť merania ± 0,1 °C
  • Presnosť merania ± 1% RH
  • Rozmery 110×55×10,1 mm
  • Diaľková komunikácia cez aplikáciu Mi Home

app-store-google-play-apple-png-favpng-a3xRvywHiMSQc7v7TSRM5ns2W-01.png

app-store-google-play-apple-png-favpng-a3xRvywHiMSQc7v7TSRM5ns2W-02.png

Screenshot 2022-11-17 at 16-48-26 Mi Home - Xiaomi Smart Home.png

Vlastnosti produktu

Farba: biela
Mobilní aplikace: Mi Home
Mobilní aplikace: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
Napájení: C2032 baterie
Rozsah merania teploty: 0...60 °C
Rozsah merania vlhkosti: 0...99% RH
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password