DOOGEE S Punk 6+10/256GB 10800 mAh, čierná

:
expand_more
Full view
205,90 €

171,58 € DPH bez

Skladom
SPUNKDGBLK

Odolný smartphone -  6,583" IPS displej 2408x1080, 120 Hz, Spreadtrum T606 1,6 GHz, trojitý hlavní fotoaparát 50 + 2 MPx, přední kamera 16 MPx, 6+10 GB RAM, interní paměť 256 GB, baterie 10800 mAh, SD hybridní, reproduktor 126 dB, Dual SIM, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, NFC, čtečka otisků prstů, rychlé nabíjení, voděodolný, Android 14

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Stvorený pre párty

S Punk

REPRODUKTOR S PODSVIETENÍM

S Punk predstavuje unikátnu kombináciu futuristického dizajnu inšpirovaného cyberpunkom a robustnej konštrukcie, ktorá je pripravená odolať náročným podmienkam. Telefón je dostupný vo farbách Phantom Black a Safari Green, pričom každá z nich dodáva zariadeniu výrazný a moderný vzhľad. Na chrbte bol telefón obohatený výkonným hlasným reproduktorom s interaktívnym podsvietením. 34mm reproduktor produkuje kvalitný a bohatý zvuk s hlasitosťou až 126 dB. Nezanikne tak na žiadnej párty, kam ho vezmete. Naopak sa stane vítaným stredobodom pozornosti, keď hudbu doplní o svetelný podkres. Interaktívne podsvietenie možno nastaviť rôznym scenárom použitia. Červenú môžete priradiť prichádzajúcej SMS správe a modrú zase pre hovor. Vďaka zvýšenej odolnosti si telefón môžete vziať aj na vonkajšie oslavy alebo na víkend s priateľmi do prírody.

S Punk

DVOJITÝ FOTOAPARÁT

Doogee S Punk je vybavený vysoko kvalitným fotografickým systémom, ktorý zahŕňa 50Mpx hlavný fotoaparát s AI technológiou a 2Mpx makro objektív. Tento systém umožňuje robiť detailné a ostré fotografie za rôznych svetelných podmienok. Predná kamera s rozlíšením 16 Mpx je ideálna pre kvalitné selfies a videohovory. Telefón podporuje rôzne fotografické režimy, vrátane nočného režimu a HDR, ktoré zaisťujú vynikajúcu kvalitu snímok aj pri slabom osvetlení.

S Punk

S Punk

S Punk

S Punk

SKVELÁ OBRAZOVKA

Telefón je vybavený 6,58" FHD+ IPS displejom, ktorý ponúka rozlíšenie 2408 x 1080 pixelov a pomer strán 20:9. Tento displej podporuje až 16,7 milióna farieb a dosahuje jas 400 nitov, čo zaisťuje skvelú čitateľnosť aj na priamom slnku. Okrem toho je obrazovka chránená Corning® Gorilla® Glass, čo ju robí odolnejšou proti poškrabaniu a ďalším poškodeniam. Displej je ideálny na sledovanie videí, hranie hier a prehliadanie webu, poskytuje jasné a živé farby, ktoré vyniknú za každej situácie.

S Punk

VEĽKÁ BATÉRIA

Telefón je vybavený silnou batériou s kapacitou 10800 mAh, ktorá poskytuje dlhú výdrž na jedno nabitie. Podporuje 33W rýchle nabíjanie, ktoré umožňuje rýchle doplnenie energie, čo je ideálne pre užívateľov, ktorí sú neustále na cestách. Funkcia OTG reverzného nabíjania umožňuje použiť telefón ako powerbanku na nabíjanie ďalších zariadení, čo je praktické v núdzových situáciách alebo pri dlhších výletoch.

S Punk

ZAŽITE VÝKON BEZ HRANÍC

S Punk je poháňaný výkonným osemjadrovým procesorom, ktorý ponúka vysoký výkon a energetickú účinnosť. S 6 GB RAM a 256 GB interné pamäte, ktorú možno rozšíriť až o 1 TB pomocou microSD karty, poskytuje telefón dostatok priestoru pre všetky vaše aplikácie, fotografie, videá a ďalšie dáta. Okrem toho je možné zvýšiť aj operačnú pamäť virtuálne o ďalších 10 GB. Výkonný hardvér zaisťuje plynulý multitasking a rýchly prístup k aplikáciám, zatiaľ čo dostatočná kapacita pamäte eliminuje potrebu neustáleho mazania starších súborov.

S Punk

ODOLNÝ

Doogee S Punk je navrhnutý tak, aby spĺňal najprísnejšie štandardy odolnosti. Telefón je certifikovaný podľa IP68 a IP69K, čo znamená, že je odolný proti vode a prachu. Navyše spĺňa vojenský štandard MIL-STD-810H, čo potvrdzuje jeho schopnosť odolať extrémnym teplotám, nárazom a pádom. Táto robustná konštrukcia je ideálna pre outdoorové aktivity a náročné pracovné prostredie, kde je vyžadovaná spoľahlivosť a odolnosť.

VODEODOLNÝ DO 1,5 M PO 30 MIN

S Punk

PRACHUVZDORNÝ

S Punk

ODOLNÝ PROTI PÁDOM Z 1,5 M

S Punk

S Punk

POHODLNÉ TLAČIDLÁ

Aktivujte a odomknite telefón tým najjednoduchším spôsobom - pomocou odtlačku prsta. Stačí priložiť prst na ľavé bočné tlačidlo a telefón sa sám odomkne. Nemusíte si pamätať žiadne heslá či vzory. Napravo vás zase čaká multifunkčné tlačidlo pre rýchly prístup k praktickým aplikáciám a funkciám. Ktoré sú pre vás tie dôležité, to si nastavíte sami.

VYCHYTANÉ FUNKCIE

S Punk

Balíček aplikácií - v telefóne na vás čakajú predinštalované praktické aplikácie, ktoré sa vám budú hodiť na cestách a pri práci.

S Punk

Precízna navigácia - presné poziciovanie aj v najhlbšom lese, uprostred hôr či v rušnom meste.

S Punk

Bezkontaktná platba - podpora NFC.

S Punk

Nový android - Android 14 prináša vyššie zabezpečenie, ochranu súkromia a efektivitu.


Obsah balenia

  • 1x mobilný telefón
  • 1x ochranná fólia (predom nasadená)
  • 1x ochranná fólia
  • 1x USB kábel typu C
  • 1x nabíjací adaptér 33 W
  • dokumentácia

*Majte prosím na pamäti, že aj napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Napriek tomu, že je určený na outdoorové využitie, je nutné ho používať s rozvahou. Za poškodenie spôsobené nesprávnym zaobchádzaním neručíme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet či hrot, poškodená konštrukcia telefónu vplyvom pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbke a pod.). Takto vzniknutú škodu nemožno považovať za výrobnú vadu produktu, a jej náhrada bude neuplatniteľná.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Rýchle nabíjanie: 33 W
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 6,583
Rozlišení displeje: 2408 x 1080
Počet jader procesoru: 8
Operační systém: Android
Frekvence jádra [GHz]: 1,6
Operační paměť [GB]: 6
Interní paměť [GB]: 256
Kapacita baterie [mAh]: 10 800
Zadné objektívy: 3
Predné objektívy: 1
Rozlišení zadního fotoaparátu: 50 Mpx
Rozlišení předního fotoaparátu: 32
Face ID: Ne
Typ: Outdoorový
Výška [mm]: 178,5
Šířka [mm]: 83,1
Hloubka [mm]: 17,9
Hmotnost [g]: 372
Konektor: USB-C
Jack (3,5mm): Ne
Podpora NFC: Ano
Bluetooth verze: 5
4G: Ano
5G: Ne
Bezdrátové nabíjení: Ne
Dual SIM: Ano
Voděodolnost [IP]: IP69
Čtečka otisku prstu: Ano
GPS: Ano
GLONASS: Ano
BeiDou: Ano
Galileo: Ano
Značka: Doogee
Slot pro paměťovou kartu: Hybridní
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password