BLACKVIEW BV9300 Pro 12+12/256GB, 15080 mAh, oranžová

323,44 €

269,53 € DPH bez

Skladom
BV9300PROBVORG

Odolný smartphone -  6,7" displej 2388x1080, MediaTek Helio G99, zadní fotoaparát 64 + 8 MPx, přední kamera 32 MPx, 12+12 GB RAM, interní paměť 256 GB, baterie 15080 mAh, SD hybridní, Dual SIM, 4G, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, NFC, čtečka otisků prstů, svítilna 100 lm, reverzní nabíjení, rychlé nabíjení, voděodolný, Android 13 s nadstavbou Doke OS 4.0

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Telefón s dvoma displejmi a baterkou

BV9300 Pro

DUÁLNY DISPLEJ

Blackview BV9300 Pro je vzadu vybavený 1.3" okrúhlym sekundárnym displejom. Cez tento displej získate rýchly prístup k rôznym funkciám, ako je kompas, prehrávanie hudby, notifikácie a ďalšie, bez nutnosti aktivovať hlavný displej. Ideálne pre situácie, keď potrebujete rýchlo skontrolovať čas, správy alebo použiť praktické nástroje. Sekundárny displej nielen zvyšuje funkcionalitu telefónu, ale aj pridáva na jeho jedinečnom vzhľade a praktickosti. Fotografovať selfie môžete ľahko aj zadným fotoaparátom, sekundárny displej vám zobrazí celú scénu. Pozadie a motívy pre displej si môžete plne prispôsobiť a vyberať z širokej škály prednastavených možností. Každý deň môžete byť unikátny.

FOTOAPARÁT

Hlavný fotoaparát disponuje 64MpX snímačom Samsung ISOCELL GW3, ktorý ponúka vynikajúce rozlíšenie a ostrosť. Vďaka pokročilej technológii ISOCELL a automatickému ostreniu sú fotografie detailné a ostré aj pri horších svetelných podmienkach. K dispozícii je tiež 8Mpx ultraširokouhlý objektív, ktorý umožňuje robiť snímky s uhlom záberu až 117°, čo je ideálne pre krajiny a skupinové fotografie. Vyfotografujete s ním aj makro snímky zo vzdialenosti až 2 cm, čo je perfektné pre zachytenie drobných detailov prírody alebo malých predmetov. Predná kamera s rozlíšením 32Mpx je navrhnutá pre kvalitné selfies a videohovory.

Telefón podporuje rôzne režimy fotografovania prostredníctvom inteligentného softvéru ArcSoft. Špeciálne módy vám umožnia fotografovať nočné snímky, HDR, portréty, Beauty, Mono, Pro a Panorama, čo vám poskytuje široké možnosti kreatívneho vyjadrenia.

BV9300 Pro

BV9300 Pro

SKVELÁ OBRAZOVKA

BV9300 Pro disponuje 6.7" FHD+ displejom s rozlíšením 1080×2388 pixelov a dynamickou obnovovacou frekvenciou 60-120 Hz, ktorá zaisťuje plynulé zobrazenie. Displej tiež podporuje 10 bodový dotyk, takže zaznamená prejetie všetkými desiatimi prstami naraz, čo oceníte napríklad pri hrách ako Fruit Ninja. Obrazovka je chránená sklom Corning Gorilla Glass 5, ktoré poskytuje zvýšenú odolnosť voči poškrabaniu a pádom.

2388x1080

rozlíšenie HD+

81%

pomer displeja k telu

500 NITOV

jas

120 Hz

frekvencia

391 PPI

hustota pixelov

Corning Gorilla

Glass 5

BV9300 Pro

MULTIFUNKČNÁ BATÉRIA

Telefón vlastní masívnu batériu s 15 080 mAh kapacitou. Môžete si byť istí, že v pohotovostnom režime vydrží telefón až 76 dní, čo je možné previesť aj na 15,5 hodiny hrania hier, 121,5 hodiny hovoru alebo 25,5 hodiny prezerania internetu. Podporuje rýchle 33W nabíjanie, ktoré umožňuje nabitie batérie na 50 % za 71 minút. Telefón umožňuje aj reverzné dobíjanie, takže ho využijete ako powerbanku pre svoje ďalšie zariadenia. Batériu je možné softvérovo chrániť proti prebitiu. Predĺženie výdrže zabezpečí mód šetrenia energie.

BV9300 Pro

SUPER VÝKON

Blackview BV9300 Pro je poháňaný osemjadrovým procesorom MediaTek Helio G99 s frekvenciou až 2.2 GHz, čo zaisťuje vysoký výkon a plynulý chod aplikácií. Procesor bol navrhnutý pre energetickú účinnosť a vynikajúce herné zážitky, čo ocenia aj nároční používatelia. Interné úložisko s kapacitou 256 GB poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše aplikácie, médiá a súbory. Navyše je možné úložisko rozšíriť pomocou microSD karty až o 1 TB, čo je ideálne pre používateľov, ktorí potrebujú extra kapacitu pre svoje súbory a multimédiá. Operačná pamäť 12 GB je možné virtuálne rozšíriť o ďalších 12 GB uzmutím z interného úložiska. Celý hnací motor telefónu je chladený chladiacim systémom z grafitu, medenej fólie a silikónu, ktorý znižuje teplotu až o 18 °C. Telefón sa rýchlo naučí a rozpozná aplikácie, ktoré otvárate a zrýchli ich načítanie tým, že ich prednačíta ešte predtým, než na ne kliknete.

SOLÍDNA OCHRANA

Telefón spĺňa normy MIL-STD-810H, IP68 a IP69K, čo zaisťuje jeho vodotesnosť, prachotesnosť a odolnosť voči nárazom. Je ideálny na použitie v extrémnych podmienkach, má zosilnené rohy opatrené gumovou vrstvou, kryt nabíjacieho konektora, hliníkový rám a zadnú časť z odolnej kombinácie TPU a skla. Pod vodou vydrží až 30 minút v hĺbke do jedného a pol metra.

heater-.png

BV9300 Pro

BATERKA

Na hornej strane telefónu nájdete výkonnú 100 lumenovú baterku, ktorá je integrovaná priamo do tela telefónu. Baterka je ideálna pre outdoorové aktivity, núdzové situácie alebo prosté osvetľovanie tmavých priestorov. Vďaka svojej vysokej svietivosti poskytuje dostatok svetla pre bezpečnú orientáciu v tme. Baterka je ľahko ovládateľná pomocou dedikovaného tlačidla, čo zaisťuje rýchly prístup k potrebnému osvetleniu kedykoľvek a kdekoľvek.

PRAKTICKÝ DIZAJN

Bočné tlačidlo na zapnutie telefónu vývojári opatřili čítačkou odtlačku prstu, takže telefón odomknete veľmi rýchlo. Na spodku telefónu nájdete otvor na prevlečenie pútka. Môžete tak telefón zavesiť na batoh a mať ho vždy po ruke. Tlačidlo na druhej strane telefónu je možné naprogramovať na 7 rôznych funkcií, takže budete mať potrebné aplikácie ešte bližšie.

BV9300 Pro

VYCHYTANÉ FUNKCIE

BV9300 Pro

Balíček aplikácií - v telefóne nájdete predinštalované aplikácie, ktoré uľahčia každý váš projekt. 

BV9300 Pro

Navigácia - presné pozicovanie vďaka podpore všetkých štyroch hlavných systémov.

BV9300 Pro

Bezkontaktná platba - podpora NFC.

BV9300 Pro

Automatické titulky - operačný systém prináša zaujímavú vychytávku v podobe automatických titulkov generovaných na telefóne v reálnom čase. Bohužiaľ je táto funkcia dostupná zatiaľ iba v angličtine, ale ďalšie jazyky by mali nasledovať.

BV9300 Pro

Režim v rukaviciach - telefón je možné ovládať aj v rukaviciach, či už v zimných alebo v pracovných.

BV9300 Pro

Operačný systém - Android 13 s nadstavbou DokeOS 4.0, prináša lepšiu optimalizáciu, individualizáciu a priateľskejšie používateľské rozhranie. Bude vám slúžiť ako podpora pre výkonnosť a efektivitu.


Obsah balenia

  • 1x mobilný telefón
  • 1x USB kábel typu C
  • 1x nabíjací adaptér 33 W
  • pútko
  • nástroj na vybratie SIM
  • dokumentácia

*Majte prosím na pamäti, že napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Hoci je určený na outdoorové využitie, je nutné používať ho s rozvahou. Za poškodenie spôsobené nesprávnym zaobchádzaním neručíme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet či hrot, poškodená konštrukcia telefónu vplyvom pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbke a pod.). Takto vzniknutú škodu nemožno považovať za výrobnú vadu produktu, a jej náhrada bude neuplatniteľná.

Vlastnosti produktu

Farba: Oranžová
Rýchle nabíjanie: 33 W
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 6,7
Rozlišení displeje: 2388×1080
Počet jader procesoru: 8
Operační systém: Android
Operační paměť [GB]: 12
Interní paměť [GB]: 256
Kapacita baterie [mAh]: 15080
Zadné objektívy: 2
Predné objektívy: 1
Rozlišení zadního fotoaparátu: 64
Rozlišení předního fotoaparátu: 32
Face ID: Ne
Typ: Outdoorový
Výška [mm]: 184,6
Šířka [mm]: 85,6
Hloubka [mm]: 22
Hmotnost [g]: 525
Konektor: USB-C
Jack (3,5mm): Ne
Podpora NFC: Ano
Bluetooth verze: 5.2
4G: Ano
5G: Ne
Bezdrátové nabíjení: Ne
Dual SIM: Ano
Čtečka otisku prstu: Ano
GPS: Ano
GLONASS: Ano
BeiDou: Ano
Galileo: Ano
Značka: Blackview
Slot pro paměťovou kartu: Hybridní
Virtuálne rozšírenie RAM: 12 GB

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password