Ulefone Armor 23 ULTRA 5G 12/512GB, 5280mAh, černý

416,00 €

346,67 € DPH bez

Skladom
UA2312512ULBLK

Smartphone, 6,78" IPS 2460×1080, 120Hz, 8jádrový procesor MediaTek Dimensity 8020 5G, 12 GB RAM, interní paměť 512 GB, zadní fotoaparát 50+50+64 Mpx, přední fotoaparát 50 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, odemykání pomocí obličeje a otisku prstů, voděodolný dle IP68, hybridní slot, nárazuvzdorný, neblokovaný, rychlé nabíjení 120W, bezdrátové nabíjení 50W, reverzní nabíjení 15W, baterie 5280 mAh, Android 13

mohlo by sa vám páčiť

Telefón s obojsmernou satelitnou komunikáciou

Satelitná komunikácia

Aj keď sa s týmto odolným telefónom ocitnete mimo mobilný aj wifi signál, nemusíte sa báť, že by na vás svet zabudol. Armor 23 Ultra má integrovanú funkciu obojsmerného satelitného odosielania správ. V telefóne nájdete aplikáciu Bullitt Satellite Messenger, svetovo prvé satelitné riešenie integrované do smartfónu. V tejto aplikácii je možné komunikovať cez GEO stacionárne satelity. Správy, ktoré odošlete mimo signál a wifi, sa automaticky odošlú cez satelit, takže vaša správa vždy dorazí k príjemcovi. Aplikácia má pokrytie v 47 krajinách, vrátane európskych štátov, USA a Kanady, a stále svoje pole pôsobnosti rozširuje. Do konca roka 2024 sa plánuje rozšíriť do Afriky, Južnej Ameriky, na Aljašku a do Austrálie. Podrobnejšie informácie o pokrytí a predplatnom (pre používanie aplikácie je potrebné zakúpiť) nájdete na stránkach Bullit.com.

Telefón má tiež červené SOS tlačidlo, ktorým v núdzových situáciách môžete kontaktovať záchranné zložky. Signál tlačidla odosiela cez satelit, takže aj keď ste mimo signál, pomoc sa o vás dozvie.

Hlavné funkcie Ulefone Power Armor 18T Ultra

Hlavný objektív s 50 Mpx

Objektív so senzorom Samsung ISOCELL GN1 1/1,31 s clonou f/1,65 sľubuje jasné, čisté a ostré fotografie aj pri slabšom osvetlení. V porovnaní so staršími senzormi ISOCELL GWI a ISOCELL HM2 prepustí až o 40 % viac svetla, aby výsledky boli sýtejšie a detailnejšie.

Nočný objektív s 64 Mpx

Senzor OMNIVISION OV64B redefinuje poňatie tmy. Ani polnoc preňho nie je dostatočne tmavá, aby nezachytil s podporou infračerveného prísvitu jasnú a čistú fotografiu.

Teleobjektív 76 mm

Priblížte si vzdialené objekty s 3,2x optickou šošovkou ekvivalentnou zaostrovacej vzdialenosti 76 mm fotografického objektívu. Zaostrovanie je podporované elektronickou stabilizáciou obrazu.

Ultraširoký objektív s 50 Mpx

117,3° uhol ultraširokých fotografií v neobyčajnej kvalite.

Selfie s 50 Mpx

Aby predný objektív za zadnými nezaostával, dostal Armor 13 Ultra do výbavy ešte tretí 50Mpx objektív s clonou f/2,25.

Fotografie Ulefone Power Armor 18T

Selfie Ulefone Power Armor 18T

Doteraz najvýkonnejší odolný telefón

  • Procesor MediaTek Dimensity 8020 dosahuje prielomovú rýchlosť a výkon. Vysoká frekvencia jadier Arm Cortex-A78 a Cortex-A55 dosahuje až 2,6 GHz. V spolupráci s výkonným grafickým procesorom Arm Mali-G77 zaisťujú vyššiu úroveň výpočtových schopností a spracovania obrazu pri nižšej spotrebe energie. Špičkový 6nm technologický proces výrazne predĺži výdrž batérie a integrovaná sieť 5G v čipe zaistí rýchle, stabilné a širokopásmové pripojenie.
  • 24 GB RAM a 512 GB ROM to je vybavenosť sama. Vďaka 12 GB RAM a ďalším 12 GB virtuálnej RAM môžete spustiť viac náročných aplikácií súčasne. Okrem 512GB internej pamäte môžete pridať kartu microSD o veľkosti až 2 TB, ktorá vám poskytne dostatok priestoru pre ďalšie aplikácie, súbory, fotografie a videá.

Ulefone Power Armor 18T Ultra RAM a ROM

6,78" displej s rozlíšením 2460×1080

Veľký displej ponúka brilantné farby a úchvatné detaily. Obrázky a videá na ňom vyzerajú mimoriadne. Či už prehliadate internet, sledujete filmy alebo hráte hry, budete nadšení!

Neuveriteľná plynulosť

Displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz obnovuje obraz dvakrát rýchlejšie ako bežná 60Hz obrazovka a 240Hz vzorkovacia frekvencia dotyku zaisťuje rýchlu odozvu. Lepší herný výkon tak máte zaručený.

Obrazovku stráži Gorilla

Sklo Corning Gorilla Glass Victus chráni obrazovku telefónu a zvyšuje jeho šance na bezpečné dopadnutie z až 2 m výšky.

Ulefone Power Armor 18T Corning Gorilla Glass 5

Odolný

Hoci elegantný vo svojom prevedení, stále sa jedná o outdoorový telefón schopný odolať nejednej nepriazni osudu. Spĺňa normy MIL-STD-810G, takže odolá rôznym druhom pádov, a vďaka ochrane IP68 a IP69K je navyše maximálne odolný proti vode, prachu, špine, piesku, vlhkosti a dokonca aj slanej hmle.

Odolný telefón Ulefone Power Armor 18T

Energia v novom balení

Vylepšené batérie ponúkajú lepší manažment spotreby, dlhšiu životnosť, väčšiu výkonnosť, bezpečnejšiu prevádzku a inteligentné nabíjanie. Na základe procesov batérie optimalizuje výkon, aby vydržala čo najdlhšie. Kapacitu 5280 mAh možno zrýchlene nabíjať vďaka podpore 120W nabíjania. Za 10 minút tak máte nabité na 60 % a na plnej batérii ste po 23 minútach.

Nabíjanie bez kábla

Ide to aj bezdrôtovo. Armor 23 Ultra podporuje bezdrôtové nabíjanie až 50 W.

Šťava pre všetkých

V núdzových situáciách môžete telefón využiť ako záložný zdroj energie a dobiť s ním iné zariadenia.

Ulefone Power Armor 18T batéria

Štýlový

Armor 13 Ultra bol navrhnutý, aby dizajnovo potešil svojím biznis profilom kombinovaným s vysokou odolnosťou. Zapadne tak na schôdzi aj víkendový výlet do prírody. Inšpirovaný klasickými prvkami starých fotoaparátov, má jeho fotoaparát tenký leštený kruhový rámček. Samotný chrbát je prevedený v kevlarovej textúre.

Ulefone Power Armor 18T Wi-Fi 6

Doplnky k telefónu

Armor 23 Ultra je kompatibilný s radom príslušenstva od Ulefonu. Zaobstarať mu môžete zadný kryt s karabínou, aby ste si telefón mohli ľahko pripnúť na batoh, držiak do auta alebo držiak na bicykel.

Ulefone Power Armor 18 profesionálny pomocník

Ďalšie užitočné funkcie

Užitočné funkcie Ulefone Power Armor 18T

Obsah balenia

  • 1x Power Armor 24 Ultra
  • 1x nabíjačka (zástrčka EU)
  • 1x kábel USB-C
  • 1x tvrdené sklo
  • 1x ochranný film na obrazovke (predinštalovaný)
  • 1x nástroj na vybratie SIM karty
  • 1x remienok
  • dokumentácia

*Majte prosím na pamäti, že aj napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Hoci je určený na outdoorové využitie, je potrebné používať ho s rozvahou. Za poškodenie spôsobené nesprávnym zaobchádzaním nezodpovedáme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet či hrot, poškodená konštrukcia telefónu vplyvom pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbke a pod.). Takto vzniknutú škodu nemožno považovať za výrobnú vadu produktu, a jej náhrada bude neplatná.

UA2312512ULBLK

Dátový hárok

Farba
Čierna
Rýchle nabíjanie
120 W
SK lokalizacia
Ano
Uhlopriečka
6,78
Rozlišení displeje
2460 x 1080
Procesor
Mediatek Dimensity 900
Počet jader procesoru
8
Operační systém
Android
Frekvence jádra [GHz]
2,6
Operační paměť [GB]
12
Interní paměť [GB]
512
Kapacita baterie [mAh]
5280
Zadné objektívy
4
Predné objektívy
1
Rozlišení zadního fotoaparátu
50 Mpx
Rozlišení předního fotoaparátu
50
Face ID
Ano
Typ
Outdoorový
Výška [mm]
177,4
Šířka [mm]
81,5
Hloubka [mm]
12,75
Hmotnost [g]
332
Konektor
USB-C
Jack (3,5mm)
Ne
Podpora NFC
Ano
Wi-Fi standardy
802.11/b/a/g/n/ac/ax
Bluetooth verze
5.2
4G
Ano
5G
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ano
Dual SIM
Ano
Voděodolnost [IP]
IP68
Čtečka otisku prstu
Ano
GPS
Ano
GLONASS
Ano
BeiDou
Ano
Galileo
Ano
--------Bez názvu--------
Ano
Slot pro paměťovou kartu
Hybridní
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password