Ulefone Armor 22 8/256GB 4G, 6600mAh, čierný

:
expand_more
Full view
224,00 €

186,67 € DPH bez

Skladom
UA228256ULBLK

Odolný smartphone -  6,58" IPS displej 2408x1080, MediaTek Helio G96 2,05 GHz, hlavní fotoaparát 64 + 64 MPx, přední kamera 8 MPx, 8 GB RAM, interní paměť 256 GB, baterie 6600 mAh, SD slot, Dual SIM, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, NFC, čtečka otisků prstů, Face ID, rychlé nabíjení, reverzní nabíjení, imfrared, voděodolný, Android 13

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Víťaz Muse Design Awards

Armor 22

Muse Design Awards je medzinárodná dizajnová súťaž, ktorá si kladie za cieľ oceniť vynikajúce a originálne dizajnové práce z celého sveta, kombinujúce estetiku, inováciu a funkcionalitu. A práve tohto ocenenia dosiahli Armor 22. S mimoriadne tenkou hrúbkou iba 15 mm je tento odolný telefón skutočný štíhlik. Kovové rámčeky a celkový dizajn sú inšpirované mecha štýlom. Protisklzové opatrenia chránia telefón pred vyšmyknutím z vašich rúk a ergonomické tvarovanie ho robí pohodlným na úchop.

Hlavné funkcie Ulefone Armor 22

FOTOAPARÁT PRE KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ

Hlavný fotoaparát Ulefone Armor 22 je vybavený 64Mpx SONY IMX686 ultraširokým objektívom, ktorý poskytuje vysokú úroveň detailov v každom snímku. Veľkou výhodou fotoaparátu je funkcia pokročilej AI technológie, ktorá je schopná automaticky rozpoznať rôzne scény a podmienky, v ktorých fotíte, a následne upraviť nastavenia fotoaparátu tak, aby boli vaše fotografie čo najlepšie. Kvalitné fotografie tak pořídíte i za šera a dokonca i v noci vďaka druhému objektívu pre nočné videnie s 64 Mpx. Nočný objektív NightElf Ultra 2.0 je vybavený dvoma infračervenými svetlami, takže i v úplnej tme pořídí čiernobielu fotografiu s množstvom detailov.

Predný selfie fotoaparát 8 Mpx

Okrem hlavného fotoaparátu ponúka Ulefone Armor 22 aj 8Mpx prednú selfie kameru. Táto kamera je ideálna pre videohovory a selfie fotografie.

Armor 22 fotoaparát

porovnanie nočného objektívu

fotografie

OBYČAJNÝ A VÝKONNÝ

Procesor MediaTek Helio G96 s frekvenciou až 2,05 GHz a ôsmimi jadrami zabezpečuje rýchly a plynulý výkon pre všetky aplikácie, aj pri multitaskingovej činnosti. Surfovať po internete, prepínať medzi aplikáciami, streamovať, hrať alebo čokoľvek iného bez zaseknutia a dlhého čakania na načítanie.

8 GB RAM a 256 GB ROM predstavuje viac než slušný základ pamäte. Oboje si však môžete ešte rozšíriť. RAM pamäť je možné virtuálne pozdvihnúť o 8 GB a interné úložisko rozšíriť až o 512 GB pridaním SD karty.

6,58" DISPLEJ S ROZLÍŠENÍM FHD+

Armor 22 disponuje displejom so skvelým rozlíšením 1080x2408. Obnovovacia frekvencia 120 Hz hneď stavia telefón na úroveň oveľa drahších telefónov. Obrazovka je potom krytá odolným Corning Gorilla Glass 5 sklom, ktoré ju chráni pred škrabancami a nárazmi.

obnovovacia frekvencia 120 Hz

procesor MediaTek G96

TENKÝ A STÁLE VYSOKO ODOLNÝ

Tento odolný smartfón je navrhnutý tak, aby odolal náročným podmienkam. S odolným kovovým rámom a ochranou proti vode, prachu a nárazom (spĺňa štandard IP68/IP69K a vojenský štandard MIL-STD-810H) ho využijete nielen pre outdoorové aktivity, ale aj pri práci v priemysle, na stavbe, vo výrobe a doprave. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí vyžadujú spoľahlivý smartfón so schopnosťou odolať extrémnym podmienkam a ponúknuť vysoký výkon. To všetko v tenkom prevedení.

VODEODOLNÝ DO 1,5 M PO 30 MIN

vodeodolný

ODOLNOSŤ PROTI PRACHU

prachoodolný

ODOLNÝ PROTI PÁDOM Z 1,5 M

odolný proti pádu

RYCHLODOBÍJACIA BATÉRIA

Armor 22 skrýva pod kapotou veľkú batériu o kapacite 6 600 mAh. Vďaka rychlodobíjaniu 33 W bude potom batéria nabitá veľmi rýchlo. Z telefónu dokonca môžete dobiť aj iné zariadenia s podporou funkcie reverzného dobíjania. Urobíte si tak z telefónu dočasnú powerbanku trebárs pre slúchadlá alebo hodinky.

kapacita 6600 mAh

INFRAČERVENÝ LÚČ

Premeníte svoj telefón na diaľkový ovládač. Infračervený lúč na telefóne umožňuje ovládať televíziu, projektor, DVD prehrávače a mnoho ďalších vecí jednoducho rovno z telefónu. Nemusíte tak hľadať a ukladať hromadu ovládačov, ale mať všetko pekne v jednom.

infračervený lúč

PRÍSLUŠENSTVO

K telefónu je možné dokúpiť radu vychytaného praktického príslušenstva. Napríklad špeciálne Armor puzdro s karabínou pre bezpečné pripnutie na batoh alebo opasok, alebo držiak pre rovné povrchy. Cyklisti si potom môžu dokúpiť špeciálny držiak na riadidlá bicykla.

Armor 22

Armor 22

Armor 22

Armor 22

ĎALŠIA VÝBAVA

S telefónom zaplatíte bez problémov bezkontaktne a vďaka podpore 4 hlavných pozíčných systémov sa len tak nestratíte. Odomknete ho nielen odtlačkom prsta, ale aj pohľadom do prednej kamery. Operačný systém Android 13 je personalizovanejší, bezpečnejší a ľahšie použiteľný. V telefóne nájdete už predinštalovaný balík outdoorových aplikácií, ktoré vám pomôžu v mnohých praktických záležitostiach. Obrazovku je možné ovládať aj v rukaviciach. Na boku je tlačidlo, ktoré si môžete prispôsobiť pre rýchle akcie. Na telefóne chytíte dokonca aj rádio bez nutnosti pripojenia slúchadiel.

balíček aplikací

4 poziční systémy

další funkce


Obsah balenia

  • 1x telefón
  • 1x nabíjačka (zástrčka EU)
  • 1x kábel USB-C
  • 1x ochranná fólia (predinštalovaná)
  • 1x tvrdené sklo
  • 1x nástroj pre vybratie SIM karty
  • 1x remienok
  • dokumentácia

*Majte prosím na pamäti, že napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Hoci je určený k outdoorovému využitiu, je nutné používať ho s rozvahou. Za poškodenie spôsobené zlým zaobchádzaním neručíme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet alebo hrot, poškodená konštrukcia telefónu vplyvom pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbke atď.). Takto vzniknutú škodu nemožno považovať za výrobnú vadu produktu, a jej náhrada bude neuplatniteľná.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Rýchle nabíjanie: 33 W
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 6,58
Rozlišení displeje: 2408 x 1080
Počet jader procesoru: 8
Operační systém: Android
Frekvence jádra [GHz]: 2,05
Operační paměť [GB]: 8
Interní paměť [GB]: 256
Kapacita baterie [mAh]: 6600
Zadné objektívy: 2
Predné objektívy: 1
Rozlišení zadního fotoaparátu: 64
Rozlišení předního fotoaparátu: 8
Face ID: Ano
Typ: Outdoorový
Výška [mm]: 176,9
Šířka [mm]: 84,9
Hloubka [mm]: 15
Hmotnost [g]: 324
Konektor: USB-C
Jack (3,5mm): Ano
Podpora NFC: Ano
Bluetooth verze: 5.2
4G: Ano
5G: Ne
Bezdrátové nabíjení: Ne
Dual SIM: Ano
Voděodolnost [IP]: IP68
Čtečka otisku prstu: Ano
GPS: Ano
GLONASS: Ano
BeiDou: Ano
Galileo: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
Slot pro paměťovou kartu: Ano
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password