Zmrzlinovač Ninja NC300EU

282,00 €

235,00 € DPH bez

Skladom
NC300EU

Zmrzlinovač Ninja Creami NC300 na výrobu domácej zmrzliny, sorbetov, milkshakov a smoothie. Deťom vyrobíte zmrzlinu a sebe popoludňajší Daiquiri.

Domáca zmrzlina podľa vášho gusta

Zmrzlinovač Ninja Creami premení akúkoľvek zmrazenú zmes na lahodnú zmrzlinu či sorbet. Okrem toho vám vykúzli aj mliečne kokteily, smoothie a alkoholové kokteily. Inšpirácii sa medze nekladú, je len na vás, z čoho si svoju vysnívanú pochúťku vytvoríte. Princíp je veľmi jednoduchý. Ingrediencie zmiešate a necháte zmraziť v mrazničke, potom ich len vložíte do zmrzlinovača a vyberiete príslušný program. A potom už len počkáte, kým bude lahodný výsledok hotový. Ostré čepele zmrazený obsah rozmixujú, vyšľahajú a vytvoria úžasne nadýchaný krém.

7 prednastavených programov vám po jednom stlačení vykúzli ideálnu pochúťku podľa vašej momentálnej chuti. Zmrzlinovač je pripravený na zmrzlinu, sorbet, gelato, ľahkú zmrzlinu, milkshake, smoothie bowl a doplnky. Ak máte v zmrzline radi kúsky sušienok, lentilky, oriešky a podobne, zmrzlinovač ich do zmrzliny zapracuje bez najmenšej námahy. Na displeji sa vám zobrazí čas, za ktorý bude výsledok hotový.

K zmrzlinovaču dostanete v balení aj tri nádobky s viečkom bez obsahu BPA, v ktorých môžete hotovú zmrzlinu skladovať v mrazničke. Nemusíte sa tak obmedzovať na obsah výrobnej nádobky s 473 ml, ale postupne si vytvoriť až tri rôzne príchute v celkovom objeme 1,4 l. Všetky súčasti zmrzlinovača sa ľahko čistia a dajú sa dať do umývačky riadu.
NInja

Technické parametre

  • Rozmery 405×165×306 mm
  • Hmotnosť 6,2 kg
  • Príkon 800 W
  • Počet programov: 7

Obsah balenia

  • zmrzlinovač
  • šľahacia čepeľ
  • 3 nádobky
  • vonkajšia nádoba s viekom

NC300EU

Dátový hárok

Objem
1,4 l
Funkce
Časovač
Ovládání
dotykové
Mobilní aplikace
Ne
Příkon
800 W
Počet režimů
7
--------Bez názvu--------
Ne
Hmotnosť
6,2
Napájení
230 V DC
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password