Kávovar DeLonghi Rivelia EXAM 440.55.G

714,00 €

595,00 € DPH bez

Skladom
EXAM44055G

De'Longhi plnoautomatický kávovar so vstavaným mlynčekom na kávové zrná na prípravu teplých, ľadových a mliečnych nápojov. Na jedno stlačenie pripraví až 16 rôznych nápojov. Penička na mlieko. Výmenné zásobníky kávových zŕn.

mohlo by sa vám páčiť

Kávovar s vymeniteľným zásobníkom na kávové zrná

Rivelia je plnoautomatický kávovar hneď s niekoľkými oceneniami. Tento rok už stihol získať hlavnú cenu Reddot Winner 2024 za dizajn a 3 ocenenia v prestížnej súťaži iF Design Awards za produktový dizajn, používateľský zážitok a používateľské rozhranie. Rivelia je skrátka kávovar, ktorý v prvom rade myslí na vás a vaše zvyky. Je vybavený displejom s intuitívnym rozhraním a pestrými animáciami obohacujúcimi prebiehajúci proces prípravy kávy. Dokáže sa naučiť dennú rutinu pripravovaných nápojov až pre 4 individuálne profily. Uprednostňované kávové nápoje vám potom ponúka ako prvé v čase, keď si ich normálne dávate. Ak si teda ráno dávate na raňajky cappuccino a po obede espresso, bude vám ráno ponúkať ako prvé cappuccino a po obede espresso.

Kávovar má vlastný mlynček na kávové zrná a jedno nápadité prekvapenie - vymeniteľné zásobníky na kávové zrná. Ak teda zatúžite ochutnať nový druh kávy, nemusíte čakať, kým spotrebujete súčasný, ale jednoducho vymeníte súčasný zásobník za druhý s novými zrnkami. V samotnom mlynčeku pritom vždy pár zrniek zostane, ale je to taká dávka, ktorá vystačí presne na jednu kávu, alebo zrnká môžete vymlieť naprázdno.

De'Longhi Rivelia

VÝHODY

  • Vstavaný mlynček s vymeniteľným zásobníkom na kávové zrná
  • V balení nájdete dva vymeniteľné zásobníky
  • Mlynček s 13 stupňami hrubosti mletia
  • 4 profily na zapamätanie dennej kávovej rutiny
  • Automatické vyhodnotenie správnej hrubosti, teploty, množstva
  • Technológia LatteCrema Hot pre mliečnu penu
  • 16 nápojov na výber
  • Systém na prípravu kávy so sebou pre hrnčeky do výšky 14 cm

De'Longhi Rivelia

BEAN SWITCH

Systém Bean Switch umožňuje vymieňať medzi sebou jednotlivé zásobníky na kávové zrná, bez toho aby sa úplne spotrebovala dávka v nich obsiahnutá. Pred výmenou je potrebné vyprázdniť mlynček, v ktorom vždy zostáva práve jedna dávka zrniek na zomletie. Je na vás, či ich využijete na prípravu kávy alebo vymlieť naprázdno.

De'Longhi Rivelia

LATTECREMA HOT

Parná tryska napení mlieko do lahodnej peny o správnej teplote pre každý z nápojov. Na výber máte horúce mlieko, strednú penu alebo hustú penu. Po použití sa tryska jedným stlačením sama vyčistí.

De'Longhi Rivelia

MLYNČEK

Mlynček melie kávu v 13 stupňoch hrubosti. Je len na vás, ako si ho nastavíte podľa svojich preferencií, alebo využijete naplno funkciu Bean Adapt, ktorá vždy prispôsobí hrubosť, dávku a teplotu požadovanému druhu kávy a jej stupňu upraženia.

De'Longhi Rivelia

VYBERTE SI, NA ČO MÁTE CHUŤ

Vyberte si, na čo máte práve chuť. Kávovar vám pripraví klasické espresso aj espresso lungo, kávu, Long aj Americano. Z ľadových káv máte na výber Americano, kávu a espresso. A pre mliečne fanúšikov je pripravené cappuccino, latte macchiato, cappuccino mix, horúce mlieko, caffelatte, flat white, cortado a espresso macchiato. Alebo si tiež môžete dať len horúcu vodu.

De'Longhi Rivelia

DOTYKOVÝ OVLÁDACÍ DISPLEJ

3,5" veľký farebný displej umožňuje intuitívne ovládanie a farebné animácie pri príprave nápojov. Vyberiete si jeden z 16 nápojov a klepnete naň. Potom už len sledujte, čo vám displej prehrá za animáciu.

De'Longhi Rivelia

KÁVOVÁ RUTINA

Pre 4 profily je kávovar schopný si pamätať dennú rutinu v príprave kávy. Po nejakej dobe sa kávovar môže sám naučiť vaše zvyky, alebo mu ich jednoducho nastavte. Určte mu čas, obľúbený nápoj, množstvo vody, intenzitu a dávku mlieka/peny.

De'Longhi Rivelia

EXTRA

Funkcia Extra vám rovno po stlačení pridá k požadovanému nápoju ďalších 30 ml kávy navyše. Vhodné, ak vás čaká náročný deň, alebo potrebujete rýchlo prebudiť.

VLASTNOSTI

  • objem nádoby na zrná 250 g
  • objem nádoby na vodu 1,4 l
  • tlak 19 barov
  • príkon 1450 W
  • maximálna výška hrnčeka 140 mm
  • napájanie 230 V
  • rozmery 245x430x385
  • dotykové ovládanie
  • farebný displej TFT 3,5"
EXAM44055G

Dátový hárok

Farba
sivá
Objem
1,4 l
Příkon
1450 W
Tlak
19 barů
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password