Kávovar DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV 90.B, čierna

84,90 €

70,75 € DPH bez

Skladom
ENV90BELONGHI

Kávovar De'Longhi na kapsule Nespresso Vertuo pre niekoľko veľkostí šálky. Rýchla automatická príprava kávy podľa zvolenej kapsule. Smart pripojenie k aplikácii v telefóne.

mohlo by sa vám páčiť

Kapsulový kávovar

Kompaktný kapsulový kávovar zredukoval všetko ovládanie na jedno tlačidlo a zvyšok nechal na spárovanie s mobilnou aplikáciou. Je kompatibilný s kapsulami Nespresso Vertuo, z ktorých rozpozná unikátny kód a každému druhu nápoja tak pri príprave venuje maximálnu starostlivosť s prispôsobením dĺžky extrakcie. Kávovar vám pripraví espresso, double espresso, gran lungo, mug a cold brew. So špeciálnymi kapsulami vytvorí aj lahodné latte macchiato alebo ľadovú kávu.

Technológia Centrifusion sníma z každej kapsule jej unikátny kód, vďaka čomu pozná, ako dlhý čas venovať príprave danej kávy. Kávovar možno cez Wi-Fi alebo Bluetooth spárovať s mobilnou aplikáciou vo vašom telefóne. Vždy tak vidíte, kedy je treba doplniť vodu, odvápniť kávovar, alebo vysypať zásobník s prázdny kapsulami. K akcii je kávovar pripravený už po 30 sekundách nahrievania a zvládne pripraviť kávu hneď pre niekoľko veľkostí šálok.

Alumíniové kapsule je možné recyklovať, takže už nemusíte mať výčitky svedomia, že ich vyhadzujete do odpadkov. S recyklačným plánom od Nespresso je možné ako kapsulu, tak zvyšok usadeniny vyhodiť do recyklačného vreca a dať tak kapsulám druhý život. Okrem toho sa Nespresso stará o svoj program AAA Sustainable Quality, v ktorom dbá o lepší život farmárov pestujúcich kávu a životné prostredie.

VLASTNOSTI

  • na kapsule Nespresso
  • objem nádrže na vodu 0,56 l
  • nádobka na použité kapsule
  • priekon 1260 W
  • napájanie 230 V
  • v balení krabička s 12 kapsulami Nespresso Vertuo
  • rozmery 260×315×395 mm

ENV90BELONGHI

Dátový hárok

Farba
Čierna
Objem
0,56 l
Příkon
1260 W
Hmotnosť
3,5
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password