Inteligentné hodinky Awei H27, čierne

66,00 €

55,00 € DPH bez

Skladom
AWEITH27

Chytré hodinky 1.43" so 100 režimami pre cvičenie. Výdrž batérie 10-20 dní. Vodeodolnosť IP68. Vymeniteľný remienok v balení.

mohlo by sa vám páčiť

https://servatech.cz/brand/120-awei

Moderné aj klasické

Awei H27 sú hodinky vychádzajúce z tradície, ale plne prijímajúce najnovšie technológie. Leštený matný ciferník z nehrdzavejúcej ocele je doplnený o remienok kombinujúci zospodu silikón a zhora umelú kožu. V balení nájdete ešte náhradný remienok celý zo silikónu, ktorý je určený na športovanie. Aj keď je 1,43" displej plne dotykový, po strane ciferníka nájdete do detailu vypracované dve tlačidlá - klasické koliesko a menšie ploché tlačidlo. Otočením kolieska napríklad vyberáte, ktorý z nespočetného množstva motívov ciferníka si pre daný deň zvolíte. Vysoké rozlíšenie a veľký jas obrazovky vám aj v jasnom dennom svetle poskytne vynikajúci obraz. Výdrž batérie sa pohybuje od 10 do 20 dní a nabíjať sa hodinky dajú bezdrôtovo. V balení je priložený malý stojanček na bezdrôtové nabíjanie.

Pre vaše aktivity

H27 sú vybavené viac než 100 fitness režimami, ktoré pokrývajú rôzne športové aktivity, od behu cez basketbal až po lezenie. Hodinky sú so svojím krytím IP67 vhodné na občasné ponorenie do vody, vydržia vonkajší dážď, umývanie rúk aj postriekanie pri polievaní na záhrade. Vziať si ich môžete aj do sprchy alebo na plávanie na hladine, ale hlbšie ponory nie sú nič pre ne. Každý deň zmerajú počet vašich krokov a ukážu vám spálené kalórie.

H27

H27

H27

Pre vaše zdravie

Samozrejmosťou sú pre hodinky zdravotné funkcie, ktoré sledujú váš telesný stav. Meranie srdcovej frekvencie v reálnom čase vám poskytuje dôležité informácie o vašom srdci počas celého dňa. Ďalej hodinky merajú okysličenie krvi (SpO2) a úroveň stresu, čo vám umožní lepšie pochopiť a riadiť svoje zdravie. Hodinky tiež sledujú váš spánok a poskytujú detailnú analýzu kvality spánku, aby ste sa mohli prebúdzať svieži a oddýchnutí. Pre ženy je pripravená funkcia sledovania menštruačného cyklu.

H27

A oveľa viac

Hodinky podporujú notifikácie z vášho telefónu, takže budete vždy v obraze o prichádzajúcich hovoroch, správach a upozorneniach z aplikácií. Rovnako s nimi rovno vybavíte hovor, keď vám niekto bude volať. Nastavíte si alarm, použijete hodinky ako diaľkovú spúšť pre mobilné fotografovanie, prepnete skladby na telefóne alebo si zmeriate čas na stopkách. Po spárovaní s mobilnou aplikáciou hodinky využijete aj ako hľadača telefónu, ak ho práve nemôžete nájsť.

H27

H27

AWEITH27

Dátový hárok

Farba
Čierna
Maximální výdrž baterie
10 dní
SK lokalizacia
Ano
Uhlopriečka
1,43
Rozlišení displeje
466 x 466
Operační systém
vlastní OS
Kapacita baterie [mAh]
300
Hmotnost [g]
60
Podpora NFC
Ne
Bluetooth verze
5.2
Voděodolnost [IP]
IP68
GPS
Ne
--------Bez názvu--------
Android, iOS
Ano
Ano
Ne
Farba remienka
hnědá
Fitness režimy
100+
Měření kyslíku v krvi
Ano
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password