Inteligentné hodinky Awei H25, strieborné

32,00 €

26,67 € DPH bez

Skladom
AWEITH25S

Chytré hodinky 1.83" so 100 režimami pre cvičenie. Výdrž batérie až 10 dní. Vodeodolnosť IP67.

:
expand_more
Full view

https://servatech.cz/brand/120-awei

Športovať sa dá elegantne

Hodinky H25 od Awei obopnú vaše zápästie a elegantne splynú s vaším odevom. Premyslený dizajn hliníkového tela spojený s mäkkým a pohodlným silikónovým remienkom vnáša do vašich športových výkonov nádych grácia. Veľký displej 1,83" prehľadne zobrazí všetky informácie o vašich športových aktivitách, čase, telesnom stave, plánovaných aktivitách či došlých správach. Zahrať si na nich môžete dokonca aj niekoľko mini hier predinštalovaných v hodinkách.

Pre vaše aktivity

H25 sú vybavené viac než 100 fitness režimami, ktoré pokrývajú rôzne športové aktivity, od behu cez basketbal až po bedminton. Hodinky sú so svojím krytím IP67 vhodné na občasné ponorenie do vody, vydržia vonkajší dážď, umývanie rúk aj postriekanie pri polievaní na záhrade. Vziať si ich môžete aj do sprchy alebo na plávanie na hladine, ale hlbšie ponory nie sú nič pre ne. Každý deň zmerajú počet vašich krokov a ukážu vám spálené kalórie.

H25

H39

Pre vaše zdravie

Samozrejmosťou sú pre hodinky zdravotné funkcie, ktoré sledujú váš telesný stav. Meranie srdcovej frekvencie v reálnom čase vám poskytuje dôležité informácie o vašom srdci počas celého dňa. Ďalej hodinky merajú okysličenie krvi (SpO2) a úroveň stresu, čo vám umožní lepšie pochopiť a riadiť svoje zdravie. Hodinky tiež sledujú váš spánok a poskytujú detailnú analýzu kvality spánku, aby ste sa mohli prebúdzať svieži a oddýchnutí. Pre ženy je pripravená funkcia sledovania menštruačného cyklu.

H25

A oveľa viac

Hodinky podporujú notifikácie z vášho telefónu, takže budete vždy v obraze o prichádzajúcich hovoroch, správach a upozorneniach z aplikácií. Rovnako s nimi rovno vybavíte hovor, keď vám niekto bude volať. Nastavíte si alarm, použijete hodinky ako diaľkovú spúšť pre mobilné fotografovanie, prepnete skladby na telefóne alebo si zmeriate čas na stopkách. Po spárovaní s mobilnou aplikáciou a povolení funkcie môžete cez hodinky komunikovať s hlasovým asistentom umelej inteligencie a zadávať hodinkám hlasové príkazy. S výdržou batérie až 10 dní, pri plnom využívaní všetkých inteligentných funkcií sa výdrž skráti na 5 dní.

H25

H25

AWEITH25S

Dátový hárok

Farba
strieborná
Maximální výdrž baterie
7 dní
SK lokalizacia
Ano
Uhlopriečka
1,83
Rozlišení displeje
240x 240
Operační systém
vlastní OS
Kapacita baterie [mAh]
230
Hmotnost [g]
36,3
Podpora NFC
Ne
Bluetooth verze
5.1
Voděodolnost [IP]
IP67
GPS
Ne
--------Bez názvu--------
Android, iOS
Ano
Ano
Ne
Farba remienka
sivá
Fitness režimy
100+
Měření kyslíku v krvi
Ano
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password