Black Shark S1 Pro, čierna

57,50 €

47,92 € DPH bez

Skladom
BLKSHARKS1PROBLK

Chytré hodinky 1.43" s viac ako 100 režimami pre cvičenie, implementovanú AI Chat GPT, herným módom a bluetooth volaním. Výdrž batérie až 15 dní. Vodeodolnosť IP68. 55 g.

Popis produktu

Hodinky s umelou inteligenciou

S1 Pro od spoločnosti Black Shark sú inteligentné hodinky vybavené umelou inteligenciou Chat GPT. Rovnako ako celé zameranie firmy Black Shark sú aj Si Pro zamerané predovším na hráčov video a počítačových hier. Tomu presne zodpovedá aj štylizácia ich dizajnu s voľbou vzhľadu ciferníka. Na výber z viac ako 150 rôznych vzhľadov obsahujúcich jednoduchú eleganciu aj high futuristický vzhľad. Hodinky sú navyše konštruované, aby niečo vydržali, takže sa pýšia certifikáciou IP68, vďaka ktorej sa nemusíte báť, že by sa do hodiniek dostal prach alebo voda. Hodinky vydržia ponorenie pod vodu aj ľahkú prehánku.

S integrovaným mikrofónom v hodinkách je možné nielen vybaviť hovor, ktorý príde na váš telefón, ale rovnako cez nej komunikovať s AI chatbotom od Chat GPT a klásť mu tak otázky priamo. Odpovede sa vám tak dostanú hneď, ako položíte otázku.

Black Shark S1 Pro

Pre hráčov aj športovcov

V hodinkách je pripravených viac ako 100 fitnes režimov, medzi ktorými určite nájdete svojho favorita, ktorý vám pomôže dosiahnuť vytúžené ciele. Ak vám ide o zlepšenie a udržiavanie kondície, sú hodinky ideálnym súkromným trénerom.

Pre zapálených hráčov majú hodinky pripravený špeciálny herný mód na monitorovanie srdcového tepu a úrovne stresu počas hry. Po hre si potom môžete skontrolovať, ako vás aktuálny zápas ovplyvnil.

Redmi Watch 4
Redmi Watch 4

Na zdravie

Hodinky sledujú vaše zdravie optickým senzorom umiestneným na spodnej strane. Pokročilý inteligentný algoritmus zaznamenáva a vyhodnocuje namerané údaje o srdcovom tepe, okysličení krvi, miere stresu a spánkových návykoch.

Redmi Watch 4
Redmi Watch 4

Batéria

Batéria vydrží pri štandardnom používaní až 15 dní. Na nabíjanie je v balení k dispozícii kábel s nabíjacím mini stojanom. Adaptér je však nutné použiť vlastný.

Redmi Watch 4

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Funkce: Přijímání hovorů
Maximální výdrž baterie: 15 dní
SK lokalizacia: Ne
Uhlopriečka: 1,43
Rozlišení displeje: 466 x 466
Operační systém: vlastní OS
Kapacita baterie [mAh]: 300
Hmotnost [g]: 55
Podpora NFC: Ano
Voděodolnost [IP]: IP68
--------Bez názvu--------: Android, iOS
--------Bez názvu--------: Ne
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
Farba remienka: čierna
Fitness režimy: 100+
Měření kyslíku v krvi: Ano

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password