Rotační holící strojek REMINGTON XR1500

56,50 €

47,08 € DPH bez

Skladom
XR1500RE

Bezdrátový rotační holící strojek na hlavu. Pro udržování holé pokožky hlavy bez vlasů. Voděodolný s nádobou pro zastřižené vlasy. 5 rotačních čepelí na flexibilním krku.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Bezdrátový zastřihovač vlasů Pro Power Titanium Ultra

Už zase to vyrostlo? Nešťastně si prohrabujete odrostlé vlasy a zoufale dumáte, kdy si tak uděláte čas na návštěvu kadeřnice. Zůstaňte doma a nikam nechoďte. Se zastřihovačem vlasů Pro Power Titanium Ultra si vlasy zkrátíte v pohodlí domova a v ušetřeném čase třeba připravíte skvělou prezentaci do práce. Zdokonalená geometrie čepelí vaše vlasy zastřihne rychle, snadno a s vysokou přesností. Čepele jsou posazeny pod úhlem 42 ° a nabízí tak ideální kombinaci úhhlů pro efektivní a čisté střižení vlasů. Titanový povrch čepelí uajišťuje vyšší odolnost a presiznost čepelí. Navíc jsou čepele odnímatelné, což zvyšuje flexibilitu čištění strojku.

large_HC5035 ColourCut Hair Clipper 31920 x 760 (Desktop) - Editable Artboard.jpg

Zastřihovač představuje ideální úspornou alternativu k časově náročné návštěvě kadeřníka. V pohodlí domova se strojkem snadno docílíte stejného výsledku, aniž byste museli trávit čas čekáním na volné křeslo. Vlasy zastřihne na délku od 1 mm po 44 mm. Díky bezdrátovému provedení se s ním pracuje velmi snadno. Nikde nepřekáží žádný drát a vy se do něj zbytečně nezaplétáte. Na jedno nabití zvládne pracovat až 90 minut. V balení najdete i čistící kartáček, kterým odmetete ze strojku zbylé vlasy a očistíte krk.

Dva hřebenové nástavce pomohou se zastřiháváním vlasů na požadovanou délku. Na digitálním displeji vidíte výdrž baterie. Kromě běžné rychlosti stříhání, můžete přepnout do režimu Boost a tím zvýšit kmitání čepelí. Zastřihovač pak zvládne za vteřinu zastřihnout více vlasů. V balení je obsažena i lahvička s olejem k promazávání čepelí.

large_HC5035 ColourCut Hair Clipper1920 x 760 (Desktop) - Editable Artboard.jpg

UPOZORNĚNÍ: Z hygienických důvodů není možné tento produkt po rozbalení a použití vrátit ve 14-ti denní lhůtě.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Materiál čepele: Nerezová ocel
Maximální výdrž baterie: 50 minut
Určení: Vlasy
Doba nabíjení: 4 h
Výška [mm]: 90
Šířka [mm]: 55
Hloubka [mm]: 80
Hmotnosť: 0,3
Napájení: Akumulátor
Dĺžka strihu: 0 mm
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password