• Novinka

Horkovzdušná fritéza Tefal EY501815

105,00 €

87,50 € DPH bez

Skladom
TEFALEY501815

Teplovzdušná fritéza Tefal EY501815 Easy Fry & Grill 2in1 pre zdravšiu prípravu vyprážaných jedál. Možnosť nastavenia teploty od 80 do 200 °C.

mohlo by sa vám páčiť

Fritéza Easy Fry & Grill 2in1

Fritéza s nádobou o veľkosti 4,2 l sa postará o prípravu pokrmu až pre 6 osôb naraz. V pokoji tak pripravíte večeru pre celú rodinu, pozvaných kamarátov vašich detí alebo jedlo pre menšiu párty pri piatkovom premietaní. Jedlo pripravíte s minimom tuku alebo úplne bez neho. Časovač vás upozorní, keď fritéza skončí. Systém 2in1 umožňuje fritézu využiť nielen na fritovanie, ale aj na grilovanie. Hliníková mriežka ugriluje zeleninu aj mäso do dokonale chutných výsledkov.

Fritéza je ideálnou voľbou ako alternatíva ku klasickým rúram. Je efektívnejšia, zdravšia a nákladovo úspornejšia.

dve ovladaci kolecka

DVE OVLÁDACIE KOLIESKA

Fritézu ovládate dvoma manuálnymi kolieskami. Na hornom koliesku nastavujete teplotu, pričom máte hneď nad ním vytlačenú nápovedu, pri akej teplote je vhodné pripravovať aký pokrm. Teplotu je možné nastaviť od 80 °C do 200 °C. Spodné koliesko slúži na nastavenie času, po ktorý bude fritéza smažiť alebo grilovať. Po uplynutí času sa vám fritéza hlasno ohlási.

extra krupave

EXTRA CHRUMKAVÉ

Fritéza je vybavená technológiou Extra Crisp, ktorá kombinuje teplotu a prúdenie vzduchu v dokonalej rovnováhe. Výsledky sú dokonale chrumkavé, no zároveň šťavnaté vo vnútri. Rošt z liateho hliníka pri grilovaní slúži na odtekanie tuku z mäsa a prípravu bez dymu. Do telefónu si môžete stiahnuť aj aplikáciu od Tefalu s množstvom chutných receptov.


Obsah balenia

  • fritéza
  • fritovací kôš
  • grilovací rošt
  • návod
TEFALEY501815

Dátový hárok

Farba
Čierna
Objem
4,2 l
Ovládání
manuální
Mobilní aplikace
Ne
Příkon
1500 W
--------Bez názvu--------
Ne
Hmotnosť
5,4
Napájení
230 V DC
Rozsah nastavenia teploty
80...200 °C
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password