Teplovzdušná fritéza Philips Airfryer Combi XXL Connected HD9880/90, 8,3 l

379,00 €

315,83 € DPH bez

Skladom
HD988090PHI

Teplovzdušná fritéza Philips Series 7000 Airfryer Combi XXL Connected HD9880/90 je inteligentná fritéza s 22 programami a párovaním do aplikácie HomeID. Čo všetko vie? Smažiť, piecť, grilovať, pražiť, restovať, rozmrazovať, ohrievať, sušiť, urobiť toasty, fermentovať, konfitovať, pomaly variť, sous vide, dusiť, uchovať teplotu a ďalšie.

mohlo by sa vám páčiť

Multifunkčný nástroj pre zdravé pokrmy

Veľká rodina? Málo miesta? V tom prípade je čas zamyslieť sa nad zaobstaraním fritézy Airfryer Combi XXL Connected. Po prvé, má hooodne miesta, celých 8,3 l. Po druhé, je vybavená 22 programami snáď pre všetky možné spôsoby prípravy jedál. A po tretie, je to jeden nástroj, ktorý nahradí ten zvyšok, takže ušetrí miesto.

Zdravé smaženie s minimom tukov, upečenie chleba aj koláčov, uvarenie a udusenie, opečenie toastov, rozmrazenie mäsa z mrazničky a usušenie prebytkov ovocia. Je ideálna ako pre domácnosti s milovníkmi technických vymožeností a viacerými stravníkmi, tak aj pre chalupy a chaty, kam váhate s kúpou rúry. Fritéza hravo zastane jej funkcie a pridá ešte niečo navyše.

aplikácia HomeID

Jednoduché varenie s aplikáciou HomeID

Fritézu pripojíte na Wi-Fi a spárujete s aplikáciou HomeID. V aplikácii nájdete recepty na inšpiráciu aj presné pokyny krok za krokom, podľa ktorých si pripravíte lahodnú večeru. Pridávať môžete aj svoje vlastné recepty.

22 programov

22 programov

Fritéza je vybavená 22 automatickými prednastavenými programami pre jednoduchú prípravu pokrmov. Zastane tak mnoho funkcií, o ktorých ste si doteraz nechávali len snívať. Okrem klasického smaženia zvládne fritéza piecť, grilovať, pražiť, restovať, rozmrazovať, ohrievať, sušiť, pripraviť toasty, fermentovať, konfitovať, variť v jednom hrnci, pomaly variť, sous vide, dusiť, udržať teplotu, kombinované pečenie, kombinované praženie a kombinované grilovanie.

Auto-Cook

Auto-Cook

S aplikáciou sa varí veľmi ľahko aj úplným začiatočníkom. Nové programy Auto-Cook od Philipsu vás zbavia obáv a prevedú vás celou prípravou krok za krokom. Na začiatku si vyberiete akurát ingrediencie a množstvo, fritéza sa už sama postará o zvyšok a povie vám čo a ako.

Rapid CombiAir

Rapid CombiAir

Fritéza s technológiou Rapid CombiAir a aplikáciou HomeID automaticky upravuje dobu varenia, teplotu a prúdenie vzduchu. To zabezpečí, že jedlo bude vo vnútri jemné a zvonku chrumkavé, presne podľa vašich predstáv. Nastaviť si rýchlosť prúdenia vzduchu ale môžete aj sami, na výber máte vysoké prúdenie, nízke prúdenie a dynamické prúdenie.

pre celú rodinu

Pre celú rodinu

Fritéza je dostatočne veľká, aby navarila pre veľkú rodinu alebo partiu priateľov. Zvláda pripraviť jedlo pre viac než 7 osôb naraz. Objem 8,3 l pojme až 2 kg surovín.

minimum oleja

Menej tuku

Tým, že fritéza na smaženie využíva horúci vzduch namiesto klasicky využívaného oleja, šetrí vaše zdravie a spotrebu oleja. A pritom zaručuje rovnako chrumkavé výsledky ako keby ste ponorili hranolky do vriaceho oleja. Použitie tuku zredukujete až o 99 %. Výčitky z nezdravej večere tak môžu ísť stranou.

recepty

Integrovaný teplomer

Steaky a pečienky sa budú s fritézou pripravovať presne tak, ako ich máte radi - rare, medium alebo well-done. Fritéza má totiž zabudovaný kuchynský teplomer, aby rozpoznala teplotu vo vnútri mäsa.

príslušenstvo

QuickClean

Všetky odnímateľné časti fritézy je možné pohodlne umyť v umývačke. Inovovaný dizajn vnútorných častí fritézy navyše uľahčuje jej čistenie vo vnútri, takže budete rýchlo hotoví.

udrží teplotu

Intuitívny displej

Moderný jednoduchý dizajn sa hodí do každej kuchyne. S rozmermi 351×335×443 mm (vך×h) sa pohodlne zmestí na linku a keďže nahradí hneď niekoľko funkcií iných spotrebičov, ušetrí vám miesto. Displej umožňuje intuitívne ovládanie pomocou kolieska a pokynov priamo na obrazovke.

udrží teplotu

Šetrí spotrebu

Ak sa rozhodnete pre fritézu Airfryer Combi XXL, urobíte krok vpred aj v množstve vašej spotreby. Oproti klasickým rúram je fritéza schopná ušetriť až 70 % energie a navyše pripraví jedlo o 40 % rýchlejšie.


Obsah balenia

  • fritéza
  • fritovací kôš
  • návod
HD988090PHI

Dátový hárok

Farba
Čierna
Objem
8,3 l
Funkce
Časovač
Ovládání
tlačítkové
Délka kabelu
1
Mobilní aplikace
Ano
Počet režimů
22
Výkon
2200 W
--------Bez názvu--------
Ano
Ne
Hmotnosť
9,4
Napájení
230 V DC
Automatické vypnutie
Áno
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password