Detské hodinky Fitbit Ace 3, Black/Minion Yellow

78,50 €

65,42 € DPH bez

Skladem
FITACEYEL

Fitbit Ace 3 je odolný, detský fitness tracker s výdržou batérie až 8 dní, navrhnutý na podporu aktívneho a zdravého životného štýlu detí starších ako 6 rokov.

Detské eso

Fitbit Ace 3 je navrhnutý špeciálne pre deti s ohľadom na ich aktívny životný štýl a bezpečnosť. Tento detský fitness tracker určený pre deti staršie 6 rokov je ideálny na podporu zábavnej a zdravej fyzickej aktivity. S pohodlným silikónovým remienkom a bezpečným nastaviteľným zapínaním je Ace 3 pripravený na hry a dobrodružstvá v akomkoľvek prostredí.

POHYB HROU

Fitbit Ace 3 motivuje deti k učeniu sa zdravých fyzických návykov prostredníctvom zábavných aktivít. Vďaka virtuálnym odznakom a animovaným ciferníkom získavajú deti podnety k pohybu, zatiaľ čo ich každodenný pokrok sa ukladá. Tracker tiež sleduje detský spánok a pomáha deťom v dodržiavaní spánkovej rutiny. V noci meria ich spánkové fázy, pred spaním ich upozorní, že je čas ísť do postele, a ráno ich tichým alarmom prebudí. Deti tak budú vyspaté do ružova, aby mali na ďalší deň opäť plno energie.

Fitbit Ace 3

Fitbit Ace 3

VÝDRŽ

S výdržou batérie až 8 dní môžu deti behať, plávať a hrať sa celý týždeň bez nutnosti nabíjania. Fitbit Ace 3 je navyše vodoodolný až do 50 metrov, čo znamená, že nehrozí poškodenie pri nehodách s vodou alebo pri plávaní.

KONTROLA

Fitbit Ace 3 poskytuje rodičom plnú kontrolu umožňujúcu im spravovať pripojenia a nastavenia súkromia svojich detí. Hodinky sa spárujú s aplikáciou v chytrém telefóne, kde rodič vytvorí pre hodinky detský účet v rámci rodinného účtu. Deti si potom cez hodinky môžu navzájom posielať rôzne veselé správy alebo si porovnávať dosiahnuté hodnoty. Deti si môžu vyjadriť svoj štýl pomocou vymeniteľných doplnkov a tí, ktorí vlastnia smartphone, ocenia upozornenia priamo na zápästí. Tracker sa tiež ľahko synchronizuje s viac než 200 zariadeniami Android a iOS.

Fitbit Ace 3

FITACEYEL

Dátový hárok

Farba
Žltá
Maximální výdrž baterie
6 dní
Uhlopriečka
1,47
Hmotnost [g]
23
Bluetooth verze
5
Voděodolnost [IP]
5ATM
--------Bez názvu--------
Android, iOS
Ano
Ne
Ne
Farba remienka
žltá
Měření kyslíku v krvi
Ne
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password