Detské hodinky Awei H29, modré

:
expand_more
Full view
65,00 €

54,17 € DPH bez

Skladem
AWEITH29BL

Fitbit Ace 3 je odolný, detský fitness tracker s výdržou batérie až 8 dní, navrhnutý na podporu aktívneho a zdravého životného štýlu detí starších ako 6 rokov.

Popis produktu

Detské hodinky

Detské hodinky Awei H29 sú určené pre menšie deti a školákov, ktorí sa na cesty do školy či krúžkov už začínajú vydávať sami. Hodinky poskytujú rodičom prehľad, kde sa dieťa práve nachádza, a prípadne sa s ním telefonicky spojiť. Okrem toho sú vybavené aj radom funkcií, ktoré potešia deti. Hodinky v sebe ukrývajú stopky, fotoaparát, budík, kalkulačku a ďalšie. Zábavu a poučenie ponúka matematická hra rozdelená do úrovní obtiažnosti. Deti si môžu ciferník hodiniek prispôsobiť výberom pútavého motívu. V balení okrem klasického remienka nájdete aj silikónové puzdro, ktoré je možné nosiť zavesené na krku.

Pre rodičov

Do hodiniek možno vložiť SIM kartu, aby ste s dieťaťom mohli volať. Hodinky sa párujú s aplikáciou, ktorú si nainštalujete do svojho inteligentného telefónu. Cez aplikáciu sa potom s dieťaťom môžete telefonicky spojiť, písať si správy, robiť videohovory, nastaviť vnútorné nastavenia hodiniek, reštartovať ich na diaľku a sledovať polohu dieťaťa. Je možné nastaviť hodinkám bezpečnú oblasť vymedzením virtuálneho plota. Ak dieťa túto pomyselnú hranicu prekročí, hodinky upozornia vašu aplikáciu, aby ste boli v strehu. V histórii aplikácie si potom môžete vyvolať trasy vášho dieťaťa.

Aby deti nič neodvádzalo od pozornosti, alebo s hodinkami nerušili v škole, je možné hodinkám nastaviť až 4 časové úseky, kedy nebudú prijímať hovory, správy a nebudú vydávať žiadne zvuky. Do pamäte hodiniek cez aplikáciu môžete nahrať dôležité kontakty a nastaviť hodinkám 3 núdzové čísla, na ktoré v prípade núdze podržaním tlačidla napájania odošle dieťa SOS volanie.

H29

H29

VÝDRŽ

S výdržou batérie 7-10 dní môžu deti behať, skákať a hrať sa celý týždeň aj dlhšie bez nutnosti nabíjania. Certifikácia krytia IP67 ich robí odolné proti postriekaniu vodou a prachu.

H29

Vlastnosti produktu

Farba: Modrá
Maximální výdrž baterie: 7 dní
Uhlopriečka: 1,83
Rozlišení displeje: 240×284
Kapacita baterie [mAh]: 600
4G: Ano
Voděodolnost [IP]: IP67
GPS: Ano
--------Bez názvu--------: Android, iOS
--------Bez názvu--------: Ne
--------Bez názvu--------: Ne
Farba remienka: modrá
Měření kyslíku v krvi: Ne
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password