HUAWEI Band 9, Charm Pink

:
expand_more
Full view
56,00 €

46,67 € DPH bez

Skladom
HUABAND9PINK

Chytré hodinky 1.47" so 100 režimami pre cvičenie. Výdrž batérie až 14 dní. Vodeodolnosť 5ATM. 14 g bez opasku.

Popis produktu

Fitness náramok do akcie

Elegantný a moderný chytrý fitness náramok, to je nový Band 9 od Huawei. Náramok prináša pokročilé funkcie v kompaktnom a štýlovom dizajne. Je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a pohodlie pri nosení. Matný povrch tela hodiniek je výsledkom metalického sprejovania a laserového gravírovania. Na dotyk sú krásne jemné. Remienok z fluoroelastomeru dobre sedí na ruke a ľahko sa čistí.

Farebný AMOLED displej s uhlopriečkou 1,47 palca poskytuje jasný a ostrý obraz, vďaka čomu je čítanie informácií jednoduché aj na priamom slnku. Vďaka svetelnému senzoru hodinky automaticky prispôsobujú jas displeja okolitému osvetleniu. S hmotnosťou iba 18 gramov a hrúbkou 9 mm je HUAWEI Band 9 ľahký a pohodlný na zápästí, čo z neho robí ideálneho spoločníka na celodenné nosenie. Na výber máte z celej rady tematických ciferníkov podporujúcich funkciu AOD (Always on display), takže si môžete prispôsobiť náramok svojmu štýlu a potrebám.

band 9

band 9

band 9

Perfektný spoločník pre aktivity

Band 9 ponúka širokú škálu fitness režimov, vyberať môžete z viac ako 100 športových aktivít, vrátane behu, chôdze, cyklistiky, plávania a mnohých ďalších. Vďaka pokročilým senzorom dokáže presne merať športový výkon a sledovať vašu fyzickú aktivitu. Funkcia TruSport™ vám poskytne detailnú analýzu tréningu a ponúkne personalizované odporúčania pre zlepšenie vášho výkonu. Na každý deň si môžete nastaviť ciele pre Pohyb, Cvičenie a Státie a dostávať upozornenia, ktoré vás namotivujú ich dosiahnuť. Náramok je vodotesný do 50 metrov, čo znamená, že ho môžete bez obáv používať pri plávaní alebo sprchovaní.

band 9

Nezabúda na zdravie

Pre udržanie zdravia a pohody ponúka Band 9 niekoľko zdravotných funkcií. TruSeen™ 5.5 monitoruje srdcovú frekvenciu 24 hodín denne s vysokou presnosťou, čo vám umožňuje sledovať svoje zdravie v reálnom čase. Funkcia merania okysličenia krvi (SpO2) vám poskytuje dôležité informácie o vašej respiračnej kondícii. TruSleep™ 4.0 technológia analyzuje váš spánok vo všetkých jeho fázach – ľahký spánok, hlboký spánok a REM fáza - a ponúka personalizované tipy pre jeho zlepšenie. Navyše je náramok schopný produkovať zvuky bieleho šumu, prírody alebo relaxačnej hudby, aby sa vám spalo lepšie. Náramok ďalej monitoruje úroveň stresu a ponúka dychové cvičenia pre jeho zníženie, podporuje sledovanie menštruačného cyklu a obsahuje funkciu merania telesnej teploty, ktorá vám umožňuje sledovať teplotu vášho tela a identifikovať prípadné zmeny, ktoré by mohli signalizovať ochorenie alebo iný zdravotný problém. Sledovanie telesnej teploty je dôležité najmä v období pandémie, kedy je potrebné pravidelne kontrolovať svoje zdravie. Všetky tieto zdravotné funkcie sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexný pohľad na vaše zdravie a pomohli vám prijímať informované rozhodnutia o vašom životnom štýle a starostlivosti o vaše telo.

band 9

A oveľa viac

Spárovaný s telefónom umožňuje náramok mať neustále prehľad o prichádzajúcich hovoroch a správach, prechádzať svoj kalendár, používať hodinky ako diaľkovú spúšť pri fotografovaní, prepínať skladby na telefóne, alebo napríklad nájsť stratený telefón. S výdržou batérie až 14 dní na jedno nabitie sa môžete spoľahnúť, že vás Band 9 nesklame ani pri dlhodobom používaní. Dobitie hodiniek potom trvá iba 45 minút.

band 9

band 9

Vlastnosti produktu

Farba: Ružová
Maximální výdrž baterie: 14 dní
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 1,47
Rozlišení displeje: 368 x 194
Operační systém: vlastní OS
Hmotnost [g]: 18
Podpora NFC: Ne
Bluetooth verze: 5
Voděodolnost [IP]: 5ATM
--------Bez názvu--------: Android, iOS
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
Farba remienka: čierna
Fitness režimy: 100+
Měření kyslíku v krvi: Ano

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password