Fitbit Sense 2, Blue/Gold

:
expand_more
Full view
249,00 €

207,50 € DPH bez

Skladem
FITSEN2BG

Náramok Fitbit Sense 2 sleduje vaše zdravie, spánok a fitness údaje, aby vás povzbudil k lepšiemu výkonu a vykonal vás hladko každým dňom.

Popis produktu

Pocíti váš deň

Fitbit Sense 2 sú navrhnuté v minimalistickom, príjemnom a elegantnom dizajne, ktorý kladie na prvé miesto vaše zdravie a spánkové návyky. Ukážu vám nielen, koľko je hodín, ale tiež vám poskytnú komplexný prehľad o vašom zdraví a fitness aktivitách. S ich pomocou môžete nielen sledovať svoj denný režim, ale získate aj hlbšie porozumenie svojmu telu a šancu na zlepšenie svojho životného štýlu.

ZDRAVIE SI BERÚ NA STAROSŤ

Fitbit Sense 2 ponúkajú širokú škálu zdravotných funkcií, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť vášmu telu. Hodinky ponúkajú sledovanie stresu, kde môžete identifikovať vzorce stresu a dostávať upozornenia, ktoré vám umožnia zamyslieť sa nad svojimi emóciami. Ďalej poskytujú pokročilé sledovanie spánku, vrátane vytvorenia profilu spánku, ktorý pracuje s vašimi spánkovými údajmi a analyzuje na ich základe, ako môžete zlepšiť kvalitu spánku. Okrem toho môžete sledovať zdravotné metriky ako frekvenciu srdcového tepu, teplotné zmeny kože a úroveň hladiny kyslíka v krvi. Spárovaním s EKG aplikáciou vás potom hodinky upozornia na abnormality s srdcovým rytmom. Pre ženy je pripravená funkcia sledovania ich cyklu.

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2

PRAKTICKÝ POMOCNÍK

Hodinky Fitbit Sense 2 sú vybavené radou chytrých a športových funkcií. Ponúkajú viac než 40 režimov cvičenia a vestavěnou GPS pre sledovanie vašich vonkajších aktivít. Vďaka dennému hodnoteniu stavu tela môžete zistiť, čo vaše telo ten deň zvládne vykonať za aktivity. Hodinky tiež podporujú aplikácie ako Google Maps a Google Wallet, čo vám umožňuje ľahko navigovať a vykonávať platby priamo z vášho zápästia. Upozornia vás tiež pri akomkoľvek prijatí notifikácie z chytrého telefónu. Vestavěný hlasový asistent bude reagovať na vaše požiadavky a odosielať hlasové správy z vášho zápästia (funguje iba s androidom). Hodinky spolupracujú ako s Google asistentom, tak Amazon Alexou. S hodinkami tiež získate prístup na 6 mesiacov do Fitbit Premium zadarmo.

PODĽA VAŠEHO GUSTA

Fitbit Sense 2 sa môžu pochváliť výdržou batérie po viac než 6 dní, čo vám umožňuje sledovať vaše zdravotné a fitness štatistiky bez nutnosti častého nabíjania. Navyše môžete získať plný deň výdrže batérie za iba 12 minút nabíjania. Hodinky sú navrhnuté s dôrazom na štýl a pohodlie, s tenkým a elegantným dizajnom a vymeniteľnými remienkami, ktoré sa hodia k rôznym štýlom od športového po formálny. Vzhľad displeja je možné prispôsobiť vášmu vkusu s výberom z viac ako 100 rôznych vzhľadov.

Fitbit Sense 2

Vlastnosti produktu

Farba: Modrá
Maximální výdrž baterie: 6 dní
Uhlopriečka: 1,58
Kapacita baterie [mAh]: 260
Hmotnost [g]: 23
Bluetooth verze: 5
Voděodolnost [IP]: 5ATM
--------Bez názvu--------: Android, iOS
--------Bez názvu--------: Ne
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
Farba remienka: modrá
Fitness režimy: 40+
Měření kyslíku v krvi: Ano

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password