XIAOMI Mi Smart Band 8, zlatá

:
expand_more
Full view
35,31 €

29,43 € DPH bez

Skladom
BAND8XIGOLD

Chytrý sportovní náramek s 1,62“ dotykovým displejem. Široké možnosti využití. Více jak 150 režimů fitness, zdravotní funkce.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Chytrý náramek pro váš styl

Xiaomi Smart Band 8 je novým přírůstkem v rodině chytrých náramků od Xiaomi. S kovovým středovým rámečkem, dostupným ve zlaté a grafitové černé barvě, a širokou škálou stylových řemínků, je tento náramek dokonalou kombinací sportovního a elegantního stylu. Jeho 1,62" AMOLED displej s obnovovací frekvencí 60 Hz a rozlišením 326 ppi nabízí plynulý a vizuálně atraktivní zážitek. Systém snadno odnímatelných řemínků propůjčí vašemu stylu nové možnosti kombinací. Každý den si tak kromě nepřeberného množství motivů ciferníku můžete ke svému outfitu vybrat i sladěný řemínek. K dispozici jsou různé materiály a designy, od klasického kůženého řemínku až po dvojitý řemínek pro odvážnější vzhled.

62f11050f201ea7446f20026694c92dd.jpg

NOVÉ MOŽNOSTI NOŠENÍ

Díky snadno odnímatelným řemínkům a kompaktní velikosti je možné náramek přeměnit na elegantní náhrdelník nebo dokonce na moderní kapesní hodinky. Pro sportovce je ideální možnost přeměnit hodinky na běžecký klips na boty, takže získáte přítup k 13 profesionálním statistikám během běhu.

product_5527333.jpg

e0bf28690b3ea665fea7f7546748fd2f.png

PRO SPORT A ZDRAVÍ

Náramek nabízí více než 150 fitness režimů a umožňuje vám sledovat různé aspekty vašeho zdraví, včetně srdečního tepu, hladiny kyslíku v krvi, úrovně stresu a kvality spánku. Pro ženy je zde také funkce sledování menstruačního cyklu. A nechme chvilku stranou jen vážné informace, na hodinkách si ve chvílích nudy zahrajete i velmi jednoduché hry.

mobil.png

PROPOJENÍ S TELEFONEM

Náramek lze přes Bluetooth pohodlně spárovat s vaším mobilním telefonem. Všechna upozornění z telefonu se pak budou přenášet na vaše hodinky a neunikne vám tak žádné důležité upozornění. Při poslechu hudby slouží hodinky jako ovládač přehrávače. Když vám někdo volá, hodinky vás upozorní, a pokud nechcete momentálně hovor přijmout, z hodinek ho klidně můžete odmítnout, aniž byste hledali svůj mobilní telefon.

baterka.png

VYDRŽÍ DOST

S rychlým nabíjením, které náramek nabije za pouhou hodinu, vám Xiaomi Smart Band 8 vydrží až 16 dní při běžném používání a až 6 dní v režimu AOD (Always On Display). Náramek je také voděodolný do hloubky 5 ATM, což znamená, že jej můžete nosit i při plavání.

Obsah balení

  • Honor Band 7
  • Magnetický nabíjecí kabel
  • Uživatelský manuál

Vlastnosti produktu

Farba: Zlatá
Maximální výdrž baterie: 16 dní
Uhlopriečka: 1,62
Rozlišení displeje: 190 x 490
Kapacita baterie [mAh]: 190
Hmotnost [g]: 28
--------Bez názvu--------: Ano
Farba remienka: zlatá
Fitness režimy: 150+
Měření kyslíku v krvi: Ano
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password