Fén na vlasy REMINGTON D5706

37,50 €

31,25 € DPH bez

Posledné kusy v sklade
D5706RE

Fén na vlasy od značky Remington D5706 s ionizátorom na domáce i profesionálne použitie. Výkon 2200 W.

mohlo by sa vám páčiť

Curl & Straight Confidence

Dnes rovno alebo vlnito? Otázka, ktorá určite vznikne každé ráno, keď si budete fúkať vlasy. Fén D5706 od Remingtonu prichádza v balení so špeciálne tvarovaným koncentrátorom a kruhovým kefou, s ktorými vytvoríte presný styling vlnitého účesu. Tvar koncentračnej nadstavby presne kopíruje tvar kruhovej kefy, takže natočené vlasy budú vysušené na väčšej ploche a tým sa vytvorí presnejšie a dlhotrvajúce vlny. Vlnitý účes tak vytvoríte s menším úsilím.

Pre rovný účes je potom určený extra široký koncentrátor, rovnako obsiahnutý v balení. Ten naopak sústreďuje prúd vzduchu do užšej obmedzenej oblasti a tým vlasy viac rovná. S výkonom 2 200 W a rýchlosťou prúdenia vzduchu až 90 km/h budete mať vysušené za chvíľu, takže ako kráľovná sa môžete cítiť už za pár minút.

DC5706

Neradi si fúkate vlasy, pretože máte dojem, že vám fén vždy príliš vysuší? Tieto obavy kludne môžete pustiť z hlavy. Vestavěný generátor iónov vypúšťa spolu s prúdiacim vzduchom záporné ióny, ktoré pomáhajú vlasom zachovať ich prirodzenú vlhkosť a odstraňujú problémy so statickou elektrinou vznikajúce zo suchého vzduchu. Vaše vlasy budú lesklé, bohaté a plné objemu.

DC5706

DC5706

D5706RE

Dátový hárok

Farba
Čierna
Příkon
2200 W
Napájení
230 V DC
Ionizátor
Ano
Počet úrovní
2
Difúzer
Ano
Počet teplôt
3
Studený vzduch
Áno
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password