Epilátor Philips Lumea IPL BRI977/00

518,00 €

431,67 € DPH bez

Posledné kusy v sklade
BRI97700PHIL

Bezbolestný epilátor s IPL zábleskovou technológiou na odstránenie chĺpkov. Hebká a hladká pokožka bez chĺpkov po dobu až dvanástich mesiacov. Aplikácia Philips Lumea IPL s funkciou SkinAI.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Pokročilá technológia intenzívnych pulzných zábleskov IPL s funkciou SkinAI

Bezbolestná a dlhodobá epilácia

Vylepšený a inovatívny epilátor Lumea 977/00 poskytuje hladkú pokožku bez chĺpkov až na 12 mesiacov. Vďaka technológii SenseIQ sa epilátor prispôsobí vašej pokožke a ponúkne tak personalizovanú starostlivosť vašim individuálnym potrebám. V aplikácii Philips Lumea IPL nájdete funkciu SmartAI využívajúcu umelú inteligenciu na analýzu typu pleti a sprievodcu ošetrením. Chĺpky odstránite ľahko, rýchlo a bezbolestne a na dlhú dobu. Epilátor je vhodný na nohy, telo aj tvár.

Technológia pulzného svetla IPL pôsobí na korienky chĺpkov a vlasov jemnými zábleskami a necháva ich tak v stave nečinnosti. Postupne tak znižuje množstvo chĺpkov, ktoré na tele rastú. Záblesky zabraňujú chĺpkom rásť a udržiavajú tak vašu pokožku hebkú a hladkú po mnoho týždňov. Už žiadne trápenie pri vytrhávaní chĺpkov, alebo podráždená pokožka po holení.

Senzor SmartSkin

Epilátor je vybavený senzorom SmartSkin, ktorý detekuje tón pokožky a pomáha nájsť najefektívnejšie nastavenie. Technológia SenseIQ zabezpečuje bezpečnosť a pohodlie pri každom použití. Epilátor ponúka päť ľahko nastaviteľných úrovní intenzity svetla, ktoré je možné prispôsobiť podľa typu pokožky. Integrovaný UV filter chráni pokožku pred škodlivým žiarením a bezpečnostný systém zabraňuje nechceným zábleskom. S aplikáciou Philips Lumea IPL získate starostlivého sprievodcu celým procesom. Využíva umelú inteligenciu SkinAI, ktorá najprv analyzuje vašu pokožku a potom sleduje stav rastu chĺpkov, ich redukciu a vytvára rozvrh pre svetelnú terapiu, aby celá kúra bola čo najefektívnejšia.

Bezdrôtová prevádzka

Zariadenie je jediné vo svojej triede, ktoré ponúka možnosť bezdrôtovej prevádzky pre ešte väčšie pohodlie a flexibilitu. S Philips Lumea sa ľahko dostanete presne tam, kam potrebujete, a môžete ho používať kdekoľvek chcete. Zariadenie je dodávané so štyrmi inteligentnými nadstavcami, ktoré sú prispôsobené pre rôzne oblasti tela. Nadstavce zahŕňajú telo, tvár, bikiny a podpazušie, čo umožňuje efektívne a cielené ošetrenie každej oblasti. Nadstavec pre telo má veľkosť okienka 4,1 cm², pre tvár 2 cm², pre bikiny 3 cm² a pre podpazušie tiež 3 cm². Tvar nadstavcov je prispôsobený pre jednoduchú manipuláciu a optimálny kontakt s pokožkou.

Schválené dermatológmi

Zábleskovej technológie sa nemusíte báť, prístroj a technológia boli vyvinuté v spolupráci s poprednými dermatológmi pre zaistenie maximálnej bezpečnosti a efektivity. Pokročilá technológia IPL (Intense Pulsed Light) je klinicky overená pre bezpečné a dlhodobé odstránenie chĺpkov a navyše je šetrná k pokožke. Minimalizuje riziko podráždenia alebo poškodenia.

BRI977/00

BRI977/00

BRI977/00

Obsah balenia

  • epilátor Lumea BRI977
  • nadstavec na telo
  • nadstavec pre tvár
  • nadstavec bikiny
  • nadstavec pre podpazušie
  • dokumentácia

UPOZORNENIE: V rámci ochrany zdravia a súčasne z dôvodov hygienických nie je tento produkt podľa OP 8.aa)7). možné vrátiť v 14-dennej lehote.

Vlastnosti produktu

Farba: biela
Určení: Dámské
Technologie: IPL pulzní záblesky
Hmotnosť: 1
Napájení: 230 V DC
Počet úrovní: 5

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password