ORAL-B Vitality Pro D103, eletrický zubní kartáček, modrá

29,90 €

24,92 € DPH bez

Skladom
ORALD103BLU

Elektrická rotačná zubná kefka ORAL-B Vitality Pro D103 pre efektívne odstránenie povlaku a zubného kameňa. Až 7600 otáčok za minútu.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Rotačný kefka pre zdravší úsmev

Zubný kefka Vitality Pro D103 je elektrický kefka s rotačnou technológiou čistenia. Predstavuje inovatívny nástroj navrhnutý tak, aby poskytoval dokonalejšiu účinnosť čistenia oproti bežnému manuálnemu zubnému kefku. Oscilačná hlavica Cross Action sa prispôsobí tvaru akýchkoľvek zubov a dôkladne ich vyčistí. Odstráni oveľa viac zubného plaku ako manuálne kefky. S 3 režimy čistenia si vyberiete ten pravý pre vás. S časovačom 2 minúty si budete vždy čistiť zuby ideálny čas, ktorý udávajú zubári. Časovač je dokonca rozdelený na štyri úseky po 30 sekúnd, aby ste vedeli, ako dlho sa venujete každému kvadrantu úst.

V balení nájdete aj nabíjaciu základňu. S plne nabitou batériou vydrží kefka až 10 dní čistenia.

Mäkké štetiny hlavice sú vhodné aj pre citlivejšie ďasná. S 7 600 otáčkami hravo vyčistí akúkoľvek usadenú špinu. Špeciálne navrhnutá hlavica Cross Action sa dostane aj do medzizubných priestorov. Jej vlákna pri používaní postupne menia farbu, takže ľahko spoznáte, kedy je treba hlavicu vymeniť za novú. Ako sa zelené štetiny zžltú, viete, že je čas na zmenu. Väčšinou sa tak deje po troch mesiacoch, ale závisí na individuálnom spôsobe používania.


Obsah balenia

  • 1x telo kefky
  • 1x hlavica Cross Action
  • 1x nabíjačka

UPOZORNĚNÍ: Z hygienických důvodů není možné tento produkt po rozbalení a použití vrátit ve 14-ti denní lhůtě.

Vlastnosti produktu

Farba: Modrá
Funkce: Časovač
Maximální výdrž baterie: 10 dní
Počet režimů: 3
Doba nabíjení: 5 h
Napájení: Li-ion
Počet úrovní: 1

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password