Žehlička na vlasy REMINGTON S9100 PRO LUXE

46,34 €

38,62 € DPH bez

Skladom
S9100RE

REMINGTON S9100 PRO LUXE: profesionální žehlička na vlasy s keramickými plovoucími deskami. Rychlé zahřátí za 10 sekund, nastavitelná teplota 150-230 °C. Funkce PRO+ pro zdravé a udržitelné výsledky. Ergonomický design s automatickým vypnutím. 3m otáčecí k

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Skvělý účes po celý den

REMINGTON S9100 PRO LUXE je profesionální žehlička na vlasy, která vám umožní dosáhnout dokonale upravených vlasů jako od kadeřníka ale z pohodlí vašeho domova. Technologie OPTIheat nahřeje keramické desky rovnoměrně za 10 vteřin a udržuje je po celou dobu provozu na konstantní teplotě. Skluz po pramenech vlasů je hladký a minimalizuje tření a tím pádem i poškození vlasů.

OPTIheat disponuje inteligentními teplotními senzory, které udržují nastavenou teplotu na stabilní úrovni po celou dobu provozu. Hladké keramické desky jsou inovovány, aby byl skluz až 8 krát hladší. Při prvním zapnutí je žehlička automaticky nastavena na 185 °C, což je ideální teplota, která eliminuje vysušení a poškození vlasů na minimum. Můžete si tak žehlit vlasy častěji, aniž byste se báli o jejich poškození. S možností volby teploty od 150 °C do 230 °C, si však můžete přizpůsobit úroveň tepla vašemu typu vlasů a požadovanému stylu. Žehlička si navíc zapamatuje vaši poslední použitou teplotu a příště ji sama nastaví. Dlouhotrvající účes po celý den je zajištěn.

Žehlička je ergonomicky navržena, aby se s ní pohodlně pracovalo. Kabel s protáčecím kloubem umožňuje jednoduchou manipulaci bez zaplétání se do kabelu. Bezpečnostní funkce vypne žehličku po hodině nečinnosti.

REMINGTON S9100 PRO LUXE je dokonalým nástrojem pro profesionální styling vlasů přímo u vás doma. Vytvořte si svůj oblíbený účes a dosáhněte hladkých, lesklých vlasů se žehličkou, na kterou se můžete spolehnout.

S9000 Pro Luxe - 04.png

Vlastnosti produktu

Farba: Perleťová
Materiál nahrievacích plôch: Keramika
Délka kabelu: 2,5
Výška [mm]: 338
Šířka [mm]: 131
Hloubka [mm]: 80
Hmotnost [g]: 664
Napájení: 230 V DC
Ionizátor: Ne
Udržanie teploty: Áno
Displej: Áno
Počet teplôt: 10
Rozsah nastavenia teploty: 150...230 °C
EAN:
Automatické vypnutie: Áno
Teplu odolné púzdro: Áno
Chladná špička: á
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password