• Novinka

Zastrihávač vlasov BaByliss E990E, tyrkysový

103,87 €

86,56 € DPH bez

Skladom
BABYE990E

Zastrihávač vlasov s digitálnym displejom a 8 hrebeňovými nástavcami pre zastrihnutie v dĺžke 0,6-28 mm. Bezdrôtový. Brity z japonskej ocele.

mohlo by sa vám páčiť

Tyrkysový zastrihávač pre domáce zastrihávanie

Zastrihávač Babyliss E990E je kvalitný zastrihávač pre precíznu úpravu vlasov a fúzov, ktorý poskytuje širokú škálu možností nastavenia dĺžky strihu od 0,6 mm až do 28 mm. Vďaka 45 rôznym dĺžkam strihu si môžete jednoducho prispôsobiť svoj štýl podľa aktuálnych potrieb. Čepele sú vyrobené z vysoko kvalitnej japonskej ocele, ktorá zaručuje hladký a presný strih aj pri úprave silnejších alebo dlhších vlasov. Ergonomický dizajn a intuitívne ovládanie pomocou tlačidiel robia z tohto zastrihávača ideálnu voľbu pre každodennú starostlivosť o vzhľad.

Jednou z hlavných výhod zastrihávača je jeho dlhá výdrž batérie, ktorá umožňuje až 160 minút bezdrôtovej prevádzky po plnom nabití, ktoré trvá len 3 hodiny. Vďaka lítium-iónovej batérii je možné aj rýchle nabíjanie, keď 30 minút nabíjania poskytne dostatok energie na 15 minút používania. Integrovaný LCD displej zobrazuje stav batérie a aktuálne nastavenú dĺžku strihu, čo zaručuje pohodlné a presné používanie.

Súčasťou balenia je osem vymeniteľných nadstavcov, ktoré poskytujú ďalšiu flexibilitu pri úprave vlasov. Zastrihávač Babyliss je vybavený odnímateľnými a umývateľnými čepeľami, čo uľahčuje jeho údržbu. Vodeodolné prevedenie umožňuje jeho používanie v sprche pod tečúcou vodou.


Obsah balenia

  • strojček
  • 8 nadstavcov
  • puzdro

UPOZORNENIE: Z hygienických dôvodov nie je možné tento produkt po rozbalení a použití vrátiť v 14-dňovej lehote.

BABYE990E

Dátový hárok

Farba
Tyrkysová
Materiál čepele
Japonská ocel
Maximální výdrž baterie
160 min
Určení
Vlasy
Vousy
Doba nabíjení
3 h
Napájení
Integrovaná baterie
Dĺžka strihu
0,6-28 mm
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password