Podlahová umývačka Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

218,21 €

181,84 € DPH bez

Skladom
TRUECLNW20XIA

Podlahová umývačka na rýchle upratovanie. Vytiera aj vysáva. Ideálne aj na hĺbkové upratovanie. Flexibilná rukoväť, ľahko zájde pod nábytok.

mohlo by sa vám páčiť

Upratovanie na jeden záťah

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum je viacúčelové upratovacie zariadenie, ktoré kombinuje tri kľúčové funkcie - vysávanie, mopovanie a umývanie. Ponúka tak komplexné riešenie pre upratovanie domácnosti. Prístroj je navrhnutý s ohľadom na maximálnu efektivitu a pohodlie používateľa, a to vďaka svojej pokročilej technológii, inteligentnej detekcii nečistôt a dlhej výdrži batérie. Medzi jeho hlavné výhody patrí schopnosť rýchlo a účinne odstrániť odolné škvrny, bezproblémové čistenie popri stenách a v rohoch, automatické samočistenie po upratovaní a jednoduché ovládanie prostredníctvom intuitívneho LED displeja. Xiaomi Truclean W20 tak predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivého a výkonného pomocníka pri upratovaní.

Upratuje rozliate vločky, nahromadené chlpy, popadané vlasy, rozsypané čipsy aj zaschnuté fľaky. Na jeden záťah vydrží bežať až 30 minút. Ľahko sa zmestí aj pod nábytok, celé rameno možno sklopiť o 90 °, aby sa s ním ľahko upratovalo. Rotačný valec s textíliou zaženie všetky nečistoty do sacieho otvoru a zároveň umyje. Veľká plocha ušetrí čas upratovania, pretože s jedným ťahom vysajete väčšiu plochu.

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

Na všetko

Myčka ponúka tri kľúčové funkcie v jednom zariadení - vysávanie, mopovanie a umývanie. Táto kombinácia umožňuje používateľom efektívne zvládnuť všetky upratovacie úlohy jedným prístrojom, čím šetrí čas a energiu. Veľká bezproblémová rotačná kefková hlavica zabezpečuje, že podlahy budú nielen čisté, ale aj lesklé a bez škvŕn. Bez problémov dôkladne uprace aj rohy miestnosti a priestor pod nábytkom.

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

Výdrž

Myčka je vybavená výkonnou batériou s kapacitou 2500 mAh, ktorá zabezpečuje až 30 minút nepretržitej prevádzky na jedno nabitie. To znamená, že používatelia môžu vyčistiť celú domácnosť bez nutnosti častého dobíjania, čo zvyšuje efektivitu a pohodlie pri upratovaní.

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

Vysoký sací výkon

Truclean W20 je vybavený bezkartáčovým motorom s mimoriadne rýchlou sacou silou 15 000 Pa. To zabezpečuje myčke silný a stabilný výkon s dlhou životnosťou. Pre oba upratovacie režimy - štandardný a vodná absorpcia - je možné zapnúť podržaním tlačidla Mode Výkonný režim, ktorý zvýši saciu silu na maximum.

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

2 nádržky

Zariadenie disponuje dvoma nádržami - na čistú vodu s objemom 780 ml a na špinavú vodu s objemom 550 ml. Tieto veľké kapacity znižujú potrebu častého dopĺňania a vyprázdňovania, čo umožňuje dlhší čas čistenia bez prerušenia. Táto funkcia je obzvlášť užitočná pre väčšie domácnosti alebo rozsiahlejšie upratovacie úlohy.

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

Samočistiaca údržba

Truclean W20 je vybavený funkciou automatického samočistenia, ktorá čistí kefku a recykluje špinavú vodu už počas prevádzky. Po návrate do dokovacej stanice môže prístroj spustiť hĺbkový samočistiaci program stlačením jedného tlačidla. Táto funkcia nielen uľahčuje údržbu zariadenia, ale aj zabezpečuje, že prístroj je vždy pripravený na ďalšie použitie.

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

Ovládanie

Prístroj je vybavený intuitívnym LED displejom, na ktorom nastavíte režim vysávania či mopovania a uvidíte stav kapacity batérie.


Vlastnosti

  • Objem nádoby na odpadovú vodu 0,55 l
  • Objem nádoby na vodu 0,78 l
  • Doba prevádzky až 30 minút
  • Výška 1093 mm
  • Hĺbka 271 mm
  • Šírka 230 mm
  • Kapacita batérie 2500 mAh
  • Doba nabíjania 4 h
  • Hmotnosť 4,2 kg

Obsah balenia

  • podlahová umývačka
  • dokovacia stanica s káblom
  • rukoväť
  • inštalačný kit
  • čistiaca kefka
  • návod
TRUECLNW20XIA

Dátový hárok

Farba
biela
Maximální výdrž baterie
30 min
Doba nabíjení
4 h
Výkon
200 W
Kapacita baterie [mAh]
2500
Výška [mm]
1093
Šířka [mm]
230
Hloubka [mm]
271
Hmotnosť
4,2
Objem odpadní nádoby
0,55 l
Objem zásobníku na vodu
0,78 l
Podporované typy povrchů
tvrdé podlahy
Sacia sila
15000 Pa
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password