Inteligentná vodná fontána pre domácich miláčikov Xiaomi, 2 l

56,65 €

47,21 € DPH bez

Skladom
SMPETFTXIAWHT

Inteligentná vodná fontánka pre mačky a menšie až stredné plemená psov. Komfortný spôsob ako udržať pitný režim svojich domácich miláčikov zdravo pod kontrolou.

mohlo by sa vám páčiť

89,16 €

Petoneer Nutri Vision PN-110028-01 - chytrý dávkovač krmiva s kamerou. Kamera s rozlišením 720p, noční vidění, propojení s aplikací Petoneer. Kapacita zásobníku na krmivo 3,7l, možné nastavit dávkování skrz aplikaci. Notifikace do smartphonu v reálném čase. Možné využít powerbanku jako záložní zdroj energie. Kompatibilní s hlasovým asistentem Amazon Alexa a TUYA Smart.

Popis produktu

Fontánka s cirkulujúcou tečúcou vodou pre domácich miláčikov

Inteligentná fontánka zabezpečuje pravidelný prístup k čerstvej a čistej vode pre domácich miláčikov. Je určená pre mačky a menšie či stredné plemená psov. Miláčikovia so stálym prístupom k čistej vode lepšie dodržiavajú pitný režim a menej trpia problémami močových ciest. Fontánka cirkuláciou vody simuluje prameň horského potoka. Rovnako ako v ňom je voda neustále prevzdušňovaná a povzbudzuje zvieratá k pitiu. Štvorstupňový filtračný systém odstraňuje z vody chlpy, vlasy a ďalšie nečistoty vrátane zvyškových častíc chlóru, vápnika a horčíka.

Inteligentná vodná fontána pre domácich miláčikov PETONEER

Výhody fontánky

  • Stály prístup k čerstvej a čistej vode
  • 4-stupňová filtrácia vďaka vymeniteľnému filtru
  • Tichá prevádzka okolo 30 dB
  • Priehľadný otvor pre rýchlu kontrolu množstva vody
  • Protišmykové nožičky zabraňujú posúvaniu po podlahe
  • Objem 2 l vydrží dospelej mačke na 4-7 dní, takže si môžete dopriať viacdenný výlet

Vlastnosti

  • rozmery 191×191×177 mm
  • dĺžka kábla 1,5 m
  • príkon 5,9 W
  • objem 2 l

Inteligentná vodná fontána pre domácich miláčikov PETONEER

Fontánka je konštruovaná, aby nerušila hlasitými zvukmi tečúcej vody či čerpadla. Tichý obeh a čerpadlo a len sotva počuteľné bublanie vody vás nebudú rušiť, ani keď si fontánku umiestnite do spálne.

Fontánku možno spárovať s aplikáciou v mobilnom telefóne a mať tak vždy prehľad o stave vody a prevádzke fontánky. Funguje ako s Bluetooth tak s WiFi. Prepnúť v aplikácii môžete medzi rôznymi režimami prevádzky, alebo fontánku na diaľku úplne vypnúť. Aplikácia vás tiež upozorní na potrebu vyčistiť fontánku alebo na výmenu filtra. Fontánku sa odporúča čistiť raz týždenne.

Svetelná indikácia na tele fontánky vás upozorní na dochádzajúcu vodu. Priehľadným priezorom môžete kontrolovať stav vody v reálnom čase a ak je jej tam už príliš málo, LED indikátor zčervená.

V prípade výpadku prúdu zostane v hornej nádobke vždy núdzová zásoba vody, aby miláčik nezostal nasucho. Všetky materiály, z ktorých bola fontánka vyrobená, sú schválené pre styk s potravinami a spĺňajú všetky vysoké štandardy pre bezpečnosť miláčikov.

Fontánka pre domácich miláčikov


Obsah balenia

  • fontána
  • filter
  • užívateľský manuál

UPOZORNENIE: Z hygienických dôvodov nie je možné tento produkt po rozbalení a použití vrátiť v 14-dňovej lehote.

Vlastnosti produktu

Farba: biela
Objem: 2 l
Mobilní aplikace: Mi Home
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ne
Hlučnosť: 30 dB
Napájení: 230 V DC

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password