Robotický čistič okien HUTT W8, biely

214,90 €

179,08 € DPH bez

Skladom
W8UTTWHT

Robotický čistič okien, ktorý umyje okná namiesto vás. Automaticky prispôsobuje sací výkon intenzite znečistenia povrchu. Nádržka na 80 ml vody. Vhodný aj pre zrkadlá, kameň, dlažbu a ďalšie.

mohlo by sa vám páčiť

Pre krištáľovo čistý výhľad

Robotický čistič okien je snom snáď každej gazdinky. Predstava, že už sa nemusíte trápiť zakaždým, keď sa pozriete na zamazané okno, je lákavá. Zvlášť, keď na jar po zime vydrbete okná a potom vykvitne tá žltá mrcha a vy môžete drhnúť znova. W8 jednoducho pripevníte na okno a počkáte, kým vám nedá vedieť, že ho môžete premiestniť na ďalšie okno, alebo mu doplniť nádobku na vodu. Efektívne vyčistí okná zvonka aj zvnútra (najprv z jednej a potom z druhej strany) a nezanechá na nich šmuhy. Použiť ho môžete aj na ďalšie povrchy ako sú zrkadlá, presklené dvere, dlažba, kameň a kľudne vám umyje aj celý skleník.

Hutt W8

AKO VEĽRYBA

Pri prejazde po skle je povrch zvlhčovaný postrekom. Trysky sú umiestnené po dvoch stranách čističa, aby bolo zvlhčovanie čo najefektívnejšie.

Hutt W8

PRIEHĽADNÁ NÁDRŽKA

Priehľadná nádržka s objemom 80 ml vystačí až na 35 m2 plochy. Nádržka je priehľadná, takže sa ľahko kontroluje, koľko vody v nej ešte zostáva.

Hutt W8

3 TRASY ČISTENIA

Na umytie okna máte na výber 3 trasy - vertikálnu, horizontálnu a špecifickú. Pri vertikálnej trase čistí okná zhora nadol a späť, pri horizontálnej zľava doprava a späť a pri špecifickej sa zameriava na konkrétnu oblasť, ktorá je obzvlášť znečistená a je potrebné ju pretrieť niekoľkokrát.

Hutt W8

INTELIGENTNÝ ALGORITMUS

Čistiaci algoritmus sa pri umývaní okien prispôsobuje miere zašpinenia a intenzite škvŕn. Nie je teda potrebné mu nič nastavovať ručne, všetko si nastaví sám.

Hutt W8

PRISPÔSOBÍ SACÍ TLAK

W8 prispôsobuje sací tlak úrovni zašpinenia povrchu. Je schopný vyvinúť tlak od 1850 Pa do 3800 Pa. Na bežné škvrny od dažďa postačí tlak 2600 Pa, zatiaľ čo na vyčistenie mastnej škvrny od oleja vyžaduje viac ako 3600 Pa.

Hutt W8

LASEROVÁ ORIENTÁCIA

Čistič je vybavený laserovou navigáciou a detekciou hrán, rámov a prekážok. Na ceste za vyčistením ho teda nikdy nič neprekvapí.

Hutt W8

NAPOVEDÁ

Čistič vám pravidelne hlási, čo práve robí. Oznámi vám začiatok čistenia a jeho ukončenie. Rovnako hlási, či prebieha postrek, akým smerom ide a aký tlak je zvolený.

Hutt W8

BEZPEČNOSTNÉ PRVKY

Čistič je schopný detegovať hrany aj u okien a skiel, ktoré nemajú rámy, takže nespadne. Na čistenie vo väčších výškach je vybavený bezpečnostným lanom na zaistenie proti pádu. Napájací kábel s dĺžkou 3,6 m je možné predĺžiť o ďalšie 3 m. Pre prípad výpadku prúdu je vybavený záložnou batériou, ktorá ho udrží ešte 20 minút na skle, pričom W8 núdzovo píska.

Hutt W8

NA JEDNO STLAČENIE

Čistič spustíte jedným stlačením tlačidla alebo cez diaľkový ovládač.

Hutt W8

ŠTÝLOVÉ ULOŽENIE

K čističu dostanete v balení aj štýlové zapínacie puzdro, ktoré využijete na uskladnenie v dobách nečinnosti. Zároveň sa v ňom čistič lepšie prenáša.


Obsah balenia

  • čistič okien W8 s napájacím káblom a poistným lanom
  • diaľkový ovládač
  • napájací kábel
  • plniaca fľaštička
  • 4 trysky
  • 4 textilné podložky
  • puzdro
  • návod
W8UTTWHT
2024-07-17

Dátový hárok

Farba
biela
Výkon
90 W
Kapacita baterie [mAh]
650
Výška [mm]
83
Šířka [mm]
241
Hloubka [mm]
241
Navigace
LDS Laser
Max. plocha pokrytí
35 m²
Hlučnosť
65 dB
Hmotnosť
1,41
Objem zásobníku na vodu
0,08 l
Podporované typy povrchů
sklo, zrcadlo, dlažba, kámen
Načasování úklidu
Ne
Napájení
24 V
Sacia sila
3800 Pa
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password