Projektor Samsung The Freestyle SP-LFF3CLAXXXH

599,00 €

499,17 € DPH bez

Skladom
SAMSPLFF3CLA

Malý štýlový projektor na premietanie na stenu aj strop. Flexibilný podstavec a praktické rozmery. Bezdrôtové párovanie cez Wi-Fi či Bluetooth. Automatické ostrenie obrazu.

mohlo by sa vám páčiť

Dizajnový projektor s flexibilným podstavcom

Samsung The Freestyle 2. generácie je prenosný projektor, ktorý ponúka perfektný mix kompaktného dizajnu a pokročilých funkcií vo veľkosti, ktorá sa vám zmestí do jednej ruky. Projektor je navrhnutý tak, aby sa ľahko prenášal z miesta na miesto a bol pripravený na použitie kedykoľvek a kdekoľvek. Kompaktný, moderný a zaoblený dizajn s praktickým stojanom umožňuje nastaviť ideálny uhol projekcie na akýkoľvek povrch, či už doma, na záhrade alebo na cestách. Inštalácia je otázkou okamihu – projektor sa sám automaticky prispôsobí premietaciemu povrchu, zaostrí a optimalizuje obraz, takže sa nemusíte starať o technické detaily. Navyše, vďaka jeho ľahkej konštrukcii a kompatibilite s externými zdrojmi napájania, ho môžete vziať kamkoľvek a užívať si filmové zážitky na maximum.

Čo sa týka obrazu, The Freestyle 2. generácie ponúka skutočne pôsobivý vizuálny zážitok. S možnosťou premietať obraz s uhlopriečkou od 30 do 100 palcov je ideálny pre širokú škálu použitia – od intímneho sledovania filmov vo vlastnej izbe až po vonkajšie premietanie s priateľmi. Full HD rozlíšenie zaisťuje, že každý detail je ostrý a jasný, zatiaľ čo technológia PurColor prináša živé a verné farby. To všetko je podporené HDR (High Dynamic Range), ktorý zlepšuje kontrast a farebnú hĺbku, takže si môžete vychutnať obraz plný detailov aj v tmavých scénach. Nezáleží ani na podklade premietania. Projektor sa automaticky prispôsobí uhlu premietania na stenu či strop, aby bol vždy výsledkom pravidelný obdĺžnik. Vyrovná skreslenie, aby mu niektoré rohy neutekali a automaticky zaostrí, aby bolo všetko jasne zreteľné. Nevadí mu ani farebná omietka. Jednoducho farebnosť dorovná svetelnou korekciou a vy vždy budete pozerať na farebne správne vyrovnaný obraz.

The Freestyle

Vstavaný reproduktor s výkonom 5 W poskytuje 360° priestorový zvuk, ktorý naplní miestnosť bohatým a plným zvukom. Vďaka tomuto inovatívnemu zvukovému systému si môžete byť istí, že vás zvuk pohltí zo všetkých strán, či už sedíte kdekoľvek. Tento projektor je teda nielen vizuálne, ale aj akusticky pripravený na to, aby vám poskytol dokonalý zážitok zo sledovania filmov, seriálov alebo hier.

Projektor má zabudovaných aj hlasových asistentov Samsung Bixby a Amazon Alexa, aby ste nemuseli pohnúť prstom a napriek tomu si zvýšili hlasitosť.

V projektore je pripravená integrovaná funkcia Smart TV, ktorá zrkadlí váš televízor do obrazu projektora. Prechádzať obsah a aplikácie televízora potom môžete rovno priamo na projektore. Potrebujete k tomu však kompatibilný televízor Samsung. Z telefónu môžete na projektor streamovať prostredníctvom aplikácie SmartThings, ak vlastníte telefón Samsung s operačným systémom Android 8.1 a novším, jednoducho premietnete obsah z telefónu poklepaním telefónom na projektor (funkcia Tao View).

The Freestyle

The Freestyle

Špeciálne premietacie režimy potom posúvajú možnosti tohto projektora ešte ďalej. Režim Ambient vám umožňuje premeniť akýkoľvek priestor na osobnú oázu vďaka premietaniu rôznych atmosférických efektov, svetiel alebo vašich vlastných fotografií. Prelínanie obrazu je ďalšia unikátna funkcia, ktorá umožňuje spojiť dva projektory The Freestyle a vytvoriť tak obrovskú projekčnú plochu až 160 palcov – ideálnu pre naozaj veľké zážitky, či už ide o filmový večer s priateľmi alebo špeciálne udalosti. Navyše, projektor podporuje pripojenie dvoch sád slúchadiel cez Bluetooth, čo je perfektné pre súkromné sledovanie bez rušenia okolia.

Ak plánujete brať projektor často na cesty, môžete mu časom dokúpiť externú batériu, ktorá ho udrží v chode aj tam, kde nie je zásuvka, alebo ochranné puzdro proti vode, prachu a poškrabaniu. Oboje sa dokupuje zvlášť a nie je súčasťou základného balenia.

The Freestyle

Vlastnosti

  • Wi-Fi, Bluetooth
  • digitálny zoom 70-100%
  • natívne rozlíšenie 1920×1080
  • zdroj svetla LED
  • technológia premietania DLP
  • svietivosť 230 ANSI
  • krytie IP5X
  • životnosť lampy 30 000 h
  • duálne reproduktory s výkonom 5 W
  • projekčná vzdialenosť 0,8-2,65 m
  • vstupy 1x USB 2.0, 1x HDMI
  • spotreba 50 W
  • hlučnosť 32 dB

Obsah balenia

  • projektor
  • diaľkový ovládač
  • napájací kábel
  • návod
SAMSPLFF3CLA

Dátový hárok

Farba
biela
Životnosť
30 000
Výška [mm]
243
Šířka [mm]
140
Hloubka [mm]
137
--------Bez názvu--------
Ano
Ano
Hlučnosť
32 dB
Hmotnosť
1
Napájení
230 V DC
Slot pro paměťovou kartu
Ne
Podporované rozlíšenia
1920 x 1080
Nativní rozlišení
1920 × 1080 px
Svítivost
230 ANSI
Rozsah projekčnej vzdialenosti
0,8-2,65 m
Rozsah úhlopríčky obrázku
30"-100"
Zdroj svetla
Led
Spotreba
50 W
Počet vstupov
2
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password