Oukitel WP27 12/256 GB, 8500 mAh, camo

:
expand_more
Full view
264,00 €

220,00 € DPH bez

Posledné kusy v sklade
WP2712128OUKCAMO

Outdoorový smartphone -  6,8" LCD displej 2460x1080, procesor MediaTek Helio G99,trojitý hlavní fotoaparát 64 + 20 + 2 MPx, přední kamera 20 MPx, 12 GB RAM, interní paměť 256 GB, baterie 8500 mAh, Dual SIM s hybridním slotem, 4G/LTE, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, NFC, čtečka otisků prstů, odemykání obličejem, voděodolný, SOS tlačítko, Android 13

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Každý deň je dobrodružstvom

WP27

WP27


Unikátny štýl

WP27 stavia predovšetkým na miernom jednoduchom dizajne bez zbytočných vymožeností. Hladké zadná strana, kovom kryté boky, jednoduchý fotoaparát a dve farebné prevedenia sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prepracovanú skromnosť so silným vnútrom. Nepotrebujú dávať na obdiv pozlátko, ale stále chcú silného partnera s vypolírovaným charakterom.

Rýchlonabíjanie

Batéria s kapacitou 8500 mAh zabezpečuje telefónu výdrž na viac ako dva dni prevádzky pri aktívnejšom používaní. Ideálne na dlhé pracovné dni alebo víkendové výlety bez prístupu k elektrickej sieti. Vďaka podpore rýchlonabíjania môžete batériu nabiť za zlomok času s 33 W.

Reverzné nabíjanie

Reverzné nabíjanie umožňuje využiť veľkú batériu telefónu ako záložný zdroj energie pri núdzových situáciách namiesto powerbanky. Táto funkcia prináša novú úroveň pohodlia a nezávislosti na cestách, umožňuje vám zdieľať energiu s priateľmi alebo nabiť vaše slúchadlá a smart hodinky, kedykoľvek potrebujete.

WP27

VÝKON - PAMÄŤ - DISPLEJ

Výkon telefónu je zabezpečený osemjadrovým procesorom MediaTek Helio G99, ktorý spoločne s 12 GB operačnou pamäťou zaručuje hladký chod všetkých aplikácií a hier bez zásekov alebo prodlev. Virtuálne je možné operačnú pamäť rozšíriť o ďalších 12 GB. S úložiskom o veľkosti 256 GB, ktoré je možné rozšíriť pridaním SD karty, ponúka telefón dostatok priestoru pre všetky vaše aplikácie, fotografie a videá.

Displej telefónu o veľkosti 6,8" ponúka rozlíšenie 2460x1080. S obnovovacou frekvenciou 120 Hz je zabezpečený plynulý prechod obrazu, čo oceníte predovšetkým pri filmoch a hraní hier. Tento veľký a kvalitný displej nielenže zvyšuje celkový užívateľský komfort, ale tiež umožňuje užívateľom úplne ponoriť sa do sveta svojich obľúbených multimédií a aplikácií.

WP27

ODOLNOSŤ

S certifikovaným krytím IP68, IP69K a MIL-STD-G810H nemusíte mať obavy vziať so sebou telefón kludne aj do džungle. Čo do estetiky vyhovuje telefón kancelárskym nárokom a na víkend ho môžete vziať pod stan kempovať, alebo bez obáv na kontrolný deň na stavbu.

Vodeodolný - telefón odolá vo sladkej vode do 1,5 m hĺbky po tridsať minút.

Prachuodolný - odolný voči prachovým časticiam a drobným nečistotám.

Odolný voči pádu - odolný pri páde z 1,5 m.

WP27

DO DŇA I NOCI

Fotoaparát sa skladá z pokročilej sestavy troch kamier, ktorá zahŕňa hlavnú 64Mpx AI kameru, 20Mpx IR objektív s nočným videním pre snímky v absolútnej tme a 2Mpx makro kameru pre detailné zábery zblízka. Vpredu je potom 16Mpx selfie kamera. Táto kombinácia umožňuje užívateľom zachytiť každý moment s neuveriteľnou detailnosťou a živosťou, či už ide o rozsiahle krajiny, nočné scény plné života, alebo drobné detaily prírody. S funkciou IR nočného videnia môžete preskúmavať a dokumentovať nočný svet s viditeľnosťou až na 20 m vďaka infračervenému osvetleniu. Nočné videnie je šikovnou funkciou, pretože vám pri výpravách vo tme môže včas pomôcť odhaliť nebezpečenstvo vo tme. Vysoké rozlíšenie hlavnej kamery a AI optimalizácia zabezpečujú, že vaše fotografie a videá budú vždy vyzerať profesionálne, bez ohľadu na svetelné podmienky.

WP27

WP27

WP27

ĎALŠIE FUNKCIE

NFC - Platby telefónom s podporou NFC cez Google Pay.

Odomknutie - Otvorte telefón jedným pohľadom vďaka rozpoznaniu tváre, alebo dotykom prsta na čítačke odtlačkov.

Navigácia - Podpora 4 hlavných navigačných systémov - GPS, BeiDou, Gallileo, Glonass.

Dual SIM - Podpora globálnych sietí a dual SIM s hybridným slotom na SD kartu.

SOS tlačidlo - bočné tlačidlo možno naprogramovať, aby v prípade dlhého podržania odoslalo SOS signál na núdzový kontakt, alebo rýchlo spustilo vybranú aplikáciu.

Extrémny mód - Po zapnutí extrémneho módu dochádza k utlmeniu aplikácií a extrémnemu predĺženiu výdrže batérie.

Android 13 - v telefóne nájdete operačný systém Android 13


Obsah balenia

  • Mobilný telefón
  • USB-C kábel
  • Nabíjací adaptér
  • Nástroj na vybratie SIM
  • Manuál a ďalšia dokumentácia

*Majte prosím na pamäti, že aj napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Hoci je určený k outdoorovému využitiu, je nutné ho používať s rozvahou. Za poškodenie spôsobené nesprávnym zaobchádzaním neručíme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet alebo hrot, poškodená konštrukcia telefónu v dôsledku pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbke atď.). Takto vzniknuté škody nie je možné považovať za výrobnú vadu produktu, a ich náhrada bude neuplatniteľná.

Vlastnosti produktu

Farba: Camo
Rýchle nabíjanie: 33 W
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 6,8
Rozlišení displeje: 2460 x 1080
Procesor: MediaTek Helio G99
Počet jader procesoru: 8
Operační systém: Android
Operační paměť [GB]: 12
Interní paměť [GB]: 256
Kapacita baterie [mAh]: 8500
Zadné objektívy: 3
Predné objektívy: 1
Rozlišení zadního fotoaparátu: 64
Rozlišení předního fotoaparátu: 16
Face ID: Ano
Typ: Outdoorový
Výška [mm]: 178,2
Šířka [mm]: 86,2
Hloubka [mm]: 15,3
Hmotnost [g]: 328
Konektor: USB-C
Jack (3,5mm): Ne
Podpora NFC: Ano
Wi-Fi standardy: 802.11 a/b/g/n
Bluetooth verze: 5.2
4G: Ano
5G: Ne
Dual SIM: Ano
Voděodolnost [IP]: IP68
Čtečka otisku prstu: Ano
GPS: Ano
GLONASS: Ano
BeiDou: Ano
Galileo: Ano
Značka: Oukitel
--------Bez názvu--------: Ano
Slot pro paměťovou kartu: Hybridní
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password