DOOGEE V20S 5G DualSIM 12/256GB 6000mAh, čierna

300,00 €

250,00 € DPH bez

Skladom
V20SDGBLK

Outdoorový telefón - 6,43" AMOLED 2408 × 1080, procesor Dimensity 6020 8jadrový 2,2 GHz, RAM 12 GB, interná pamäť 256 GB, zadný fotoaparát 50 Mpx + 24 + 8 Mpx + objektív termovízie, predný fotoaparát Glonass, NFC, 5G, USB-C, čítačka odtlačkov, Face ID, Jack 3,5 mm, vodeodolný podľa IP68, hybridný slot, nárazuodolný, neblokovaný, rýchle nabíjanie 33W, batéria 6000 mAh, Android 13

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Odolný s dvoma obrazovkami

V20S

V20S

VYLEPŠENÝ VZHĽAD

Doogee V20S rafinovane kombinuje eleganciu a funkčnosť. Jeho zadná strana je vyrobená z odolného Corning Gorilla Glass, ktoré dodáva telefónu luxusný vzhľad a zároveň zaisťuje jeho vysokú odolnosť. Sklo je kombinované s vzhľadom umelé kože, ktorú V20S zdedil od svojho súrodenca V20 Pro. Čo však robí tento model skutočne odlišným, je jeho inovatívny zadný displej. Malý 1,58" AMOLED displej ponúka vysoké rozlíšenie 460x228 s 325 PPI a umožňuje používateľom prispôsobiť si zobrazenie podľa svojich potrieb - od zobrazenia času, cez kontrolu batérie, až po prijímanie hovorov alebo ovládanie hudby či kompas. Jeho vzhľad si môžete prispôsobiť výberom zo 14 motívov. Ako displej, tak aj fotoaparáty nad ním sú potiahnuté ochrannou fóliou pre vyššiu odolnosť.

V20S

FOTOGRAFIA

Doogee V20S je vybavený trojitým AI fotoaparátom - 50Mpx hlavným objektívom, 24Mpx objektívom pre nočné videnie a 8Mpx ultra širokouhlým objektívom. Hlavná kamera ponúka vynikajúce detaily a živé farby, zatiaľ čo nočné videnie umožňuje zachytiť nezabudnuteľné momenty aj v tých najtmavších podmienkach. Ultra širokouhlý objektív rozširuje záber a umožňuje zachytiť viac scény v jednom snímku. K dispozícii samozrejme máte aj rôzne režimy a funkcie fotoaparátu ako HDR snímky, panorama, manuálny Pro režim, nočné videnie, nočné snímky, aj podvodné fotografovanie. Širokouhlý objektív je navyše kombinovaný s funkciou makro.

Vpredu je pre vaše selfie telefón vybavený 20Mpx objektívom.

V20S

V20S

VIZUÁLNY ZÁŽITOK

Telefón je vybavený 6.43" displejom AMOLED, ktorý poskytuje pôsobivé vizuálne zážitky s vysokým rozlíšením 1080*2400. Displej ponúka bohaté farby a ostré detaily s vysokou hustotou pixelov, čo zaisťuje vynikajúcu kvalitu obrazu.

2400x1080

rozlíšenie FHD+

16,7 Mil

farieb

500 Nitov

jas

20:9

pomer strán

80000:1

kontrast

409 PPI

hustota pixelov

V20S

BATÉRIA

Doogee V20S je vybavený veľkou 6000mAh batériou, ktorá zaisťuje dlhú výdrž pri aktívnom používaní. V pohotovostnom stave vydrží až 325 hodín, a volať s ním môžete 25 hodín v kuse. Podporuje tiež 33W rýchle nabíjanie, čo umožňuje rýchle dobíjanie batérie a zaisťuje, že telefón bude vždy pripravený na použitie. Okrem toho ho môžete využiť aj ako núdzovú powerbanku na nabíjanie iných zariadení.

V20S

NEZASTAVITEĽNÝ

Srdcom telefónu je Dimensity 6020 7nm 5G Octa Core procesor, ktorý poskytuje vynikajúci výkon a efektivitu. Telefón je vybavený až 32Gb RAM pamäťou, ktorá sa skladá z 12 Gb integrovanej pamäte a až 20 Gb virtuálne rozšíriteľnej pamäte. Plynulý multitasking a bezproblémový chod náročných aplikácií je zaručený. Vysoká operačná pamäť navyše sľubuje skvelý základ pre bezproblémové hranie hier. Interná pamäť 256 Gb možno potom rozšíriť pridaním SD karty o maximálnu veľkosť 2 TB.

V20S

ODOLNÝ

Doogee V20S je navrhnutý tak, aby odolal náročným podmienkam. Je certifikovaný podľa štandardov IP68, IP69K a MIL-STD-810H, čo znamená, že je vodeodolný, prachotesný a odolný voči pádom. Displej je ukrytý pod odolným sklom Corning Gorilla Glass, čo zaisťuje jeho vysokú odolnosť proti škrabancom a nárazom.

V20S

V20S

TLAČIDLO S ODTLAČKOM PRSTA

Aktivujte a odomknite telefón tým najjednoduchším spôsobom - pomocou odtlačku prsta. Stačí priložiť prst na bočné tlačidlo a telefón sa sám odomkne. Nemusíte si pamätať žiadne heslá či vzory. Okrem toho ale ide rozpoznanie odtlačku využiť aj pre rýchle akcie. Dlhé stlačenie si sami nastavíte, aby spustilo fotoaparát, urobilo snímku obrazovky, vrátilo vás na domovskú stránku a ďalšie.

VYCHYTANÉ FUNKCIE

V20S

Programovateľné tlačidlo - okrem odomykacieho tlačidla s odtlačkom nájdete na druhom boku programovateľné tlačidlo pre rýchly prístup k funkciam telefónu a obľúbeným aplikáciám.

V20S

Ochranné puzdro - v balení nájdete aj ochranné puzdro s vyklápacím stojanom.

V20S

Bezkontaktná platba - podpora NFC.

V20S

Nový android - najpokročilejší android 13 ponúkne bezpečnejšie prostredie pre vaše dáta.

V20S

Assistive Touch - asistenčná funkcia umožňuje používateľom ľahko pristupovať k domovskej stránke, zamykať obrazovku, otvárať ovládacie centrum alebo zoznam nedávno otvorených aplikácií jednoduchým dotykom. Možno ju tiež nastaviť pre aktiváciu rôznych funkcií pomocou gest.

V20S

5G/SD - telefón podporuje dve 5G SIM karty, čo umožňuje bezproblémové pripojenie a zaisťuje, že používatelia zostanú vždy v kontakte. Alebo sa jednej sim môžete vzdať a miesto nej vložiť SD kartu.

V20S

Balíček nástrojov - v telefóne nájdete radu užitočných nástrojov, ako sú kompas, merič zvuku, nástroj pre zavesenie obrazov, vodováha, merič výšky, lupa, uhľomer a olovnica, ktoré sú užitočné pre prácu aj dobrodružstvo.

V20S

Presná navigácia - telefón je vybavený presným navigačným systémom, ktorý zahŕňa GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a AGPS, čo zaisťuje presné smerovanie.


Obsah balenia

  • 1x mobilný telefón
  • 1x ochranná fólia (vopred nasadená)
  • 1x ochranná fólia
  • 1x USB kábel typu C
  • 1x nabíjací adaptér 33 W
  • 1x puzdro s vyklápacím stojanom
  • dokumentácia

V20S

*Majte prosím na pamäti, že napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Hoci je určený k outdoorovému využitiu, je nutné užívať ho s rozvahou. Za poškodenie spôsobené zlým zaobchádzaním neručíme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet alebo hrot, poškodená konštrukcia telefónu vplyvom pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbke atď.). Takto vzniknutú škodu nemožno považovať za výrobnú vadu produktu, a jej náhrada bude neuplatniteľná.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Stupeň krytí: IP68
Rýchle nabíjanie: 33 W
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 6,43
Rozlišení displeje: 2408 x 1080
Počet jader procesoru: 8
Operační systém: Android
Operační paměť [GB]: 12
Interní paměť [GB]: 256
Zadné objektívy: 3
Predné objektívy: 1
Rozlišení zadního fotoaparátu: 50 Mpx
Rozlišení předního fotoaparátu: 20
Face ID: Ano
Typ: Outdoorový
Výška [mm]: 170,5
Šířka [mm]: 81,9
Hloubka [mm]: 14
Hmotnost [g]: 297
Konektor: USB-C
Jack (3,5mm): Ano
Podpora NFC: Ano
Bluetooth verze: 5.1
4G: Ano
5G: Ano
Bezdrátové nabíjení: Ne
Dual SIM: Ano
Čtečka otisku prstu: Ano
GPS: Ano
GLONASS: Ano
Galileo: Ano
Značka: Doogee
--------Bez názvu--------: Ano
Slot pro paměťovou kartu: Hybridní
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password