DOOGEE S89 8/128GB 12000 mAh, oranžová

214,05 €

178,38 € DPH bez

Skladom
S89DGORANGE

Odolný smartphone -  6,3" LCD displej, trojitý hlavní fotoaparát 48 + 20 + 8 MPx, přední kamera 16 MPx, 8 GB RAM, interní paměť 128 GB, baterie 12000 mAh, SD slot, Dual SIM, 4G/LTE, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, NFC, čtečka otisků prstů, odemykání obličejem, voděodolný, SOS tlačítko, bezdrátové nabíjení, Android 12.

mohlo by sa vám páčiť

Úhlopříčka displeje 6,3" disk_12.png Vnitřní paměť 128 GB
Typ operačního systému Android 12 foto1.png  Fotoaparát 48 + 20 + 8 Mpx
Kapacita baterie 12 000 mAh Připojení LTE, WiFi, GPS, NFC, Bluetooth
Typ SIM karty 2x nano SIM Slot na SD karty Ano
cm.png Rozměry telefonu V 172 x Š 86 x H 19,4 mm kg1.png  Hmotnost telefonu 400 g

Mocný bojovník nové generace

banner-app.jpg

banner-app.jpg

UPOZORNĚNÍ MRKNUTÍM OKA

Ze zad S89 na vás pomrkávají dvě úzká očka. Jsou plně přizpůsobitelné vašemu osobnímu vkusus a slouží pro zobrazení upozornění na zprávy, upozornění aplikací a příchozí hovory. Můžete je i synchronizovat s hudebním přehrávačem a pak barevně pomrkávají do rytmu.

V telefonu si nastavíte váš osobní styl, aby telefon co nejvíce korespondoval s vaší osobností. Nastavit si můžete barevnost světel, kdy se zapnou a jak rychle budou blikat, přičemž pomrkávat na vás může i jen jedno z nich. Nastavení skýtá tolik možností, že nadchne každého.

long.png

ZBROJ PO CELÉM TĚLE

S89 je vysoce odolný a patří do třídy krytí IP68/IP69K s MIL-SPEC-810H. Je voděodolný, prachuodolný a odolný proti pádům. Již z výroby je displej opatřen protitříštící fólií a náhradní najdete v krabičce. I když je telefon sám o sobě odolný, v balení najdete i speciální pouzdro pro zvýšenou ochranu rohů, které z vašeho telefonu udělá na pohled nezničitelný stroj. Otravné otisky prstů na pouzdře neulpívají.

Telefon je voděodolný do 1,5 m po třicet minut ponoření ve sladké vodě. Odolá pádu z 1,5 m výšky na rovný tvrdý povrch. Bát se nemusíte an prachových částic do min velikosti PM 2,5.

heater-S-4 (1).png

heater-S-4 (1).png

MOCNÝ BOJOVNÍK

Pod odolným tělem skrývá telefon silné osmijádro s procesorem MediaTek Helio P90 s frekvencí 2,2 GHz. 128 Gb vnitřní paměti nabízí dost místa pro všechny fotografie, videa a další soubory. Telefon však disponuje i slotem pro SD kartu, takže si vnitřní paměť můžete rozšířit až o 512 Gb. S 8Gb RAM bude veškerá vaše činnost na telefonu plynulá bez sekání či zdlouhavého čekání.

VYSOKÁ STAMINA - BATERIE, KTERÁ OPRAVDU VYDRŽÍ

Baterie o kapacitě 12 000 mAh nabízí vskutku dlouhou dobu provozu. Telefon vydrží déle než čtyři dny na jedno nabití. Pokud jste dobrodruzi na cestách, rádi stanujete, nebo jen odjíždíte z domova na delší dobu, S89 vás jen tak na holičkách nenechá. Baterii je možno dobíjet rychlonabíjením 33 W nebo bezdrátovým nabíjením 15 W. Už za 24 minut můžete mít nabito o 15 %.

6.jpg

DETAILNÍ ZOBRAZENÍ

6,3" obrazovka s rozlišením 2340x1080 je plná ostrých a živých barev s hlubokým kontrastem. Pokryta je odolným sklem Corning Gorilla Glass, které ji chrání před škrábanci a při pádech.

TROJITÝ FOTOAPARÁT - CHYTŘEJŠÍ FOTOGRAFIE

S89 má fotoaparát stvořený pro všechny situace, abyste mohli zachytit ty nejkrásnější fotografie. Buďte vždy připraveni s hlavním 48Mpx objektivem, 8Mpx objektivem pro širokoúhlé a macro fotografie a 20 Mpx objektivu s nočním viděním. Umělá inteligence dokáže rozlišit objekt fotografování a určit pro něj ta nejlepší nastavení. Rozpoznává až 13 odlišných scén, mezi nimiž najdete krajinu, portrét, zvířata, text, východ slunce a další.

Přední fotoaparát s 16 Mpx je připravený zachytit všechna vaše selfie.

heater-.png

heater-.png

Bezkontaktní platba - podpora NFC.

heater-.png

Nový android - nejpokročilejší android 12 nabídne bezpečnější prostředí pro vaše data.


Obsah balení

  • 1x mobilní telefon
  • 1x ochranná fólie (předem nasazená)
  • 1x ochranná fólie
  • 1x USB kabel typu C
  • 1x nabíjecí adaptér 110 V / 3 A
  • 1x jehlička na SIM kartu
  • dokumentace

*Mějte prosím na paměti, že i přes zvýšenou odolnost a nárazuvzdornost telefon není nezničitelný. Třebaže je určen k outdoorovému využití, je nutné užívat ho s rozvahou. Za poškození způsobené špatným zacházením neručíme (rozbitý displej po pádu na ostrý předmět či hrot, poškozená konstrukce telefonu vlivem pádu z velké výšky, poškození vodou kvůli nesprávnému zabezpečení krytu konektorů nebo velké hloubce apod.). Takto vzniklou škodu nelze považovat za výrobní vadu produktu, a její náhrada bude neuplatnitelná.

S89DGORANGE

Dátový hárok

Farba
Oranžová
SK lokalizacia
Ano
Uhlopriečka
6,3
Rozlišení displeje
2340 x 1080
Počet jader procesoru
8
Operační systém
Android
Operační paměť [GB]
8
Interní paměť [GB]
128
Kapacita baterie [mAh]
12000
Predné objektívy
1
Rozlišení zadního fotoaparátu
48 Mpx
Rozlišení předního fotoaparátu
16
Face ID
Ano
Typ
Outdoorový
Výška [mm]
172
Šířka [mm]
86
Hloubka [mm]
19,4
Hmotnost [g]
400
Konektor
USB-C
Jack (3,5mm)
Ano
Bluetooth verze
5.1
4G
Ano
5G
Ne
Bezdrátové nabíjení
Ano
Dual SIM
Ano
Čtečka otisku prstu
Ano
GPS
Ano
GLONASS
Ano
BeiDou
Ano
Galileo
Ano
Značka
Doogee
Slot pro paměťovou kartu
Ano
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password