Inteligentné hodinky Awei H39, čierne

77,00 €

64,17 € DPH bez

Skladom
AWEITH39BK

Chytré hodinky 1.38" so 100 režimami pre cvičenie. Výdrž batérie až 7 dní. Vodeodolnosť 2ATM. GPS lokalizácia.

Popis produktu

https://servatech.cz/brand/120-awei

Inteligentné športové hodinky

AWEI H39 predstavujú moderné inteligentné hodinky navrhnuté pre každodenné nosenie aj športové aktivity. Hodinky sa vyznačujú elegantným dizajnom s okrúhlym ciferníkom a 1,38" TFT farebným displejom, ktorý poskytuje ostrý a jasný obraz za každých podmienok. Hodinky sú vhodné pre mužov aj ženy a poslúžia aj ako štýlový módny doplnok. Vďaka ľahkému telu z hliníka a kvalitnému silikónovému remienku sú hodinky pohodlné na nosenie po celý deň. Displej je chránený 2,5D ochranným sklom. Ovládanie hodiniek kombinuje dotykový displej s fyzickým tlačidlom na strane hodiniek. Na výber máte tiež celý rad ciferníkov, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojho štýlu a nálady.

H39

Pre vaše aktivity

H39 sú ideálnym spoločníkom pre všetkých milovníkov športu. Hodinky disponujú viac než 100 fitness režimami, ktoré pokrývajú rôzne športové aktivity, ako je beh, chôdza, cyklistika, turistika alebo plávanie. Vďaka integrovanému krokomeru a meraniu vzdialenosti môžete sledovať svoj pokrok a dosahovať svoje fitness ciele. Hodinky tiež monitorujú vaše spálené kalórie, čo vám pomôže optimalizovať váš tréningový plán. V hodinkách nájdete aj integrovanú GPS funkciu, ktorá umožňuje presné sledovanie trasy a vzdialenosti počas vonkajších aktivít.

H39

Pre vaše zdravie

Samozrejmosťou sú pre hodinky zdravotné funkcie, ktoré sledujú váš telesný stav. Meranie srdcovej frekvencie v reálnom čase vám poskytuje dôležité informácie o vašom srdci počas celého dňa. Ďalej hodinky merajú okysličenie krvi (SpO2) a úroveň stresu, čo vám umožní lepšie pochopiť a riadiť svoje zdravie. Hodinky tiež sledujú váš spánok a poskytujú detailnú analýzu kvality spánku, aby ste sa mohli prebúdzať svieži a oddýchnutí. Pre ženy je pripravená funkcia sledovania menštruačného cyklu a sedavé zamestnania ocenia funkciu pripomenutia pretiahnutia sa.

H39

A oveľa viac

Hodinky podporujú notifikácie z vášho telefónu, takže budete vždy v obraze o prichádzajúcich hovoroch, správach a upozorneniach z aplikácií. Rovnako s nimi rovno vybavíte hovor, keď vám niekto bude volať. Nastavíte si alarm a môžete cez hodinky komunikovať s hlasovým asistentom Amazon Alexou, takže sa ľahko spojíte so svojou inteligentnou domácnosťou. S výdržou batérie až 7 dní na jedno nabitie sa nemusíte obávať častého dobíjania. Ak zapnete funkciu GPS, skráti sa však doba výdrže na 20 h. Hodinky sú vodeodolné s certifikáciou 2ATM.

H39

H39

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Maximální výdrž baterie: 7 dní
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 1,38
Rozlišení displeje: 240x 240
Operační systém: vlastní OS
Kapacita baterie [mAh]: 300
Hmotnost [g]: 50,4
Podpora NFC: Ne
Bluetooth verze: 5.3
Voděodolnost [IP]: 2ATM
GPS: Ano
--------Bez názvu--------: Android, iOS
--------Bez názvu--------: Ne
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
Farba remienka: čierna
Fitness režimy: 100+
Měření kyslíku v krvi: Ano
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password