Horkovzdušná fritéza Philips HD9255/30

143,00 €

119,17 € DPH bez

Skladom
HD925530PHI

Teplovzdušná fritéza Philips HD9255/30 pre zdravšiu prípravu vyprážaných jedál. Multifunkčný pomocník 13v1, ktorý griluje, smaží, pečie, opeká, fermentuje a oveľa viac. Diaľkové ovládanie cez mobilnú aplikáciu.

mohlo by sa vám páčiť

Multifunkčná fritéza s diaľkovým ovládaním

Horkovzdušná fritéza Philips HD9255/30 je všestranný kuchynský spotrebič, ktorý predstavuje revolučný spôsob varenia: kombinuje pohodlie, efektivitu a zdravý životný štýl. Umožní vám vychutnať si obľúbené jedlá s minimálnym množstvom oleja, pričom nepotrebujete obetovať chuť ani kvalitu. Dokáže smažiť, pečiť, grilovať, opiekať a mnoho ďalšieho. Ponúka vám celkom 13 rôznych funkcií. S kapacitou 4,1 litra a výkonom 1400 wattov môže variť až 0,8 kg jedla naraz.

griluje, pece, smaží

Multifunkčný pomocník

V fritéze nie len usmažíte hranolky a rezne. Rovnako si v nej rýchlo zohrejete jedlo na obed, zdravšie ako v mikrovlnke, upečiete koláč, ugrilujete alebo opečiete. Fritéza tak zastúpi prácu niekoľkých kuchynských prístrojov, čím ušetríte miesto na linke.

7 programov

7 programov

Jednoduché ovládanie na hlavnom paneli s digitálnym displejom umožňuje rýchlu orientáciu pri výbere správneho programu. Na výber máte hneď zo 7 prednastavených režimov obsahujúcich rozmrazovanie, hranolky, kurča, rybu, mäso, grilovanú zeleninu a muffiny.

Aplikácia NutriU

Aplikácia NutriU

Na váš telefón si môžete nainštalovať aplikáciu NutriU, v ktorej si na diaľku vyberiete program a sledujete priebeh prípravy. Až bude hotovo, zazvoni vám oznámenie. V aplikácii tiež nájdete nekonečné množstvo receptov od školených kuchárov a iných používateľov.

Rapid Air

Rapid Air

Technológia Rapid Air urýchľuje prípravu jedla s minimálnym použitím oleja. Hviedzovitý tvar víri horúci vzduch, výsledok je krehký a pritom vnútri šťavnatý.

objem 4,1 l

4 porcie

Kôš s objemom 4,1 litra postačí pohodlne na prípravu 4 porcií.

Amazon Alexa

Komunikuje

Fritézu je možné ovládať aj prostredníctvom hlasového asistenta Amazon Alexa.

úspora

Šetrí čas a peniaze

Fritéza je úspornejšia nielen z hľadiska času, ale aj energeticky. Oproti klasickému tradičnému rúru spotrebuje až o 70 % menej energie.

umývanie v umývačke

Ľahké umývanie

Všetky odnímateľné časti fritézy je možné pohodlne umyť v umývačke riadu. Navyše sú vybavené nepriľnavým povrchom, takže nedochádza k zachytávaniu zvyškov jedla.


Obsah balenia

  • fritéza
  • fritovací koš
  • návod
HD925530PHI

Dátový hárok

Farba
biela
Objem
4,1 l
Funkce
Hlasový asistent
OLED displej
Ovládání
tlačítkové
Mobilní aplikace
Ano
Počet režimů
7
Výkon
1400 W
--------Bez názvu--------
Ano
Hmotnosť
4,6
Napájení
230 V DC
Rozsah nastavenia teploty
40...200 °C
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password