Honor band 9, čierna

:
expand_more
Full view
57,50 €

47,92 € DPH bez

Skladom
HONORBAND9BLACK

Chytrý sportovní náramek s 1,47“ dotykovým AMOLED displejem. Možnost volby designu ciferníku. 96 fitness režimů, sledování každodenní fyzické aktivity, monitoring tepové frekvence, měření saturace kyslíku v krvi (SpO2), monitoring spánku a mnoho dalšího ...

Popis produktu

Chytrý náramok s veľkým displejom

Chytrý náramok Honor Band 9 pokračuje v tradícii náramkov a rovno preskakuje zo sedmičky na deviatku. Displej AMOLED je teraz väčší, z 1,47" sa zväčšil na 1,57", a má vyššie rozlíšenie. Elegantne zakrivený rámik ciferníka sa pohodlne nosí a dobre vyzerá. Rovnako ako jeho predchodcovia sa hodí ako spoločník na mnoho športových aktivít, pri ktorých vám bude merať hodnoty a umožní vám sledovať váš pokrok. Vo viac ako 90 fitness režimoch si určite nájdete tú pravú aktivitu pre vás. Tiež motívy displeja sú prispôsobiteľné a môžete vyberať z desiatok vzhľadov kľudne každý deň. Pri normálnej činnosti vám náramok vydrží na jedno nabitie až 14 dní.

1,57" AMOLED displej s rozlíšením 256 × 402

Band 9

Band 9

Tenký, elegantný a výkonný dizajn

Náramok si zachováva atraktívny dizajn kombinujúci kovové telo s TPU náramkom. Materiál náramku sa príjemne nosí a ľahko čistí. Senzor ukrytý na spodku náramku meria na zápästí váš srdcový tep a mieru okysličenia krvi. Vďaka tomu zistíte, ako vaše telo reaguje na zvýšenú fyzickú námahu či vysoké nadmorské výšky. Každý deň si tiež môžete zobraziť vývoj tepovej frekvencie počas dňa.

Band 9

Strážca vášho zdravia

Okrem srdcového tepu a okysličenia krvi vám hodinky merajú aj kvalitu a dĺžku spánku. Ženy ocenia sledovanie ich cyklu a pri náročnom dni zistíte, aká je vaša úroveň stresu.

Band 9

Notifikácie

Náramok možno pohodlne spárovať s vaším mobilným telefónom cez Bluetooth. Všetky upozornenia z telefónu sa potom budú prenášať na vaše hodinky a neunikne vám tak žiadne dôležité upozornenie. Hodinky využijete na ovládanie hudby na telefóne, ako diaľkovú spúšť pri fotografovaní, na odmietnutie hovoru alebo cez ne nájdete stratený telefón.

Band 9

Fitness meranie

V náramku nájdete 11 profesionálnych športových režimov a 85 prispôsobiteľných režimov, aby vám padli na mieru. Presný algoritmus vám namerie a zobrazí presné dáta, takže sa z náramku čoskoro stane nevyhnutný spoločník.

Obsah balenia

  • Honor Band 9
  • Magnetický nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Maximální výdrž baterie: 14 dní
Uhlopriečka: 1,57
Rozlišení displeje: 256×402
--------Bez názvu--------: Ano
Farba remienka: čierna
Fitness režimy: 90
Měření kyslíku v krvi: Ano

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password