Epilátor Philips SC1994/00 Lumea Advanced IPL

214,00 €

178,33 € DPH bez

Skladom
SC199400LUMPHI

Bezbolestný epilátor s IPL zábleskovou technológiou na odstránenie chĺpkov. Hebká a hladká pokožka bez chĺpkov po dobu až troch mesiacov.

mohlo by sa vám páčiť

Pokročilá technológia intenzívnych pulzných zábleskov IPL

Bezbolestná a dlhodobá epilácia doplnená

S epilátorom Lumea odstránite chĺpky ľahko, rýchlo a bezbolestne. A navyše na dlhú dobu. Epilátor je vhodný na použitie na nohách a tele. Technológia zábleskového pulzného svetla IPL pôsobí na korienky chĺpkov a vlasov jemnými zábleskami a necháva ich tak v nečinnosti. Postupne tak znižuje množstvo chĺpkov, ktoré na tele rastú. Záblesky zabraňujú chĺpkom rásť a udržujú tak vašu pokožku hebkú a hladkú po mnoho týždňov. Už žiadne trápenie pri vytrhávaní chĺpkov alebo podráždená pokožka po použití žiletky.

Dermatologicky aj klinicky testovaná technológia

Technológia IPL bola klinicky vyvinutá a dôkladne testovaná dermatológmi. Predstavuje šetrné a bezbolestné odstránenie nežiaducich chĺpkov na tele. Opakovaným používaním znižujete počet rastúcich chĺpkov a vaša pokožka zostáva prirodzene hebká a hladká bez podráždenia britmi žiletiek či opakovaného vytrhávania chĺpkov. Už po troch prvých použitiach v rozmedzí 2 týždňov uvidíte jasné výsledky redukcie rastúcich chĺpkov až o 85 %. Štúdia bola vykonaná na nohách, ktoré sú najčastejším cieľom holenia. Na začiatku je nutné procedúru opakovať každé dva týždne, po čase sa to zníži na jednu procedúru mesačne. Jedno lýtko trvá v priemere 15 minút, takže za chvíľku máte hotovo a môžete sa venovať zábavnejším činnostiam.

Pre koho je technológia vhodná?

IPL technológia na odstránenie chĺpkov je určená pre odtiene chĺpkov od tmavšej blond po tmavé odtiene čiernej a pre pokožku od veľmi svetlej po tmavo hnedú. Naopak, technológia nie je vhodná a účinná pre veľmi svetlé blond a ryšavé chĺpky a veľmi tmavú pokožku, pretože IPL pracuje na základe rozpoznania kontrastu medzi chĺpkami a pokožkou. Senzor tónu pleti automaticky vyhodnotí, či je technológia vhodná pre daný odtieň pokožky, a v prípade príliš tmavej pokožky zastaví proces.

Zvládne celé telo

S epilátorom Lumea môžete odstrániť chĺpky takmer zo všetkých miest na tele. Odstránite chĺpky na nohách, pažiach, vrátane podpazušia, v slabinách a na bruchu. Veľké okno pre svetelnú terapiu urýchľuje celý proces ošetrenia pokožky vďaka väčšej ploche aplikácie. Vstavaný svetelný filter chráni vaše oči.

Aplikácia

Ak sa chcete stať majstrom epilácie, môžete si stiahnuť aplikáciu Lumea, kde sa dozviete množstvo užitočných rád a návodov prispôsobených priamo vám. Aplikácia slúži ako váš osobný kouč, aby vám epilátor poslúžil v maximálnej možnej miere. Pomôže vám nastaviť rozvrh starostlivosti o každú oblasť tela zvlášť a ku každej dostanete tie najlepšie informácie a tipy. Aplikácia vás tiež vždy upozorní, že sa blíži čas ďalšej terapie.

lumea 7000

12198503055390_d44ee5f1-42b5-4f03-8c70-f8905e15ab15_1.jpg

lumea 7000

Obsah balenia

  • epilátor Lumea SC1997/00 séria 7000
  • jeden nadstavec
  • puzdro
  • dokumentácia

UPOZORNENIE: V rámci ochrany zdravia a zároveň z dôvodu hygieny nie je tento produkt možné vrátiť v 14-dňovej lehote.

SC199400LUMPHI

Dátový hárok

Farba
biela
Určení
Dámské
Technologie
IPL pulzní záblesky
Hmotnosť
1
Napájení
230 V DC
Počet úrovní
5
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password