• Novinka

Tyčový vysávač Dreame Cordless Vacuum Cleaner V11

210,76 €

175,63 € DPH bez

Posledné kusy v sklade
DREAMEV11

Kompaktný akumulátorový tyčový vysávač s vysokým sacím výkonom. Ideálne pre domácnosti s chlpatými miláčikmi. V prevádzke vydrží na jedno nabitie až 90 minút.

Dreame V11 je spoľahlivý tyčový vysávač, ktorého rýchlosť vzduchu pri vysávaní je 150 AW. So sacím výkonom 25 000 Pa si veľmi dobre poradí takmer s každou nečistotou. Na jedno nabitie vydrží v prevádzke až 90 minút a jeho pokročilý filtračný systém zabezpečí, že vzduch vo vašej domácnosti zostane čistý a svieži. Je tiež vybavený OLED displejom pre jednoduchý prístup k informáciám o stave prístroja.

Dreame V11

Výkonný motor SPACE 4.0

Bezkartáčový motor Dreame SPACE 4.0 pracuje rýchlosťou až 125 000 otáčok za minútu, s podtlakom 150 AW a sacou silou 25 000 Pa. Vďaka tomu si vysávač Dreame V11 hravo poradí aj s odolnými nečistotami. Inovatívny systém chladenia zabezpečuje stály a spoľahlivý chod motora a eliminuje riziko prehriatia.

Dreame V11

Dreame V11

Tiché vysávanie

Vysávač V11 je mimoriadne tichý – v úspornom režime je jeho hlučnosť nižšia ako 73 dB. Je to vďaka pene absorbujúcej zvuk, presnému lepeniu súčiastok, optimalizovanému prúdeniu vzduchu a vylepšenej ventilácii.

Až 90 minút prevádzky

Dreame V11 vám umožní upratať celú domácnosť bez nutnosti robiť prestávky na nabíjanie vysávača. To je možné vďaka použitiu vylepšenej batérie s kapacitou 3000 mAh, ktorá umožňuje až 90 minút nepretržitej prevádzky. Nabíjanie vysávača trvá približne 4 hodiny.

Dreame V11

Dreame V11

S ohľadom na alergikov

S vysávačom Dreame V11 budete mať doma nielen upratané, ale aj čistý vzduch. Vysávač využíva 12-kužeľový cyklónový filtračný systém, ktorý účinne odstraňuje prach, peľ, zvieracie chlpy a mikročastice o veľkosti až 0,3 mikrónu. Vďaka 5-stupňovému filtračnému systému vysávač zachytí až 99,7 % prachových častíc a ďalších znečisťujúcich látok, čím pomáha čistiť vzduch vo vašej domácnosti. To je ideálne najmä pre alergikov.

Pohodlné vyprázdňovanie stlačením tlačidla

Súprava obsahuje až 4 prídavné kefy, ktoré sú ideálne na čistenie rôznych typov podláh, kobercov a dokonca aj nábytku. Nájdete tu tiež štrbinovú hubicu, ktorá vám pomôže zbaviť sa prachu z extrémne úzkych miest, a praktickú rukoväť, ktorá vám pomôže vysávač uskladniť a zároveň ušetrí cenné miesto. Dreame V11 ponúka aj 3 režimy – Eco, Normal a Turbo, takže jeho výkon si môžete ľahko prispôsobiť svojim predstavám. Vysávač môžete používať v kombinácii s dlhou trubicou, flexibilnou hadicou alebo ako praktický ručný vysávač.

Dreame V11

Dreame V11

Viac vymeniteľných hubíc

Vysávač je vybavený nádobou na prach s objemom 500 ml, takže ju nemusíte často vysypávať. Navyše, stlačením jediného tlačidla môžete pohodlne a hygienicky zlikvidovať nahromadený prach a ďalšie nečistoty. Filter a nádobu na odpad môžete ľubovoľne umývať pod tečúcou vodou, čím nielen zvýšite účinnosť vysávača, ale aj predĺžite jeho životnosť.

Obsah balenia

  • vysávač
  • rukoväť 2v1
  • štrbinová hubica 2v1
  • kefa 2v1
  • mäkká kefová hubica
  • elektrická mini kefa
  • ohybná predlžovacia tyč
DREAMEV11

Dátový hárok

Farba
Oranžová
Maximální výdrž baterie
90 min
Doba nabíjení
4 h
Hlučnosť
89 dB
Hmotnosť
3,7
Možnost mopování
Ne
Objem odpadní nádoby
0,5 l
Filtrace
EPA (AVH6)
Podporované typy povrchů
všechny
Sacia sila
25 000 Pa
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password